Copy
Energie Actief Soest                             Nieuwsbrief

Oktober 2016, Nummer 6


Ook de warmste herfst eindigt met de winter...
Je kunt het misschien niet geloven, maar ook deze prachtige en warme herfst houdt een keer op. En de herfst is en blijft de tijd om je voor te bereiden op de winter. En dus is dit ook het beste moment om stil te staan bij energiebesparing. Want wie droomt er nu niet van een comfortabel en energiezuinig huis in de koude (?) winter? In Nieuwsbrief 6 daarom veel informatie, tips en acties die u helpen om die droom waar te maken.
EAS in actie
Persoonlijk advies bij inloopavond EAS op 18 oktober
Op 18 oktober organiseert EAS een inloopavond in gebouw De Plantage, Smitsweg 311. Tijd en ruimte voor een persoonlijk advies van vrijwilligers van EAS op weg naar een  comfortabel en energiezuinig huis.
Iedere inwoner van Soest is welkom!
Lees MEER

 
Science Lab 2016: kinderen en ouders besparen energie.
Op 1 november start Science Lab. Een project van Balans-Kinderboerderij De Veenweide en Energie Actief Soest.  Leerlingen van basisscholen gaan aan de slag met energiebesparingsproefjes.
Lees MEER
EAS helpt
Nieuwe subsidie-regeling voor woningisolatie
Op 18 september is een nieuwe subsidie-regeling gestart voor woningeigenaren, die isolatiemaatregelen willen nemen. De regeling is bedoeld voor mensen die meer dan één maatregel nemen.
Lees MEER
Actie doe-het-zelf met korting verlengd!
In 2015 organiseerde EAS in samenwerking met de drie doe-het-zelf zaken in Soest een kortingsactie. U krijgt 15% korting op alle energiebesparende producten. Nu, in oktober, starten we opnieuw.
EAS informeert
29 oktober: eerste Duurzaam Goed Bezig markt

Zaterdag 29 oktober 2016 is rondom winkelcentrum Soest-Zuid de eerste ‘Duurzaam Goed Bezig’ markt in Soest. Op de markt kun je terecht voor alle soorten informatie over duurzaamheid.

Lees MEER.
Energieloketten hart van landelijke campagne.
Half oktober start een grote landelijke campagne om werk te maken van energiebesparing. Voor de lokale Energieloketten is er een centrale plek in die campagne. In Soest beheert EAS het Energieloket.
Je vindt het Energieloket HIER

Ons e-mailadres is info@energieactiefsoest.nl

Onze website vind je op http://www.energieactiefsoest.nl/ 

Wilt je onze Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt je hier uitschrijven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Energie Actief Soest · Nachtegaalweg 9 · Soest, Ut 3762TJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp