Copy
Kom vakantie bij ons vieren met kerst en oud en nieuw
Bekijk deze e-mail in uw browser
Tusken de Marren
Ons Park | Accommodaties | Boeken | Contact
Zaterdag 10 december open huis

 
A.s. zaterdag 10 december hebben wij van 11.00 tot 16.00 uur open huis voor fase 3 in Akkrum. Er zijn nog 5 kavels beschikbaar zowel aan het doorgaande water als aan de binnenkant. Alle kavels hebben een eigen ligplaats en worden komende winter gebouwd. De infrastructuur is bijna gereed en a.s. zaterdag te bewonderen. Nu kopen betekent in juni 2017 al genieten van Friesland en een mooi rendement. Overigens kunt u voor € 45.000,- bij ons al instappen als deeleigenaar van een vakantiewoning. Bel Renée Bekkering voor meer informatie op 06-12082153.
 
Meer informatie »
devider
Infrastructuur gaat hard
 
De aanleg van de infrastructuur van fase 3 gaat heel hard. Inmiddels zitten alle damwanden erin en is het water dwars op de Meinesleat al op diepte. Komende week wordt het verder afgerond zodat vóór kerst de wegen, kabels en leidingen en de bouwkavels op diepte zijn gegraven met zand voor de kruipruimte.

 
Meer informatie »
devider
Tusken de Marren vuurwerkvrij

 
Afgelopen week kregen wij al een aantal telefoontjes of wij echt vuurwerkvrij zijn, omdat mensen dat belangrijk vinden en dat zijn wij! Er mag bij ons absoluut geen vuurwerk afgestoken worden op 31 december. Daarnaast zijn er tussen kerst en oud en nieuw geen bouwactiviteiten en dus ook geen overlast op het park. Boek nu uw vakantiewoning bij ons met de kerstvakantieaanbieding. Ga naar www.vakantiehuizenaanwater.nl.
 
 
Meer informatie »
Tusken de Marren - info@tuskendemarren.nl
Uitschrijven voor deze mailing.

Copyright © 2016 Tusken de Marren - Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail doorsturen | Voorkeuren wijzigen