Copy
Lite nyheter om vad som händer i Sverige för människor som vill göra lärjungar och plantera enkla församlingar.
View this email in your browser

Hej!

Det här nyhetsbrevet skickar vi till dig som varit med på Katalysator 14, någon av våra Träningshelger eller på annat sett lämnat din mailadress till oss. Vår plan är att då och då skicka nyhetsbrev för att uppmuntra de som längtar efter en Jesusrörelse av lärjungar som gör lärjungar och enkla multiplicerande församlingar. Nyhetsbrevens innehåll kan komma att variera mellan vad som är på gång i landet, resurser och verktyg och berättelser om vad Gud gör. Om du inte vill fortsätta att ta emot den här typen av nyhetsbrev går det givetvis alldeles utmärkt att avanmäla sig. Det gör du i så fall längst ner i mailet.

Träningshelg i Helsingborg 27-29/5

Efter träningshelgerna i Jönköping och Göteborg är det nu dags för Helsingborg. Målet med träningshelgen är att deltagarna ska:

  • Smittas av visionen för multiplikation av lärjungar och enkla församlingar.
  • Identifiera sitt eget sociala sammanhang och till vilka människor man är sänd.
  • Tränas i att dela sin berättelse och de goda nyheterna om Jesus och hans rike.
  • Lära sig att göra lärjungar genom upptäckande bibelläsning (UBL).
  • Få en grundläggande förståelse för hur enkla församlingar fungerar.
  • Omsätta helgens innehåll i praktisk handling och i sin tur träna andra.

Mer information och möjlighet att anmäla sig till Träningshelgen hittar du här.

Eftersom vi har väldigt små resurser för att marknadsföra den här typen av initiativ hoppa vi att du skulle kunna hjälpa oss att sprida informationen vidare. Berätta gärna för vänner och bekanta om möjligheten att vara med på Träningshelgen!

Sommaräventyr med Lukas 10, 3-7 augusti

Om du längtar efter att bli tränad i att dela evangeliet om Jesus, få se helanden äga rum, få sprida Guds kärlek, hitta fridens personer och plantera enkla församlingar - då är det här något för dig. 3-7 augusti kommer vi att ordna med en Lukas-10-satsning i Helsingborg. Det blir som ett praktiskt träningsläger med undervisning, bön, evangelisation och församlingsplantering. Du kommer att få utmana din bekvämlighet och dina spärrar och göra saker du aldrig har gjort förut! Vi siktar också på att har riktigt roligt tillsammans!
Mer info och möjlighet att anmäla sig hittar du på Lukas10.se

Nationell ledarsamling, 7-8 oktober

I oktober skulle vi vilja bjuda in till en nationell ledarsamling för dig som är antingen ledare i någon form av enkel församling och/eller ledare i ett nätverk av enkla församlingar. Syftet är bland annat att träffas för att lära känna varandra och odla vänskap för Guds rikes skull, dela erfarenheter med varandra och ta del av inspiration och undervisning. Tillsammans kan vi få hitta Guds strategier lokalt, regionalt och nationellt för att sprida de goda nyheterna om Jesus och göra lärjungar.
Mer information och möjlighet att anmäla sig finns här.

Karta med enkla församlingar

simplechurch.se finns nu en karta under uppbyggnad med enkla församlingar och nätverk av enkla församlingar. Tanken är att den ska underlätta kontaktskapande, relationer, nätverkande och samarbete runt om i landet. Gå gärna in och registrera ditt sammanhang om ni inte redan finns med!

Andra initiativ

Det sker många positiva initiativ det här året. Det finns ett par sådana som vi skulle vilja lyfta fram. EFK ordnar med två träningstillfällen med Steve Addison: i Stockholm 23-24/9 och i Linköping 30/9-1/10. Träningen kommer att handla om att dela evangeliet och att göra lärjungar.
Det ekumeniska församlinggrundande nätverket ordnar en konferens med Neil Cole i Stockholm 4-6/11. Neil Cole är framförallt känd för sina många böcker på temat organiska församlingar.
Håll utkik efter mer info!

Ny missionsorganisation

För ett par veckor sedan startade vi - Rickard Cruz, Håkan Hedlund och Charles Kridiotis - en ny missionsorganisation med namnet Katalysator Sverige. Syftet är att skapa en lämplig kanal för att kunna ordna Lukas-10-satsningar, träningshelger och nationella mötesplatser för enkla församlingar. Allt detta vill vi göra tillsammans med många andra.
Om du vill stötta det här arbetet ekonomiskt finns möjligheten att sätta in pengar på BankGiro 5106-4632.

Vi vill avsluta med ett ord från Jesus:

"Skörden är stor, men arbetarna är få. Be därför skördens Herre att han skickar ut arbetare till sin skörd."

Allt gott och Guds välsignelse!

Om du inte vill ta emot den här typen av nyhetbrev kan du avbeställa här.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
simplechurch.se · c/o Rickard Cruz · Gröneborgsgatan 5 · Helsingborg 25231 · Sweden

Email Marketing Powered by MailChimp