Copy

NAPNIEUWS
EDITIE 41 - JUNI 2016
 > Van de nieuwe NAP voorzitter
 > NAP projectbezoek Vanderlande te Veghel
 > Verslag evenement NAP Young Professionals
 > 5e NAP Masterclass Sustainability
 > Nieuwe directeur 
 > Professorale overpeinzingen
 > Agenda
Van de nieuwe NAP voorzitter
Beste NAP-deelnemers,

Het is mij een genoegen om voor de eerste keer het woord tot u te richten als nieuwe voorzitter van Stichting NAP. Ik heb de afgelopen maanden veel enthousiasme bij NAP gezien en het lijkt er op dat na ons succesvolle jubileumjaar er ook in 2016 weer veel energie is om de samenwerking in de keten van de Process Industrie nog verder te versterken.
Met de aanhoudend lage olieprijzen en de daarmee samenhangende afnemende investeringsniveaus zijn het geen gemakkelijke tijden voor grote delen van onze industrie. 


Lees verder >
NAP projectbezoek Vanderlande
Op 26 mei jl. toog het NAP bestuur samen met de Programmaraad naar Vanderlande in Veghel voor haar jaarlijkse projectbezoek. Vanderlande, dat is toch geen procesindustrie maar een maakindustriebedrijf? Dat klopt, deze wereldleider op het gebied van bagage-afhandelingsytemen voor luchthavens is in toenemende mate ook een voorloper met geavanceerde sorteersystemen voor distributiebedrijven en ‘material handling systemen’ voor retailers, was gaarne bereid om NAP een kijkje in haar Innovation Center te geven.Gastheren waren Peter van Sambeek (Teamleader Cost Engineering), John Stevens (MD World Class Operations) en Antoon Berkers (Sr. Project Manager R&D).

Lees verder > 

Verslag 1e evenement NAP Young Professionals "Innovatie in oude glorie".

Na de oprichting van NAP SIG Young Professionals, in januari, zijn er groepjes gevormd die ieder een activiteit organiseren dit jaar.

Na een aantal leuke brainstormen werd duidelijk dat innovatie in de conservatieve procesindustrie een interessant thema zou zijn voor de eerste activiteit. Een groep young professionals heeft aan de hand van dit thema op 27 mei jl. een leuk programma samengesteld.Lees verder >

Nieuwe directeur

Met ingang van 1 juli 2016 heeft NAP een nieuwe directeur. Het is ir. Jan-Willem Sanders (1964) die na zijn opleiding tot werktuigbouwkundig ingenieur aan de TU Delft werkzaam is geweest bij DSM, Groep Machiels en Lely Industries. Momenteel is hij directeur van Sanders-IMC BV, Geldrop en werkt als interim manager, adviseur en coach. Jan-Willem Sanders zal ook de directeursfunctie bij DACE vervullen en volgt dus in beide functies Julius Freutel op.

NAP wenst Jan-Willem Sanders veel succes.

 

5e NAP Masterclass Sustainability

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de resultaten van NAP SIG Sustainability en wilt u weten hoe u ook succesvol kunt zijn met het praktisch toepassen van duurzaamheid binnen uw bedrijf en voor uw gebouw?
Kom dan op woensdag 13 juli a.s. naar de vijfde door SIG Sustainability ontwikkelde Masterclass "Succesvol verduurzamen van uw bestaande Assets" bij ROCKWOOL in Roermond.  

U kunt zich aanmelden bij Bureau NAP, via info@napnetwerk.nl. De inschrijving sluit op 4 juli a.s.. Wees er snel bij, want er is nog maar plaats voor enkele deelnemers.  
 

Professorale overpeinzingen

Het herstelproces verloopt gestaag en in de goede richting. Maar voor een energiek persoon als ikzelf natuurlijk altijd te langzaam. De afgelopen weken is dus een training mezelf in de hand te houden en de grenzen te bewaken. Dat lukt met vallen en opstaan.
In de afgelopen periode heeft ook de vergadering van het Stichtingsbestuur plaatsgevonden. Dat is altijd een goed moment om weer eens te kijken wat er bereikt is. Momenteel begeleid ik 21 studenten bij hun masterscriptie.
 
Activiteitenagenda
Een overzicht van de komende activiteiten binnen het NAP netwerk.
Voor de volledige activiteitenagenda klik hier
13 juli 2016: Masterclass Sustainability
15 september 2016: NAP Contactbijeenkomst
16 september 2016: EEMS DELTAVISIE 2016
10 november 2016: NAP contactbijeenkomst "Energietransitie"
Is uw bedrijf deelnemer van NAP en heeft u geen inlogcodes voor het Extranet op onze website? Dan kunt u deze hier aanvragen bij het bureau.
U ontvangt NAPNieuws omdat u zich hiervoor ingeschreven heeft. Eerder verzonden NAPNieuws kunt u hier vinden op onze website.
NAP draagt bij aan de versterking van de totale keten in technologisch, organisatorisch en maatschappelijk opzicht.
Copyright © 2016 Stichting NAP, All rights reserved.


Wilt u de manier waarop u deze emails ontvangt wijzigen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of uitschrijven uit deze lijst

Email Marketing Powered by MailChimp