Copy
View this email in your browser

BN’ers geven een extra push tegen prostaatkanker 

Met nog zestien dagen te gaan schakelen onze Amsterdam Allstars een versnelling op in hun strijd tegen het vroegtijdig overlijden van mannen. Voor Ruud de Wild, Birgit Schuurman, Evgeniy Levchenko, James van der Velden en Henry van Loon zijn het spannende dagen, want naast een succesvolle campagne om The Movember Foundation en The Distinguished Gentleman’s Ride te promoten hebben ze nog één missie: het voltooien van hun persoonlijke inzameldoel op hun teampagina gentlemansride.com/amsterdamallstars
 De eindsprint

Met ruim anderhalf miljoen dollar op de teller en meer dan 45.000 reeds geregistreerde rijders is The Distinguished Gentleman’s Ride hard op weg naar de doelstelling van vijf miljoen dollar. De ervaring leert ons dat vooral de laatste weken de eindsprint plaatsvindt, wat ook voor ons team van Bekende Nederlanders betekent dat er nog even flink gas gegeven moet worden. Bezoek dus snel hun teampagina en wordt donateur in naam van de mannengezondheid. Als je doneert maak je bovendien kans op exclusieve DGR goodies!                   


Doneren nog makkelijker gemaakt 

Speciaal voor de Nederlandse donateurs is er vanaf vandaag de mogelijkheid om te doneren via iDEAL, waarmee er naast PayPal en betalen via creditcard drie mogelijkheden zijn om online te doneren. Al het ingezamelde geld komt ten goede aan The Movember Foundation, de organisatie die bekend is geworden met hun ludieke “Laat je snor staan in November” en die inmiddels ruim 540 miljoen euro heeft ingezameld voor onderzoek naar prostaatkanker en mentale gezondheid bij mannen.   

Bij voorbaat dank voor alle steun!
Mvg,
Derek en Kenny
Sol & Matheson Communications
 Niet voor publicatie

Als communicatiebureau zetten wij ons volledig in voor dit initiatief en daarom stellen we iedere vorm van publicatie enorm op prijs. Mocht u nog op zoek zijn naar specifieke content over dit onderwerp dan zijn wij u uiteraard graag van dienst.

Ook onze ambassadeurs zijn in overleg hiervoor beschikbaar!
 

Eerder gestuurde persberichten
Persbericht 1 - Aankondiging
Persbericht 2 - De aftrap is gegeven

De Sol & Matheson Press Area 
http://www.sol-matheson.com/dgr-press-area/


Wij zijn direct bereikbaar via:
derek@sol-matheson.com
+31 (0)6 27 31 16 77
kenny@sol-matheson.com
+31(0)6 55 45 58 35

Sol & Matheson Communications BV

Proud Supporter of the Distinguished Gentleman’s Ride

Copyright © 2017 Sol & Matheson Communications BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp