Copy
NIEUWSBRIEF OUTDOOR GELDERLAND 2016
NUMMER 4
View this email in your browser
Nog maar een paar weken voordat Outdoor Gelderland 2016 van start zal gaan. Op de woensdag staat de gehele dag volledig in het teken van de finales van de Friso Woudstra BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee pony’s en de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee klasse Z. 

Landelijke ruiters en amazones hebben de afgelopen maanden de kans gekregen om zich te plaatsen voor de finales. De inschrijvingen lopen binnen en de startlijsten zijn zo goed als vol. 
De pony’s zullen op woensdag 29 juni strijden in de klasse L, M, Z en ZZ springen en de klasse M1, M2, Z1 en Z2 dressuur. 

De ruiters en amazones bij de paarden klasse Z zullen ook op de woensdag de piste van Outdoor Gelderland betreden. Op donderdag 30 juni is de klasse M aan de beurt en op zondagochtend 3 juli staat de klasse L op het programma.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de finale. Deze plaatsen zullen worden opgevuld door de laatste selectiewedstrijden. Voor de pony’s vindt de laatste selectie voor zowel de dressuur als het springen plaats op 11 juni tijdens het CH Kootwijk. De paarden springen op dezelfde dag hun laatste selectiewedstrijd in Haaksbergen.

Meer informatie over de finales en de selectiewedstrijden is te vinden op www.outdoorgelderland.nl/deelnemers   
SYMPOSIUM TIJDENS
OUTDOOR GELDERLAND
Duurzaam ondernemen wordt, ook in het Nederlandse bedrijfsleven, steeds belangrijker. De grote uitdaging is om duurzaam ondernemen ook in de hippische sector toe te passen. Tijdens Outdoor Gelderland wordt er een symposium georganiseerd waarbij we de bezoekers mee willen nemen in de wereld van duurzaam ondernemen en biobased producten. Waar liggen kansen voor de hippische sector?
 
Outdoor Gelderland is een internationaal hippisch topsportevenement waar de beste internationale ruiters aan deelnemen. De doelstelling van dit symposium
tijdens dit topsportevenement is om duurzaam ondernemen te vertalen naar de praktijk voor
hippische en agrarische ondernemers.Wat komt
er allemaal bij kijken, welke kansen zijn er voor de ondernemer en hoe kan duurzaam ondernemen gerealiseerd worden en met welke biobased producten is dit mogelijk?
 
Er is een mooi programma opgezet
met inspirerende sprekers:
Ruud Koornstra heeft aangetoond dat de oplossing voor vele mondiale bedreigingen voor het oprapen liggen en dat er met duurzaam ondernemen
geld te verdienen valt.
Marie Louise Perier is ondernemer op de biologisch-dynamische boerderij Zonnehoeve. Daar is de bedrijfsvoering erop gericht om de landbouwkundige kringloop zo gesloten mogelijk te maken, want dan
kan de bodem rijker en vruchtbaarder worden en
is een duurzame voedselproductie mogelijk. Jan Douwe Kroeske begeleidt het gehele programma als dagvoorzitter.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier gaat u naar: www.outdoorgelderland.nl/symposium/

BOTABOOTS LIFESTYLE VAN TOP
TOT TEEN

Dit jaar is Botaboots weer van de partij. Als trouwe deelnemer zal Botaboots dit jaar weer met een gezellige stand deelnemen aan Outdoor Gelderland. Onder het genot van een drankje laten de meiden graag een impressie van de collectie zien.

Op basis van het eigen merk laarzen en additionele merken voor kleding en accessoires, zoals o.a. Riani, Caroline Biiss, Mos Mosh, Milestone, Sylver, Passagatti, Minnetonka kunnen de zogenaamde Total Looks samengesteld worden. De collectie kenmerkt zich met name op het draagcomfort zonder dat het vrouwelijke vergeten wordt, waarbij tijdloos en kwaliteit hand in hand gaan en de uitkomst dus al snel stoer & chique is. 

Ga vooral een kijkje nemen in de stand en laat je meevoeren in de diverse looks die middels diverse combinaties samengesteld kunnen worden. Of kijk alvast op de website: www.botabootscompany.com
ABCO BEVEILIGING
ABCO Beveiliging is met ruim 35 jaar ervaring een expert op het gebied van beveiligingsoplossingen. Zij adviseert, installeert en beheert veiligheidsmaatregelen voor zowel particulieren als voor bedrijven. ABCO Beveiliging is specialist, biedt de beste beveiligingsproducten en diensten en biedt effectieve oplossingen aan. Vanaf het advies tot aan het uiteindelijke beheer van de installatie wordt u uitstekend geholpen. 

Al meerdere jaren op rij verzorgt ABCO Beveiliging alle soorten toegangsbandjes voor Outdoor Gelderland. Door het gebruik van deze bandjes is het voor de organisatie duidelijk wie er op welk gebied toegang heeft. Zo hebben alleen de mensen met het juiste bandje toegang tot het stallencomplex en kunnen de controleurs op de verschillende posten snel en gemakkelijk zien om je naar binnen mag of niet. Door iedereen een specifiek bandje te geven, wordt de toegang per onderdeel overzichtelijk en is het voor iedereen duidelijk. Meer informatie is te vinden op: www.abcobeveiliging.nl

WAANZINNIG MODEPLEIN

Een primeur op Outdoor Gelderland, gelegen aan de culifair en de hoofdpiste wordt er dit jaar een waanzinnig modeplein gecreëerd. Verschillende bedrijven zullen aanwezig zijn om de laatste trends op gebied van mode, styling en lifestyle te laten zien. Het modeplein is een initiatief tussen Outdoor Gelderland en het event en modellenbureau We Are Sparkle.

“Bij We Are Sparkle creëren we onvergetelijke momenten, emoties en magie. We maken het onmogelijke, mogelijk. Dit doen we door magische momenten werkelijkheid te laten worden. Durf te sprankelen en dat unieke gevoel met ons te creëren. We Are Sparkle”

Benieuwd naar de deelnemende bedrijven? Kijk dan op de website voor meer informatie: www.outdoorgelderland.nl/modeplein

JONGE VLOGGER DESTINY AANWEZIG OP  OUTDOOR GELDERLAND

Ongeveer 2 jaar geleden begon Destiny, toen 12 jaar oud, met haar Youtube kanaal “Paardrijden met Plezier” en heeft nu al ruim 8.000 abonnees die elke donderdag naar een nieuwe video van haar kijken.

Tijdens Outdoor Gelderland zal Destiny geregeld te zien zijn op het terrein van Nationaal Sportcentrum Papendal. Zij zal daar bij diverse activiteiten aanwezig zijn en hierover vloggen. Zo zijn er op de woensdag– en zaterdagmiddag kindermiddagen en hier zal zij zeker aandacht aan besteden in één van haar vlogs.

Verder zal Destiny tijdens Outdoor Gelderland ook grote nationale- en internationale springruiters volgen en interviewen. Dat deze jongedame daar haar hand niet voor omdraait bleek onlangs toen zij Anky van Grunsven mocht interviewen, waarvan de beelden ook te zien zijn op haar Youtube kanaal Paardrijden met Plezier.

Toen Destiny de vraag werd gesteld wat haar zo leuk lijkt aan Outdoor Gelderland, antwoordde zij: “Dit evenement is voor zowel jong en oud zeer aantrekkelijk en dat maakt het voor mijn Youtube kanaal ook interessant om hierover te vloggen en levert het waarschijnlijk een zeer leuke content op voor mijn kijkers”.

In aanloop naar Outdoor Gelderland heeft Destiny ook een bezoek gebracht aan het jonge springtalent Pam Nieuwenhuis, dochter van Marijn en Jessica Nieuwenhuis/ AtmR Kantoorveranderingen, Pam zal ook deelnemen aan Outdoor Gelderland. Deze video zal donderdag 16 juni vanaf 16:00 te zien zijn op het Youtube kanaal paardrijden met plezier, met daarin een speciale Outdoor Gelderland WINACTIE.

Om haar video’s te volgen, neem een kijkje op: www.youtube.com/paardrijdenmetplezier
Copyright © 2016 Outdoor Gelderland, All rights reserved.www.outdoorgelderland.nl
info@outdoorgelderland.nlThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Outdoor Gelderland · Postbus 292 · Kootwijkerbroek, Gelderland 3770AG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp