Copy
Nieuwsflits oktober 2019 WSV de Zandweerd
Bekijk deze mail in in je browser
Met twee evenementen voor de deur is het verstandig nog een extra nieuwsflits de deur uit te doen. We willen natuurlijk zeker weten dat onze leden geen enkele activiteit missen, dat zou toch zonde zijn. Komende zaterdag 28 september vieren we Burendag, vorig jaar heeft ons geleerd dat we ook een 'slecht weer scenario' achter de hand moeten hebben. Dus we hebben hoe dan ook een droge editie dit jaar.
Daarnaast de langverwachte algemene ledenvergadering die vooral in het teken staat van een leuk en gezellig samenzijn van leden en vrijwilligers.

We hopen veel van jullie te mogen verwelkomen. Heel veel leesplezier! 

Jonne, Frank, Mariëlla, Janneke, Coen en Pim. 

Mocht je tips hebben of zelf iets willen delen met de leden van de vereniging laat het ons dan weten op info@speeltuindezandweerd.nl.

28 september Burendag
Dit jaar helemaal slecht weer proof, dus laat je niet weerhouden door regen!
Ook dit jaar is er in onze speeltuin weer van alles te doen op Burendag. We hopen op mooi weer en een gezellige drukte. Echter is er ook rekening gehouden maat minder mooi weer, alle activiteiten zullen dan in en rondom het speeltuingebouw worden gehouden.

Dit jaar is gekozen voor een 'greatest hits' versie met hoogtepunten van de afgelopen jaren. Denk hierbij aan live-muziek door singer-songwriters, een gezellige braderie/markt en de mogelijkheid voor de kinderen om je te laten schminken als je favoriete held. 

Ook is traditiegetrouw clown Miepie weer van de partij en zal de paardentram rondtrekken om je tussen de locaties te vervoeren.

Net als bij de vorige edities wordt Burendag georganiseerd met alle speeltuinen in de buurt. Zie voor de locaties die poster en de flyer, deze laatste wordt binnenkort ook nog eens huis aan huis verspreid.

De festiviteiten vinden plaats op zaterdag 28 september van 13:00 tot 16:30 uur.

 

Algemene ledenvergadering, bestuurswissel en gezellige avond op 4 oktober
Een activiteit alleen voor de grote mensen. Dit keer niet voor de kinderen. Vrijdagavond 4 oktober, vanaf 20.30 uur, combineren we de ALV met een quizavond in het speeltuingebouw. Natuurlijk onder het genot van een drankje en bittergarnituur.

Elke vereniging is verplicht een algemene leden vergadering (ALV) te houden. Wij vertellen jullie graag kort en bondig hoe de vereniging er voor staat. We blikken terug op het jaar 2018 en houden een wervend verhaal over onze plannen voor de komende tijd. We horen dan graag wat jullie er van vinden, en stiekem ook of je zin hebt om ergens aan mee te doen ;-).

Nog belangrijker: we willen van dit moment ook gebruik maken om de actieve leden te bedanken voor hun inzet. Hekkensluiters, prikkers, groenaanpakkers, evenementenvrijwilligers, actieve en ook de 'stille' krachten kom zeker die avond buurten! 

Tijdens deze ALV zal Pim Albers na ruim 4 jaar als voorzitter het voorzittersstokje overdragen aan Jonne Balster. Wegens omstandigheden heeft Michelle Klein Ovink het bestuur het afgelopen jaar vroegtijdig verlaten als penningmeester. Het bestuur wil Coen Verhaak op 4 oktober graag voordragen als nieuwe penningmeester van onze vereniging. Coen heeft aangegeven een half jaar te willen proefdraaien voor hij zich definitief committeert. En met Janneke Verhoef hebben we eindelijk ook een secretaris in het bestuur! Over al deze wisselingen zal (conform reglement) stemming plaatsvinden.  

We hopen jullie allemaal in grote getalen te zien op de ALV op vrijdagavond 4 oktober!

Copyright © 2019 Speeltuin de Zandweerd

Je ontvangt deze nieuwsbrief van Wijk en Speeltuinvereniging de Zandweerd. Deze nieuwsbrief verschijnt tweemaandelijks en wordt digitaal verzonden naar de leden, relaties en betrokkenen van de speeltuin. Je leest hierin de meest actuele informatie over de vereniging en haar activiteiten. 
Voor algemene informatie en actueel nieuws over WSV De Zandweerd kijk je op onze website of Facebookpagina.

Ons adres is:
Speeltuin de Zandweerd
E.van Reijdstraat 10
7412 EA, Deventer


Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt je via deze link uitschrijven.  
Gebruik deze link om je gegevens aan te passen

Email Marketing Powered by Mailchimp