Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Vrijdag 11 november 2016
Tuinderij Bietenrood
Inhoud groentepakket
  • winterpostelein (eigen bodem)
  • boerenkool (Witte Raaf)
  • peen
  • pastinaak (Witte Raaf)
  • spruiten
Ook een groentepakket bestellen? Dat doe je zo >>
Tuinderij Bietenrood

De Bazaar


Afgelopen zondag stonden we op de Bazaar op de Vrije School in Oldenzaal. We hadden een mooie plek gekregen waar we uitgebreid ons assortiment konden uitstallen. Het was heel leuk om kinderen en ouders van school, en andere mensen die interesse hadden in biologische voeding te ontmoeten. Zo leren we wat meer mensen kennen hier, én we hebben ook al wat bezoekers in onze boerderijwinkel terug gezien, heel leuk!

Winterzin


Deze week hebben we voor heerlijke boerenkool gekozen. We hebben er al stamppot van gegeten en de eerste boerenkool smaakt altijd een beetje bijzonder (in positieve zin!). Alsof je extra zin in de winter krijgt. De pastinaak leent zich goed voor een verwarmend soepje. Zeker in de middag kan dat net de extra ‘boost’ zijn die je nodig hebt om weer vol energie er tegen aan te gaan.

Choco-fans


Het is nu rustig op het land, dus hebben we tijd voor andere klussen. We zijn bezig met het opknappen van de winkel; likje verf hier, lampje en schapje daar. Het wordt steeds gezelliger! En er komen ook steeds nieuwe producten bij… vooral dingen die we zelf heel lekker vinden ;-)

En deze week is het Sint-Maartensfeest.
Pompoenen hollen, liedjes zingen, en dat de lichtjes maar mooi mogen schijnen (met lekkere pompoensoep of -cake om samen te delen).
 
- RECEPTEN - week 45
(toevallig twee recepten met wortel én pastinaak)

Wortel-pastinakensoep met wat pit >>

bietenrood kaartenset

Vegan lasagne met pastinaak >>

Fijn weekend!This email was sent to <<Je emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tuinderij Bietenrood · Haarstraat 55 · Rossum, OV 7596LM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp