Copy
Energie Actief Soest                             Nieuwsbrief

Juni 2016, Nummer 5


Energie Actief Soest, mondig maken, verleiden en helpen

De vijfde nieuwsbrief, maar nu van deze tijd. Geen PDF meer, maar geheel digitaal. Een goed moment om nog eens even met u te delen wat we willen en waar we voor staan. 
Energie Actief Soest wil inwoners van Soest stimuleren om energie te besparen. We denken dat daarvoor drie dingen nodig zijn:
  1. informatie om je mondig te maken,
  2. acties om je te verleiden in beweging te komen en
  3. handvatten bieden, zodat je aan de slag kunt gaan.
Daarom kent onze Nieuwsbrief vanaf nu die drie kolommen. Vandaar brengen we je naar de goede plek op onze website. Want daar vind je alles wat je moet weten over Energiebesparing in Soest. Deze Nieuwsbrief is je wegwijzer. 
EAS helpt
Duurzaam geld lenen
Geld lenen voor duurzaamheid kan lonen. Er zijn verschillende soorten "Duurzaamheidsleningen", onder andere van de gemeente Soest.
Lees MEER.
15 Energieadviezen
Een comfortabel en energiezuinig huis begint met een onafhankelijk energieadvies. Daarom maakte EAS zich sterk voor een betaalbaar advies. En met succes. 15 Inwoners vroegen al een advies aan.
Lees MEER.
EAS in actie
Actie in Klaarwater
In een mooie samenwerking tussen de gemeente Soest, Wijk Bewoners Team Klaarwater en Energie Actief Soest zijn in de maand mei alle woningeigenaren in de wijk Klaarwater actief benaderd om energie te besparen. 
Lees MEER
Flyeren op de markt
De Oude Ambachtenmarkt viel dit jaar samen met Bevrijdingsdag. Energie Actief Soest probeerde bezoekers te verleiden tot duurzamer energiegebruik.
EAS informeert
Pelletkachels oké?
Pelletkachels: zijn ze nu duurzaam of niet? De verhalen zijn zeer positief. Er is zelfs subsidie voor. Maar kloppen die verhalen?
Lees MEER. 
CV goed geregeld?
Heb je een HR ketel voor de verwarming van je huis en komt er 'rook' uit de afvoer? Dan is de ketel niet goed afgesteld en wordt de belofte 'Hoog Rendement' niet waargemaakt. Daar is wat aan te doen.
Lees MEER

Ons e-mailadres is info@energieactiefsoest.nl

Onze website vind je op http://www.energieactiefsoest.nl/ 

Wilt u onze Nieuwsbrief niet meer ontvangen?
U kunt zich hier uitschrijven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Energie Actief Soest · Nachtegaalweg 9 · Soest, Ut 3762TJ · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp