Copy
Boek nog snel een woning op ons park en kom herfstvakantie bij ons vieren
Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Herfstvakantie aanbieding
 
Wij hebben voor komende week nog enkele woningen vrij dus profiteer nu van de herfstvakantie aanbieding. Voor een midweek voor vier personen kunt u bij ons komende week terecht vanaf € 353,80 all in. Geniet van alles wat Friesland ook in de herfst te bieden heeft en boek op www.vakantiehuizenaanwater.nl.
 
Boek hier »
devider
Second Home succesvol
 
De Second Home beurs was voor ons succesvol. Wij hebben veel mensen langs gehad waaronder een aantal concrete kopers die inmiddels ook op het park zijn geweest. Er lopen op dit moment verkoopgesprekken mee en wij hopen binnen enkele weken te beslissen dat wij fase drie in zijn geheel bouwen. Heeft u belangstelling voor een woning in fase 3 bel dan 085-8880520.
 
Meer informatie»
devider
Vierde deeleigenaar gezocht
 
Wij hebben inmiddels drie mensen die € 43.638,- willen investeren in een kwart van een vakantiewoning. Daarmee kunnen wij u rendement garanderen van 5% netto. Wij zijn dus op zoek naar een vierde deeleigenaar zodat wij onze eerste deeleigenaarwoning kunnen verkopen. Heeft u belangstelling ga dan naar www.tuskendemarren.nl of bel Renée Bekkering op 06-12082153  
 
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2016 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen