Copy
NIEUWSBRIEF OUTDOOR GELDERLAND 2016
NUMMER 3
View this email in your browser

EEN UNIEKE STAND OP OUTDOOR GELDERLAND

Schuurman Hindernissen & Omheiningen                         Anemone Horsetrucks B.V. 
Ieder jaar wordt er op Outdoor Gelderland een aanbod vastgesteld van zoveel mogelijk uiteenlopende stands en dit jaar zal er iets unieks aanwezig zijn. De vaste standhouders Anemone Horsetrucks B.V. en Schuurman Hindernissen & Omheiningen nemen namelijk een echte safaritent mee. Voel je thuis in deze prachtige safaritent en bekijk alvast het aanbod van deze bedrijven! 

Anemone Horsetrucks B.V. levert paardenauto’s aan kwaliteitsbewuste klanten in binnen- en buitenland. Zij delen de passie voor paarden met hun klanten, die variëren van amateursporters tot en met internationale topsporters. Zij bieden hoogwaardige transportoplossingen en staan bekend om hun uitstekende service.

Schuurman Hindernissen & Omheiningen heeft een veelzijdig aanbod van onder andere hout en gaas, poorten, hindernissen, dressuurpistes, zadelkamerinrichting en solariums. Sinds 1974 zijn zij al toonaangevend in de paardensportbranche. 

Ben je al nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Dan kan je alvast een kijkje nemen op de volgende websites:  www.anemone.nlwww.schuurmanomheiningen.nl en www.safaritenten.com

OUTDOOR GELDERLAND PAKT GROOTS UIT TIJDENS DE LADIESDAY

Traditiegetrouw staat Outdoor Gelderland zaterdagmiddag 2 juli in het teken van de Ladiesday. De Ascot-style geklede dames dragen deze bijzondere middag prachtige hoeden en trekken jaarlijks veel bekijks.

Ook dit jaar pakt Outdoor Gelderland tijdens de Ladies Day groot uit. Er wordt op deze mooie dag een stijlvol middag programma in een sfeervolle ambiance aangeboden. Tijdens deze dag kan er worden genoten van de hippische topsport en worden er verschillende speciale activiteiten georganiseerd. Aansluitend op het middagprogramma kan er geheel vrijblijvend een bezoek gebracht worden aan de Culifair en het promodorp van Outdoor Gelderland.

Het programma van de Ladies Day bevat onder andere een fantastische modeshow, een workshop over sculpturen met brons en een high tea op de VIP loge. Wilt u ook graag aanwezig zijn bij deze fantastische dag? Meldt u dan nu aan via de website www.outdoorgelderland.nl

LANDELIJKE SPORT

Winnaar klasse M2 Categorie D/E: Lauret Brinkman
Tijdens Outdoor Gelderland krijgen landelijke ruiters ook de kans om de grote piste van Outdoor Gelderland te betreden. De voorselecties zijn in volle gang en de belangstelling is enorm. Voor alle ponyruiters in het M1 t/m Z2 dressuur en L t/m ZZ springen worden er finales gereden en bij de paarden kunnen ruiters in de klasse L t/m Z zich kwalificeren voor de finales.

De startlijsten voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland trofee en de Friso Woudstra BNA B.V. Outdoor Gelderland trofee pony’s worden voller en voller. Over precies 40 dagen zal op 29 juni het startschot klinken voor Outdoor Gelderland 2016. Woensdag 29 juni staat volledig in het teken van de landelijke sporters, daarnaast zullen op donderdagmiddag en zondagochtend nog twee landelijke rubrieken worden verreden. Met nog een paar selecties op de kalender wordt alles in gereedheid gebracht voor de finales.

Voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee staan er nog 3 selectiewedstrijden op het programma. Deze worden verreden op 22 mei tijdens het CH Leur, 31 mei tijdens het CH De Graafhorst en 11 juni tijdens het CH Haaksbergen. Voor de Friso Woudstra BNA B.V. Outdoor Gelderland Trofee pony’s staan er slechts nog 2 wedstrijden op de planning. Tijdens het CH Westervoort op28 mei krijgen de springruiters nog een kans om zich te kwalificeren voor de finale en tijdens het CH Kootwijk dat plaatsvindt op 11 juni krijgen zowel de dressuur als de spring ruiters hun laatste kans om zich met hun pony te kwalificeren voor de finale.

Wil jij ook met je pony of paard deelnemen aan Outdoor Gelderland? Kijk dan snel op de website www.outdoorgelderland.nl onder het kopje deelnemers voor meer informatie. Schrijf je snel in en wie weet zien we jou tijdens Outdoor Gelderland de finale verrijden.

SOCIËTEIT GELRE

De Sociëteit Gelre is dé businessclub van en voor ondernemers met passie voor de hippische sport. Wij dragen dit met veel enthousiasme uit door Outdoor Gelderland actief te ondersteunen. Ter optimalisatie van uw netwerk organiseren wij met regelmaat gastvrije en culinaire bijeenkomsten in de regio. Hierdoor leveren wij een effectieve business intensivering voor onze leden.

Ook tijdens Outdoor Gelderland brengen wij onze relaties graag op een prettige en ontspannen wijze samen, door sport en business met elkaar te verenigen. Zo zorgt de Sociëteit Gelre steeds opnieuw voor sociale interactie, ter versterking van de doelmatige zichtbaarheid van uw onderneming.

Ondernemers die de paardensport een warm hart toedragen, en die hun netwerk graag op concrete wijze willen optimaliseren, melden zich graag aan bij de Sociëteit Gelre. Mogen wij u van 29 juni tot en met 3 juli 2016 van harte verwelkomen in de loge van de Sociëteit Gelre op Outdoor Gelderland?

WIN TRIBUNEKAARTEN VOOR OUTDOOR GELDERLAND

Wist je dat Outdoor Gelderland elke dag gratis te bezoeken is en dat we alleen op zaterdagavond 2 juli en zondag 3 juli een vergoeding voor een tribuneplaats vragen? Jij kan volledig kosteloos van de sport genieten, want we zijn een Facebook actie gestart waarmee we twintig gratis tribunetickets verloten! Klik hier om naar de actie te gaan.

Op zaterdagavond 2 juli zal het GLOCK MidSummer Dressage Night plaatsvinden. In de volgende nieuwsbrief zullen wij hier meer over gaan vertellen. Op zondag 3 juli is de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee, Internationaal Springen CSI3* en de Grote Prijs van Gelderland. Wil je er zeker van zijn dat je een tribunekaart hebt? Dan kan je alvast hier je tickets bestellen.
Copyright © 2016 Outdoor Gelderland, All rights reserved.www.outdoorgelderland.nl
info@outdoorgelderland.nlThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Outdoor Gelderland · Postbus 292 · Kootwijkerbroek, Gelderland 3770AG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp