Copy
View this email in your browser
Hej på er alla!
Här kommer ett nytt nyhetsbrev, med tips på behandlingar som är extra lämpliga att göra nu på hösten när vi inte vistas lika mycket i solen. På hösten och tidig vår är bästa tiden att göra kemiska peelingar som arbetar effektivt på pigmenteringar, akne, fuktgivande, samt vitaliserar huden och stimulerar collagenproduktionen som ger fasthet åt huden. Det finns olika typer av kemiska peelingar, ytliga, medeldjupa och djupgående, Jag arbetar med ytliga och medeldjupa. För bästa resultat krävs oftast en kur med behandlingar i kombination med anpassade produkter som man underhåller med hemma mellan behandlingarna. Microneedling som arbetar på ärr, pigmenteringar, stimulerar collagen är också en behandling som gör som en kur och lämpar sig bäst nu på hösten och tidig vår. Man gör dessa behandlingar med 2-6 veckors mellanrum med 3,6, och 8 behandlingstillfällen, så funderar du på att göra en kur så är det bra att komma igång redan nu, För mer info. läs mer på vår hemsida under respektive behandlingsflik, Infuzion är en fantastisk behandling som återfuktar huden på djupet med ett serum med hyaloronsyra, c-vitamin och retinol som stimulerar collagenproduktionen. Denna behandling görs med fördel som en kur på 3 behandlingar. Smärtfri och helt utan nålar. Denna kan göras året runt.
 Har du frågor ang våra behandlingar så är du alltid välkommen att kontakta mig på tek, mail, eller sms. När jag är i behandling har jag svårt att svara, så skicka gärna en mail, eller sms så hör jag av mig så fort jag kan,
Hjärtligt välkomna!
F.O.M 1/11 kommer jag att vara på heltid i salongen, så då kommer det att finnas fler bokningsbara tider. Vi kommer även att ha öppet Alla helgons dag, lördag 2/11.
Alla behandlingar hos Angelique hud & kropp
Klassiska ansiktsbehandlingar
Vad gör våra klassiska ansiktsbehandlingar för din hud?
Håll din hud i god konditon, mjuk och smidig och väl återfuktad för att förebygga att huden torkar ut och blir känslig. Förebygg också förtidigt åldrande av huden, akneutbrott, pigmenteringar osv, med hjälp av regelbundna behandlingar ung var 6:e vecka samt med underhåll hemma av rekommenderade produkter anpassade för just ditt hudtillstånd. 
Ibland måst man ta hudvården till nästa nivå för att arbeta effektivt på akne, pigmenteringar, ärr, fina linjer och rynkor, så efter vi gjort en klassisk ansiktsbehandling kan jag rekommendera vad som passar din hud bäst att arbeta med, tex Infuzion, kemiska peelingar alt microneedling. Se mer info nedan. 
Boka Lyx ansiktsbehandling ink frans och brynfärg, längre ansiktsmassage 80 min 1045 kr
Boka klassiks ansiktsbehandling ink frans och brynfärgning 75 min 840 kr
Boka Lyx ansiktsbehandling- klassisk ink 20 min ansikts och skalpmassage 75 min 840 kr
Boka Klassisk ansiktsbehandling 55 min 645 kr
Erbjudande!
Få 10% rabatt på alla Dermaquests masker tom 30/11.

Mini Pumpa mask. effektiv peeling med pumpa
 Hydrating gel mask - Fuktgivande mask
Derma clear mask- Effektiv mot akne och tilltäpptheter

 

Dermaresurfacer/Dermapeeling
Kemiska peelingar med AHA/BHA fruktsyror som reducerar akne/ pigmenteringar/ och arbetar anti-age.

Ibland räcker det inte med vanliga klassiska ansiktsbehandlingar........ om man behöver arbeta effektivt på  akne, pigmenteringar, ärr, samt collagenstimulerande anti-age.
Här behöver man oftast arbeta med lite effektivare kurbehandlingar med AHA/BHA fruktsyror samt microneedling. Med AHA/BHA syror peelar man effektivt bort lager av huden som gör att man får fram en ny fräsch hud undertill, samtidigt som man skalar bort pigmentringar, ärr och stimulerar collagenproduktionen, hudföryngring, samt att man kan minska akne och rosacea inflammationer i huden. För bästa resultat kan man även balansera kroppen med inifrån med olika livsstilsförändringar och ev tillskott  av viktiga fettsyror, vitaminer och mineraler som påverkar både vår hud och hälsa positivt på olika sätt.
Har du inte varit hos oss tidigare så rekommenderar jag att du bokar en klassisk ansiktsbehandling första gången, sedan går vi tillsammans igenom dina behandlingsönskemål så går vi igenom vilka behandlingar som passar bäst för dina önskemål och lägger upp en gemensam plan för behandlingar.
INFUZION!
Smärtfri, helt utan nålar!
Återfuktar huden på djupet, då vitamin berikat serum slussas ner 3 mm djupt ner i huden. 
Arbetar anti-age, stimulerar collagen
Hela ansiktet behandlas och ger ett jämnt och naturligt utseende.


Infuzion är en superfuktgivande smärtfri behandling med direkt synbara resultat. Denna är en perfekt året runt behandling, eftersom denna även kan göras sommartid när man inte rekommenderar att göra tex microneedling eller kemiska peelingar. Ett vitaminberikat serum från Cytocare slussas ner 3 mm djupt ner i huden med en patenterad roller. Hyaloronsyran ger en omedelbar effekt med utfyllnad av rynkor och fina linjer. Serumet innehåller bla retinol och c-vitamin som på sikt stimulerar huden att nybilda collagen. Denna behandling görs med fördel som en kur på 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. 
Fördelar, smärtfri, snabbt resultat, kan göras året runt, snabb återhämtning, endast liten rodnad och liten svullnad i någon timme efter behandlingen.
Infuzion  är en väldigt effektiv fuktbehandling för huden med anti-age fördelar. Återfuktar huden på djupet, 3 mm ner i huden. Cytocares sterila vitaminberikade serum med retinol stimulerar kollagenproduktionen som ger fasthet åt huden. 

Fördelar med Infuzion.
Denna behandling ger:
-Fukt till huden på djupet.
- Utfyllande effekt på fina linjer och rynkor
- Stimulering av ny produktion av kollagen med retionol
- En fräsch hy med fin lyster.
smärtfri
Kan göras året runt
Snabbt resultat


 
Pris: 1 behandling 1950 kr.
För optimalt resultat rekommenderas en kur på 3 behandlingar.
kur 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum 5500 kr.
 
För mer info ring: 042-290900
Eller boka din första behandling här nedan.
Mer info och boka Infuzion
Fina fötter!
Fotvård med massage 50 min
Fotvård lyx ink massage och lackning 65 min
Boka massage
Överraska någon du tycker om!
Presentkort är alltid enkelt att ge och härligt att få!

Köp presentkort enkelt online eller i butiken. Kan även skickas hem till dig enligt överenskommelse. Vi är flera olika företag i salongen så önskar du presentkort hos Angelique hud & kropp så uppge det vid köp i salongen. Kontakta oss på 042-290900 eller maila oss om ni önskar att få skickat presentkortet.
Köp presentkort
Ny höstmake-up från Art Deco i salongen nu!
Vi har fått in superfina ögonskuggspaletter från Art Deco 
12 skuggor i olika nyanser,
More than nude 05
Smokey meets metallic 09
259 kr st.
Vi har även refill skuggor 98 kr st som man kan blanda själv hur man vill i fina ögonskuggsetui.
Matcha med dina glamgloss eller Lip Brillance.
Vi har också fina lacker i hösten färger.
Blush Couture Cross the lines i tre snygga färger. 258 kr
Din upplevelse är viktig för oss!
Om du har varit på behandling hos oss tidigare, så uppskattar vi verkligen som du skulle vilja ta dig tid att skriva ett litet omdöme om oss här. Om det är något vi kunde gjort annorlunda eller bättre så tipsa oss gärna.
Ha en superfin dag!
Mvh Mirja
Lämna gärna ett omdöme om oss
Varför skall du välja en auktoriserad hudterapeut?
Följ oss gärna på Facebook och Instagram för kontinuerliga nyheter och erbjudanden.
Copyright © 2016 Angelique hud & kropp, All rights reserved.
Du får detta email för att du en gång har tackat ja till att få erbjudande från oss.

Our mailing address is:

info@angelique.se

Angelique hud & kropp
Tågagatan 78
254 43 HELSINGBORG 
Sweden
Tel: 042-290900
Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Angelique hud & kropp · Carl Öhrns gata 2A · HELSINGBORG 254 43 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp