Copy
Nieuwsbrief 2016-1
Bekijk deze e-mail in je browser

Praktijk Cisca de Lint

voor Bewust en Bezield Leven

Leef je best mogelijke Leven!

Leuk dat ik je mag verwelkomen bij mijn allereerste nieuwsbrief!
In mijn nieuwsbrieven vind je artikelen die je helpen je persoonlijke effectiviteit te vergroten en informatie over de route die we nemen door het leven als mensheid als geheel.

Mis niets! Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via de knop hieronder
(als je dat nog niet hebt gedaan):
Inschrijven nieuwsbrief

Hogere Vaardigheden voor het bewaken van
de intrinsieke samenhang van het Leven


Een hoger bestaansniveau vraagt om nieuwe vaardigheden.

In het vorige bestaansniveau konden we ervaren hoe het was om een van de rest van het leven afgezonderd individueel mens te zijn.
In het nieuwe, hogere, bestaansniveau kunnen we gaan ervaren hoe het zal zijn wanneer ons individuele leven een werkend onderdeel is van een leven waarin alle individuele levens op elkaar zijn afgestemd.

Om onze nieuwe, met alles samenhangende, individuele levens èn de nieuwe, met alles samenhangende, samenleving vorm te kunnen geven, hebben we nieuwe vaardigheden nodig. Deze vaardigheden zijn lang geleden al aan ons lichaam toegevoegd, zodat we ze alvast konden gaan ontwikkelen. We zijn deze vaardigheden, die bedoeld zijn om de samenhang van het leven te bewaren, echter gaan gebruiken om onszelf af te scheiden van anderen.We moeten nu dus eerst deze vaardigheden op de juiste manier leren toepassen voordat we die fysieke werkelijkheid ook daadwerkelijk kunnen gaan creëren.
Als we de vaardigheden blijven gebruiken op de manier zoals we die hebben (aan)geleerd, dan houden we een van de rest van het leven afgescheiden fysieke werkelijkheid in stand.
Ik zal hier de komende tijd deze vaardigheden bespreken, waarbij ik zal laten zien hoe ze werden toegepast om afscheiding te creëren en hoe ze op de juiste manier toegepast kunnen worden om eenheid te creëren.
De eerste hogere vaardigheid die ik zal bespreken is:
dualiteit als 'tool'.

Herken jij jouw hogere vaardigheden? Hoe zet jij die vaardigheden in?

Lees de volledige tekst
 
Illusie of Werkelijkheid

Dualiteit als 'Tool'


Vanuit je hogere bewustzijn heb je een 'toolbox' tot je beschikking vol met hulpmiddelen of 'tools' die je helpen om je best mogelijke leven te creëren.

Eén van die hulpmiddelen is 'dualiteit'.
In dit artikel leg ik uit hoe je dualiteit voor je kan laten werken waardoor je een spectrum aan mogelijkheden kunt creëren in plaats van je te laten beperken door het idee dat de wereld bestaat uit onverenigbare tegenstellingen.
Lees verder


 

GRATIS e-boek
Metamorfose van de mens


Heb je mijn GRATIS e-boek al aangevraagd?
Klik hier voor meer informatie en als je het e-boek wilt aanvragen. Je kunt je hier ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Als je al bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar je wilt alsnog het e-boek ontvangen, stuur mij dan even een berichtje.

Opbouw van een Hoger Bestaan
De best mogelijke wereld ceëren voor iedereen


Het pad naar ons best mogelijke leven ligt bezaaid met oude restanten uit onze vorige levens. Levens die we hebben geleefd in een andere fase van de evolutie van het leven vanuit lagere niveaus van bewust zijn dan ons huidige actieve niveau van bewust zijn.
In de tekst van maart 2016 hebben we gekeken naar belemmerende overtuigingen. Overtuigingen die ontstaan zijn vanuit onbegrepen ervaringen en de bijbehorende emoties. Deze overtuigingen zorgen er op onbewust niveau voor dat de gewenste toekomst zich niet kan manifesteren, maar dat we in plaats daarvan steeds opnieuw het verleden vormgeven.

Er is een aanpassing gedaan in de tijdlijn, maar dat loste het probleem niet op. Ons best mogelijke leven kan zich nog steeds niet manifesteren.

We handelen namelijk nog onbewust vanuit de lagere niveaus van bewust zijn.
Lees verder
Forward mail
Tweet
Share on LinkedIn
Share on Facebook
Copyright © 2016 Praktijk Cisca de Lint KvK 24462049, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp