Copy
Door middel van deze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen van stichting Integreren doe je samen!
Bekijk hier de online versie
Nieuwsbrief september 2020
Beste <<Voornaam>>,

In deze nieuwsbrief een verslag van een geslaagde sport- en spelmiddag, ons nieuwe onderkomen, een uitnodiging voor burendag en reclame voor onze overheerlijke jam.
Zien we je binnenkort in ons pand om spullen te brengen of voor een praatje? Kom gerust langs, want: integreren doe je samen!

Sport- en spelmiddag scholieren

Op 21 augustus organiseerden we samen met stichting Help Elkaar, IJzervreter en Welzijn West Betuwe in het Lingepark Corona-proof een spetterende vakantieactiviteit. Een 10-tal middelbare scholieren uit diverse dorpen van West Betuwe bedachten in de ochtend met elkaar een sport- en spelmiddag. Onder professionele coaching van Wilbert van IJzervreter en Dave van Welzijn West Betuwe werden de ideeën verder uitgewerkt. De jongeren leerden veel over samenwerking en over hun eigen talenten en in de middag hadden ze een heerlijke sport en spelmiddag in de steigers staan.
 

 
Na een lekkere lunch konden in de middag een 30-tal basisschoolkinderen uit diverse dorpen van West Betuwe, genieten van een sportieve middag. Natuurlijk was er op tijd verkoeling. Bijvoorbeeld in de vorm van een lekker ijsje en een afsluitend watergevecht.

Een mooi staaltje samenwerking tussen de organiserende partijen en jongeren uit maar liefst 6 verschillende landen en culturen!
Verhuizing

Net voor de zomervakantie zijn we verhuisd naar de voormalige garage van De Waal (D.J. van Wijkstraat 9 in Geldermalsen). Ondertussen zijn we daar al aardig gesetteld. De fietsen hebben een mooie plek gekregen in de werkplaats en de meubels zijn in gezellige hoekjes in de showroom geplaatst zodat we coronaproof mensen kunnen ontvangen en de meubels goed zichtbaar zijn.

We starten weer (coronaproof) met taalkring en huiswerkbegeleiding. Heb je interesse om mee te praten, te begeleiden bij huiswerk of fietsles te geven, meld je dan aan via Marijke of Fieke.

Ook hebben we twee grote tafels staan waar we gezellig omheen kunnen zitten voor gezelligheid en advies. Kom gerust eens langs. Bijvoorbeeld op burendag (zie volgende bericht).
Open huis       26 september

van 10-14 uur       Welkom!

In het kader van Burendag houden wij samen met Stichting Help Elkaar open huis.

Je kunt exotische hapjes proeven en er is
een klein marktje waar je voor kleine prijsjes
leuke dingen koopt. We houden natuurlijk
rekening met de RIVM-maatregelen.

Verkooppunten:
- D.J. van Wijkstraat 9
- In de hal van de Pluk
Spullen gezocht

Er komen regelmatig nieuwe statushouders in onze gemeente wonen. Daarom hebben wij behoefte aan laptops, matrassen, bedden, eethoeken en kledingkasten (in zeer goede staat a.u.b.). Omdat onze ruimte beperkt is en onze voorraad wisselt graag van te voren contact met Marieke opnemen, bij voorkeur met foto's.
Wil je contact met vluchtelingen, maar niet direct aan een organisatie vastzitten? Kom dan vrijblijvend langs bij één van onze activiteiten.

Je vindt Integreren doe je samen:
Facebook Praktische Hulp Geldermalsen
Website Praktische Hulp
Email
RSS
 Integreren doe je samen! 2020 

U ontvangt deze nieuwsbrief op <<Emailadres>>

aanmelden | gegevens wijzigen | doorsturen | uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp