Copy
The Passion in Leeuwarden bekijken op 13 april? Boek een woning op ons park.

Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
De bouw loopt op schema
De bouw van de vakantiewoningen van fase 3 loopt op schema. Friso Bouw heeft inmiddels de begane grond vloeren gelegd. Dat betekent dat het contour van de woningen snel zichtbaar is en dat u dus ook van harte uitgenodigd bent om te komen kijken wat er nog beschikbaar is. Nu kopen is al in juni genieten van zowel de woning als van een goed rendement. Plan een bezichtiging via www.tuskendemarren.nl of bel Renée Bekkering op 072-5410948.
Meer informatie »
devider
The Passion in Leeuwarden
Het jaarlijks terugkerende paasverhaal The Passion zal dit jaar op 13 april neerstrijken in Leeuwarden. Omdat Leeuwarden maar op 13 treinminuten van Akkrum af ligt is het ideaal om bij ons een woning te boeken zodat u het paasverhaal in Leeuwarden kunt ervaren. Ga naar www.vakantiehuizenaanwater.nl of bel 085-8880520 om een woning te boeken.

 
Meer informatie »
devider
Maart vismaand
De maand maart is bij Tusken de Marren vismaand dus wij hebben een speciaal visarrangement samengesteld. Al onze woningen liggen aan het water en zijn van alle gemakken voorzien dus u kunt ook uw hengel uitgooien vanaf de steiger. Ook kunt u met een bootje de Meinesleat, Pikmeer of Sneekermeer op. U boekt al een chalet voor een weekend inclusief bootje vanaf € 348,97 inclusief bedlinnen, eindschoonmaak, parklasten en reserveringskosten op www.vakantiehuizenaanwater.nl of u kunt bellen naar 085-8880520. Een luxe villa voor 6 personen boekt u voor een weekend all in inclusief bootje voor
€ 490,73.

 
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2017 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen