Copy
View this email in your browser

Het centrum van Amsterdam maakt zich op voor ronkende motoren… en maatpakken!

Op 24 september is het weer zover; de 6e editie van The Distinguished Gentleman’s Ride gaat van start. Het van oorsprong Australische initiatief om op de motor en in maatpak gekleed geld op te halen voor het goede doel wordt inmiddels wereldwijd georganiseerd. Onze hoofdstad is er al vanaf de eerste internationale editie bij onder leiding van regisseur Arne Toonen en viert daarom samen met een team van Bekende Nederlanders het vijfjarig jubileum.

Mannengezondheid
The Distinguished Gentleman’s Ride (“DGR”) is direct verbonden aan The Movember Foundation. Dit goede doel is onder meer bekend van hun ludieke “laat je snor staan in November” actie en het zet zich in voor mannengezondheid. Het geld dat wordt ingezameld tijdens de DGR komt volledig ten goede aan onderzoek naar prostaatkanker en mentale gezondheidsproblemen. Het doel is helder: voorkomen dat mannen te vroeg sterven!     
             


Stapvoets door de stad    
Ooit gestart als ludieke actie staat het wereldwijde initiatief naast het inzamelen van geld voor het goede doel ook voor het belang van de motorrijder. Gekleed in chique kledij en stapvoets rijdend door talloze wereldsteden verenigen bijna 60.000 motorrijders zich om een einde te maken aan het negatieve stigma dat rust op motorrijden. Als een ware parade van klassieke, custom en vintage motoren dragen de Amsterdamse gemotoriseerde gentlemen hier op gepaste wijze hun steentje aan bij.

Bekende Nederlanders
Wereldwijd hebben zowel de DGR als The Movember Foundation talloze beroemdheden die zich inzetten voor het gemeenschappelijke doel. In Nederland zijn er vijf officiële ambassadeurs die als team het initiatief steunen en die tevens deelnemen aan de rit. Bezoekers van onze hoofdstad die 24 september een kijkje komen nemen langs de route (klik hier voor de kaart) kunnen vanaf 10:00 met eigen ogen zien hoe Birgit Schuurman, Ruud de Wild, James van der Velden, Henry van Loon en Evgeniy Levchenko zich op hun motor door de binnenstad bewegen gekleed in hun meest chique outfit. Ook zij hebben als team inmiddels een behoorlijke hoeveelheid donaties verzameld, en het einde is nog niet in zicht.   

Doneren nu het nog kan!
Het inzamelen is namelijk in volle gang en doneren is nog steeds mogelijk. Ga naar gentlemansride.com en bekijk wie van je kennissen zich heeft aangesloten bij het initiatief. Wil je ook doneren om een vuist te maken tegen prostaatkanker en mentale gezondheidsproblemen, doneer dan individueel of met je bedrijf een bedrag naar keuze. Om je donatie dicht bij het witte doek te krijgen sponsor je het ambassadeursteam via gentlemansride.com/amsterdamallstars. Namens alle mannen wereldwijd: bedankt!
 Niet voor publicatie

Als communicatiebureau zetten wij ons volledig in voor dit initiatief en daarom stellen we iedere vorm van publicatie enorm op prijs. Mocht u nog op zoek zijn naar specifieke content over dit onderwerp dan zijn wij u uiteraard graag van dienst. Voor het direct downloaden van een selectie beeldmateriaal klikt u hier.

Ook onze ambassadeurs zijn in overleg hiervoor beschikbaar!
 

Eerder gestuurde persberichten
Persbericht 1 - Aankondiging
Persbericht 2 - De aftrap is gegeven
Persbericht 3 - De eindsprint

De Sol & Matheson Press Area 
http://www.sol-matheson.com/dgr-press-area/

Quick access selectie beeldmateriaal
Download via Wetransfer


Wij zijn direct bereikbaar via:
derek@sol-matheson.com
+31 (0)6 27 31 16 77
kenny@sol-matheson.com
+31(0)6 55 45 58 35

Sol & Matheson Communications BV

Proud Supporter of the Distinguished Gentleman’s Ride

Copyright © 2017 Sol & Matheson Communications BV, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp