Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Beste Pebble TV kijker,

In de maand april hoef jij je in ieder geval niet te vervelen, want Pebble TV heeft deze maand maar liefst twee nieuwe films voor je! Daarnaast kun je tijdens Pasen kijken naar de Beestenboel special, met al je favoriete Pebble TV beesten. Uiteraard hebben we weer een leuke prijsactie voor je en gaat Lisanne op safari in Safaripark Beekse Bergen! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!Nieuw op Pebble TV: Lucky Luke & Sabrina!
Pak je popcorn maar vast uit de kast, want in de maand april hebben we twee gloednieuwe films voor je! In de filmmatinee van zondag 2 april kun je om 16:00 uur kijken naar de stoere film over het Wilde Westen, Lucky Luke, de Daltons op Pad.

En laat je zondag 30 april om 16:00 uur betoveren en kijk naar de filmpremière van de magische film Sabrina, Friends Forever.

Lucky Luke, de Daltons op Pad
Tijdens het uitzitten van hun 4200 jaar dwangarbeid vernemen de Dalton broers dat hun suikeroom Henri Dalton tragisch aan zijn einde is gekomen: hij werd veroordeeld tot de strop. In zijn testament laat hij de Daltons zijn hele fortuin na, maar wel op twee voorwaarden. Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan, zal de hele erfenis worden overgemaakt aan de liefdadigheid. De Daltons ontsnappen voor de tienduizendste keer en gaan op zoek naar hun fortuin, maar Lucky Luke en zijn trouwe paard Jolly Jumper zitten hen op de hielen..

Sabrina, Friends Forever
Sabrina krijgt op haar dertiende verjaardag van haar excentrieke tantes Miller en Fernetz te horen dat zij, net als de rest van haar familie, een heks is. Ze ontdekt dat de bijbehorende toverkracht best handig is op school...Tijdens Pasen is het een Beestenboel bij Pebble TV!
Ga er maar lekker voor zitten, want tijdens de Paasdagen kun je bij Pebble TV kijken naar de Beestenboel special. Deze dagen kun je heel veel afleveringen zien van al je favoriete Pebble TV beesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van: Dommel, Boes, Nijntje gaat naar de Dierentuin of de avonturen van Jan Jans en de Kinderen. Tijdens Pasen zie je ze allemaal voorbij komen!Maak deze maand kans op kaartjes voor Safaripark Beekse Bergen!
De lente is begonnen en daarom is het weer tijd om lekker naar buiten te gaan. Om je alvast een beetje in de stemming van het mooie weer te brengen, maak je deze maand kans op kaartjes voor Safaripark Beekse Bergen!

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een hartstikke spannende safari! Spot ook de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard) van heel dichtbij! Tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari is het ook genieten geblazen bij de giraffen, zebra’s, struisvogels, chimpansees, nijlpaarden, krokodillen en ga zo maar door. In het grootste wildlifepark van de Benelux leven namelijk meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Beleef een enerverend dagje safari met het hele gezin.
Afrika, gevaarlijk dichtbij!
 
Wil jij kans maken op deze kaartjes? Ga dan snel naar onze website en vul de prijsvraag in. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Safaripark Beekse Bergen. Voor informatie en openingstijden van het park, klik hier!
 


Lisanne op avontuur in Safaripark Beekse Bergen!
Ook in de maand april hebben we natuurlijk weer een leuke vlog voor je. Je raadt het vast al, deze maand staat de vlog natuurlijk in het teken van dieren! Samen met Safaripark Beekse Bergen vloggers, Rik en Stijn gaat Lisanne op safaritocht in het park. Vanaf 12 april is de vlog te vinden op onze website. Kijken dus!
 

‘Pebble TV, omdat je bij ons altijd kind mag zijn!’
Wilt u de Pebble TV nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier.
     
Pebble TV - Postbus 535 - 2130 AM Hoofddorp