Copy
NIEUWSBRIEF OUTDOOR GELDERLAND 2016
NUMMER 2
View this email in your browser
INZICHT OPTIEK, DE STANDHOUDER VOOR UW BRIL EN ZONNEBRIL
De zon zal hopelijk weer goed schijnen tijdens Outdoor Gelderland en bij zonnig weer hoort natuurlijk een goede zonnebril. Maak nu alvast kennis met Inzicht Optiek, een van de nieuwe standhouders op Outdoor Gelderland.

Inzicht Optiek uit Apeldoorn biedt een grote collectie brillen en zonnebrillen die verscheidene merken omvat. Door te kiezen voor uiteenlopende merken, wordt er een prachtig assortiment aangeboden dat voor elk persoon een geschikt montuur bevat. De merken die u hier vindt zijn met zorg voor u uitgekozen.

De uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen bestaat uit verschillende topmerken met de meest trendy en klassieke ontwerpen, dat maakt het uitzoeken van een nieuwe bril nóg leuker. We nodigen u van harte uit om onze collectie te komen bekijken. Inzicht Optiek weet hoe belangrijk het is om goed te zien, maar ook hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. Daarom worden verschillende nationale en internationale beurzen bezocht om daar de mooiste en meest exclusieve merken van brillen en zonnebrillen in te kopen. 

Benieuwd geworden naar de collectie brillen en zonnebrillen? Breng dan een bezoek aan de stand van Inzicht Optiek op Outdoor Gelderland of kijk alvast op de website www.inzichtoptiek.nl.
SPORTIEF KINDERFEEST
Outdoor Gelderland biedt ook tijdens de 12de editie een kindermiddag aan. Dit jaar zal dat zelfs op twee dagen zijn, namelijk woensdagmiddag 29 juni en zaterdagmiddag 2 juli. Dit wordt sportiever dan ooit en is voor alle leeftijdscategorieën! Naast de speurtocht, ponyrijden, diverse spelletjes en het knutselen zijn er voor het eerst een workshop handboogschieten en een proefles handbal. De demonstratie handboogschieten wordt gegeven door Jong Oranje. 's Avonds in de hoofdring zullen Nederlandse handboogschieters tegen een team van Brazilië gaan strijden.

Het programma:
13.00 uur    ontvangst in het kinderdorp
13.30 uur    verdelen kinderen in groepjes (op basis van leeftijd)
13.45 uur    start groepsactiviteit I 
15.00 uur    show / clinic 
15.20 uur    start groepsactiviteit deel II
16.45 uur    afsluiting programma
17.00 uur    einde programma

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.outdoorgelderland.nl/kids-club-zaterdagmiddag/
A1 GOLFKAR VERHUUR, DE MOBILITEITSOPLOSSING VOOR OUTDOOR GELDERLAND
Outdoor Gelderland  is een evenement van spectaculaire omvang. Naast een programma vol topsport in de hoofdpiste is er een ruim opgezet strodorp, de culifair waar meerdere restaurants de heerlijkste gerechten bereiden en natuurlijk het stallenterrein voor de paarden. Op een terrein zo groot als Outdoor Geldeland is er natuurlijk vervoer nodig om te zorgen dat alle medewerkers snel ter plaatse kunnen zijn om alles goed te laten verlopen.

Als mobiliteitsoplossing heeft A1 Golfkar verhuur voor alweer het 8e jaar op rij toegezegd om tijdens Outdoor Gelderland de organisatie te voorzien van golfkarren. De golfkarren zijn de ideale uitkomst om de grote afstanden snel en duurzaam te overbruggen, de golfkarren worden zo multifunctioneel mogelijk ingezet. De stalmedewerkers maken er gebruik van om het uitladen van de vrachtwagens te ondersteunen, de stewards kunnen snel van het stallenterrein naar de voorterreinen en het facilitaire team kan goed schakelen bij oproepen. De golfkarren die ingezet worden tijdens Outdoor Gelderland zijn volledig elektrisch aangedreven waardoor er op een duurzame manier gewerkt kan worden. Meer informatie over de verhuur van golfkarren is te vinden op www.a1golfkarverhuur.nl
LANDELIJKE SPORT OP OUTDOOR GELDERLAND

Naast het internationale topsport programma zullen ook de landelijke ruiters op Outdoor Gelderland aan de start verschijnen. Via verschillende voorselecties kunnen de ruiters zich kwalificeren voor de finales die plaatsvinden in de hoofdpiste van Outdoor Gelderland. Momenteel zijn de voorselecties voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee voor de paarden en de Friso Woudstra BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee voor de pony’s in volle gang en zijn de eerste finalekandidaten bekend.

Ook dit jaar zal er worden gestreden om de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee. De gekwalificeerde combinaties zullen hun entree maken in de grote wedstrijdring van Outdoor Gelderland. Op woensdag 29 juni staat de finale van de klasse Z op het programma, op donderdag 30 juni de finale van de klasse M en de finale van de klasse L zal worden verreden op zondagochtend 3 juli. Op dit moment zijn er vijf selectiewedstrijden geweest en zullen er nog 4 plaatsvinden. 

De  finales van de Friso Woudstra BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee pony’s zullen allemaal plaatsvinden op woensdag 29 juni. Op deze dag komen alle geselecteerde combinaties in de categorie D en E pony’s aan de start in de klassen L, M, Z en ZZ springen. In de namiddag zullen de dressuurpony’s in de klasse M1 t/m Z2 hun entree maken voor de finales van de Friso Woudstra BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee. Voor de dressuurruiters staan er nog twee selectiewedstrijden in de agenda en de springpony’s hebben nog de mogelijkheid om deel te nemen aan vijf selectiewedstrijden.

Wil jij ook samen met je pony of paard rijden in de wedstrijdpiste van Outdoor Gelderland? Kijk dan snel op de website www.outdoorgelderland.nl en schrijf je vandaag nog in voor de komende selectiewedstrijden en wie weet zien wij jou tijdens Outdoor Gelderland deelnemen aan de finale.

 

ENTHOUSIASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Outdoor Gelderland komt langzaam in zicht en de planningen van de vrijwilligers beginnen aardig vol te raken. Naast de trouwe vrijwilligers, zullen ook veel nieuwe gezichten mee helpen om van Outdoor Gelderland een groot succes te maken.

Er zijn verschillende functies te vervullen tijdens Outdoor Gelderland. Zo is het mogelijk om met het team van internationale parcoursbouwers samen te werken en uitdagende parcoursen te bouwen voor de internationale deelnemers die af zullen reizen naar Nationaal Sportcentrum Papendal. Dit evenement zal voor de springruiters een belangrijke voorbereiding zijn voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. 

Naast de medewerkers in het parcours, worden ook andere functies ingevuld door vrijwilligers. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: het verspreiden van startlijsten over het terrein, het bewaken van het stallenterrein en het begeleiden van de kindermiddag. Wil je niet alleen als bezoeker naar Outdoor Gelderland komen, maar ook een kijkje nemen achter de schermen en een steentje bijdragen aan het grootste topsportevenement van Gelderland? Meld je dan aan als vrijwilliger door een mail te sturen naar maika@eqi.nl.

Voor meer informatie over onder andere de functies kan je terecht op de website: www.outdoorgelderland.nl/medewerkers.

 

Copyright © 2016 Outdoor Gelderland, All rights reserved.www.outdoorgelderland.nl
info@outdoorgelderland.nlThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Outdoor Gelderland · Postbus 292 · Kootwijkerbroek, Gelderland 3770AG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp