Copy
Nyt om kemikalier                                                                              
Se dette nyhedsbrev i browseren.
 


VELKOMMEN til Avichem's nyhedsbrev

 

Nye regler fra Arbejdstilsynet 


Efter lange forhandlinger hos arbejdsmarkedets parter og i det politiske system, kom de nye regler om arbejde med stoffer og materialer (kemiske agenser) i sidste uge.

En af “knasterne” i forhandlingerne i fastsættelse af de nye regler, var bl.a. kravet til skriftlighed i de ændrede instruktionskrav.

Den endelige tekst i bekendtgørelsen blev i hovedtræk, som i det udkast, der blev sendt i høring i november måned sidste år. Dog er der foretaget justeringer i kravene til oplæring og instruktion. Se de nye regler nedenfor.

Nye krav til arbejde med kemikalier

Fra 1.7.2019 flyttes fokus fra det enkelte kemikalie, til de processer og arbejdsopgaver, der udføres på arbejdspladsen. Her kan du læse mere om detaljerne i de nye krav til arbejde med stoffer og materialer.

Kemisk APV på arbejdsopgaver

De nye regler om Kemisk APV træder i kraft den 1.7.2019. Her kan du få overblik over lovgivningen om Kemisk APV og hvordan I får vurderet og indført de nye regler i Jeres virksomhed.

Nyt fra Chemical Online Service (COS)


Nye værktøjer på vej
  • Uge 14: Nye opdateringer frigives til det nye Modul til kemisk APV.  
  • April: Ny App til brugere af COS frigives. Her kan alle SDS og APB på kemikalier og JSI (jobsikkerhedsinstruktioner) på processer læses af brugerne.
Med COS får I og tryghed i arbejdet og viden om kemikaliesikkerhed.
 
Nyt "Kemisk APV modul" i COS
Vi har udviklet et nyt 4-i-1 værktøj i COS til kemisk APV og instruktion. Læs mere her, hvordan du kan få opfyldt alle de nye lovkrav til arbejde med stoffer og materialer på en enkel og effektiv måde. 
Mød Avichem på konference.
Avichem Aps deltager med en stand på ArbejdsmiljøNets årskonference fra den 8-10 april 2019. Læs mere om konferencen her. Kom forbi og hils på og få en snak om de nye regler. 
                                          
Copyright © 2019 Avichem Aps, All rights reserved.


Ønsker du at ændre hvorledes du modtager disse mails?
Du kan  opdatere din profil eller annullere abonnement på dette nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp