Copy
NIEUWSBRIEF OUTDOOR GELDERLAND 2016
NUMMER 5
View this email in your browser
Outdoor Gelderland mag rekenen op diverse springruiters uit de top-100 van de wereldranking en dat betekent een ijzersterk internationaal deelnemersveld van 29 juni tot en met 3 juli. Wie zal de Grote Prijs van de Provincie Gelderland dit jaar winnen?
 

Allereerst zullen de buitenlandse springruiters er een hele kluif aan hebben om de Nederlandse top van zich af te houden. Zo hebben Jeroen Dubbeldam, Jur Vrieling en Marc Houtzager zich ingeschreven, maar ook Willem Greve, de Grote Prijs-winnaar van vorig jaar, Albert Zoer en kersvers Nederlands kampioen Frank Schuttert.
 
Gelderland wordt vertegenwoordigd door Wout-Jan van der Schans uit Nijkerk en Stefanie van den Brink uit Nijkerkerveen, die recent respectievelijk eerste en tweede werden met het oranje team in de landenwedstrijden van La Baule en Odense. Wout-Jan van der Schans bewees afgelopen weekend opnieuw in vorm te zijn door de Grote Prijs van Luxemburg te winnen.
 
Voor een Gelders tintje zorgt ook Karim El Zoghby, de in Velp wonende Egyptenaar, die zich op Outdoor Gelderland zal voorbereiden op de Olympische Spelen. Enkele andere ruiters uit de wereldtop zijn Daragh Kenny (IRL), Jessica Mendoza (GBR), William Funell (GBR), Felix Hassmann (GER) en Reed Kessler (USA).
 
In totaal worden 310 internationale springpaarden op Outdoor Gelderland verwacht. Ze worden op woensdag gekeurd door de veterinairen en gaan donderdag van start.
BUBBLELICIOUS
Bubblelicious is dit jaar weer aanwezig op Outdoor Gelderland met Spa’s en bubbelbaden. Bubblelicious is exclusief dealer van Caldera spa’s in Gelderland. Deze comfortabele en elegant vormgegeven spa’s bieden niet alleen ontspanning, maar zijn kwalitatief van een zeer hoogwaardig niveau.

In 2013 kwam het merk niet voor niets als beste uit de test in de Verenigde Staten. Alles klopt, van uitstraling tot aan service en van betrouwbaarheid tot aan kwaliteit. Harry Polman, eigenaar van Bubblelicious: “Je merkt de laatste tijd dat de klant echt voor service en kwaliteit gaat. Men wil de problemen voorkomen van ontbrekende producten en van inferieur materiaal in de tuin. Natuurlijk, het blijft een luxegoed, maar veel mensen komen langs voor een spa of sauna, terwijl zij bezig zijn met de aankoop of verbouwing van een woning. Neem je één van beide producten mee in de hypotheek of bouwdepot, dan maakt dat de aanschaf ineens een stuk aantrekkelijker.” Naast de aanschaf van een spa of sauna kan men bij Bubblelicious ook terecht voor alle vormen van onderhoud en reparatie.

Nieuw bij Bubblelicious: Bubbel (barrel) Sauna
Deze topkwaliteit barrel sauna is zonder twijfel een echte 'eye catcher' in uw tuin. Zowel de vorm als het hout maken deze buitensauna heel speciaal. De sauna werkt op 220 volt en heeft 1 ligplaats van 1,95m. De vorm van de barrel zorgt voor een uiterst comfortabele sauna-ervaring. De ronde vorm van de ton doet de warme lucht perfect circuleren. Dankzij diezelfde ronde vorm hoef je voor 23% minder ruimte te verwarmen. De sauna is sneller opgewarmd dus bespaart tijd én energie! Het geeft het design ook een tijdloze look die in elke omgeving past. Voor meer informatie bel: 026-4428688, of kijk op de website: www.bubbel.nl.

MEDEWERKER VAN HET JAAR VERKIEZING VAN START

Over anderhalve week gaat het grootste internationale paardensportevenement van Gelderland van start! Naast alle internationale en landelijke ruiters die naar Arnhem komen, zijn er ook veel enthousiaste vrijwilligers die afreizen naar Nationaal Sportcentrum Papendal om een steentje bij te dragen aan het evenement. 

De medewerkers zijn erg belangrijk voor Outdoor Gelderland en dit jaar willen wij hun graag extra in het zonnetje zetten. Daarom wordt er dit jaar een Medewerker Van Het Jaar verkiezing gehouden. Per functie is er een vrijwilliger uitgekozen die de vertegenwoordiger zal zijn, namens het hele team, voor de verkiezing! Op deze vertegenwoordiger kan gestemd worden en het team met de meeste stemmen wint een super leuke prijs!

Alle informatie met betrekking tot de Medewerker Van Het Jaar verkiezing en de uitgekozen vertegenwoordigers zijn te vinden op de website: www.outdoorgelderland.nl/medewerkervanhetjaar

Stemmen op je favoriete vertegenwoordiger kan vanaf dinsdag 21 juni via www.govote.at. De benodigde code is te vinden op de website van Outdoor Gelderland. LET OP! Je kan maar één keer stemmen!
AUDI A3 VOOR GROTE PRIJS-WINNAAR
De winnaar van de Grote Prijs van Outdoor Gelderland staat op zondag 3 juli voor een luxe probleem. Kiest hij of zij voor de sportieve Audi A3 sportback die beschikbaar wordt gesteld of toch 25.000 euro aan prijzengeld? 
 
De auto is om precies te zijn een Audi A3 sportback 1.2TFSI s-tronic Adrenaline uitvoering, in de kleur Floretzilver metallic. Hij wordt geleverd door het Arnhems autobedrijf Zenna, dat tijdens Outdoor Gelderland de Shuttle Service verzorgt en auto’s voor in de piste beschikbaar stelt om (hindernis)materiaal in en uit de ring te rijden. 
 
“Autobedrijf  Zenna sponsort nu al zes jaar Outdoor Gelderland. Het evenement is een begrip in de regio en wij zijn een Arnhems bedrijf. Bij Outdoor Gelderland hoort Audi en daar geven we ook dit jaar graag een vervolg aan”, vertelt Leonie de Leeuw namens Zenna, dat voornamelijk Audi, Seat, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfsauto’s distributeert.
 
Kijk voor meer informatie op hun website: www.audizenna.nl.

ATMR KANTOORVERANDERING

AtmR staat letterlijk voor: Advies tot en met Realisatie. Wij helpen klanten, waarbij wij op een transparante manier samenwerken zonder tegengestelde belangen. Dit doen wij op het gebied van inrichtingsvraagstukken (kantoor- en projectinrichting) en alle gebruik- en verbruiksartikelen. Denk hierbij aan kantoorbenodigdheden, koffie en relatiegeschenken. Middels ons onderscheidende concept, ons team van 22 specialisten met vestigingen in Elst (gld), Amersfoort en Doetinchem, zijn wij in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een landelijke speler en regionaal marktleider.

AtmR is al jaren actief betrokken bij Outdoor Gelderland. In onze VIP- unit ontvangen wij in een informele sfeer, maar in een professionele ambiance onze relaties onder het genot van een hapje en een drankje, genietend van de paardensport.
Beide eigenaren van AtmR, Rob Hasselbach en Marijn Nieuwenhuis, zijn liefhebbers van de paardensport. Wij zien veel parallellen tussen de topsport en het bedrijfsleven. Om succes te hebben in zowel de sport als in het bedrijfsleven, zul je moeten plannen, doorzettingsvermogen moeten hebben, bereid zijn om samen te werken aan elkaars doelstellingen, leren omgaan met tegenslagen, bereid zijn om te leren, te innoveren, doen wat je afspreekt en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Elementen die ons aanspreken en die wij nastreven!

Indien u meer wilt weten over AtmR, kunt u de website bezoeken: www.atmr.nl

HENDRIKS HOVENIERS

Het gehele terrein van Outdoor Gelderland wordt al jaren aangekleed door Hendriks Hoveniers met prachtige bloemen en planten. Met deze 'Finishing Touch' is het terrein van Outdoor Gelderland helemaal af!

Landelijk wonen betekent vaak veel buitenruimte. Maar wat kun je ermee? Hoe kun je de buitenruimte rondom je boerderij of stal zo inrichten dat het sfeervol, functioneel en veilig is? Met toch zo min mogelijk onderhoud! Daar helpt Hendriks Hoveniers bij. 

Hendriks Hoveniers heeft een ruime ervaring met het inrichten en adviseren van buitenruimtes bij paardenhouderijbedrijven, stallen en stoeterijen. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten, zijn al vele paardenliefhebbers, hobbymatig en op professioneel gebied, die Hendriks Hoveniers hebben ingeschakeld. 

Een paardenhouderij heeft richtlijnen om de buitenruimte optimaal te maken voor de paardensport. Niet alleen de functionele kant, maar ook de allure van de paardensport, kunnen prachtig worden geïntegreerd in een adviesplan. Met hun ruime ervaring en samenwerking met bekende leveranciers van topbodems, wordt de buitenruimte voor de paardensport helemaal compleet, met een sfeervolle ambiance.
                      
Door het samenwerkingsverband met Jan Arts en Jeroen Hendriks Omheiningen hebben zij een ruime ervaring met het leveren en aanbrengen van houten hekwerken, hindernissen en alles op het gebied van facilitaire dienstverlening in de paardensport.  Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.hendrikshoveniers.nl.

LANDELIJKE SPORT

Na inmiddels 9 selectiewedstrijden voor de paarden en 7 selectiewedstrijden voor de pony’s, zitten de voorselecties voor de landelijke finales van Outdoor Gelderland erop. Alle deelnemers die zich hebben gekwalificeerd zullen binnenkort meer informatie ontvangen. 

Op woensdag 29 juni staan de finales van de Friso Woudstra BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee pony’s 2016 op het programma. Ponyruiters in de klasse L tot en met ZZ springen en in de klasse M1 tot en met Z2 dressuur zullen tijdens deze dag strijden om de finaletrofeeën.

Ook de paarden zullen in de klasse Z aan de start verschijnen om de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee 2016 te bemachtigen. Op donderdagmiddag 30 juni wordt de finale verreden in de klasse M en op zondag zullen de L ruiters hun entree maken in de grote piste van Outdoor Gelderland.

Het beloven vijf waanzinnige dagen te worden waarin zowel de internationale als de nationale ruiters de kans krijgen zich van hun beste kant te laten zien. Houd de website in de gaten, want aankomende week zullen de startlijsten verschijnen op www.outdoorgelderland.nl.
Copyright © 2016 Outdoor Gelderland, All rights reserved.www.outdoorgelderland.nl
info@outdoorgelderland.nlThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Outdoor Gelderland · Postbus 292 · Kootwijkerbroek, Gelderland 3770AG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp