Copy
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

De zomer is voor mij altijd hét moment om me te bezinnen op het programma voor het komend jaar. Zo ook deze zomer. Speciaal met dat doel heb ik dit keer een inspirerende omgeving opgezocht; de natuur. Er is weinig meer inspirerend dan de schoonheid, de verstilling en de onvoorspelbaarheid van de natuur.
In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:
Ik wens iedereen een lichte en harmonieuze tijd toe! 

Lieve groet,
Rob van der Niet,
Energetisch healer

Zomer
Rust en ruimte

De zomer is voor mij altijd hét moment om me te bezinnen op het programma voor het komend jaar. Zo ook deze zomer. Speciaal met dat doel heb ik dit keer een inspirerende omgeving opgezocht; de natuur. Er is weinig meer inspirerend dan de schoonheid, de verstilling en de onvoorspelbaarheid van de natuur.

Eerst zaten we 2 weken in de Zuid-Franse Ariège, een streek tussen Toulouse en de Pyreneeën die ook wel ‘het Toscane van Frankrijk’ wordt genoemd vanwege het lieflijke en uitgestorven heuvellandschap.

Vervolgens doken we midden in de Nederlandse natuur, dankzij vrienden die ons hun buitenhuisje uitleenden, ver naar het oosten in de Achterhoek. En het was beide keren ook nog prachtig weer! Veel zon, niet té warm en prachtige wolkenluchten. Wat een rust en ruimte, zowel vanbuiten als vanbinnen.
En dat werkte! Binnen een paar dagen had ik al meerdere plannen (deels) uitgewerkt. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.
Share on Fb

Opstellingsavonden
Over dynamiek en verstrikkingen

De data voor mijn opstellingsavonden in Zoetermeer voor de laatste maanden van 2018 zijn bekend. De eerste is al op 12 september.
Je kunt alle nieuwe data vinden op de website. Als representant ben je sowieso altijd welkom; fijn als je van tevoren even laat weten of je komt! Wil je voor jezelf een opstelling laten doen, neem dan in elk geval tijdig contact met mij op!

Share on Fb

Lichtmeesters Healing
Een sneak preview van mijn nieuwste programma

Sinds anderhalf jaar volg ik een opleiding als Master Healer/Master Reader bij Crystal Visions om zowel mijn talenten als healer als mijn mediamieke gaven verder te ontwikkelen en de verbinding met mijn essentie, mijn kern verder te verdiepen.

Stap voor stap is dat precies wat er gebeurt. Mijn healings worden krachtiger, en de healings op afstand zijn inmiddels écht even krachtig als de healings die ik in mijn praktijk verzorg. Mensen zijn vaak al na enkele sessies zover op weg geholpen dat ze zelfstandig verder kunnen.

Kortom: ik was naar mijn gevoel al hartstikke lekker bezig!

En toen kwam begin augustus ook nog de Lichtmeesters Healing Challenge, een 7-daagse uitdaging waarin healings en boodschappen van de Lichtmeesters doorkwamen voor de deelnemers aan deze opleiding. En de hogere frequenties die tijdens dit programma voor alle deelnemers zijn geopend, hebben mij in deze ene week nóg weer zoveel stappen verder op mijn pad gebracht; ongelooflijk! Ik heb in die ene week meer vooruitgang geboekt dan in de achterliggende anderhalf jaar. Natuurlijk was die eerdere ontwikkeling nodig om klaar te zijn voor deze grote stap, maar toch: wat een energie, wat een kracht en inzichten kwamen eruit voort!

En dan nu: what’s in it for you?!
Ik gun iedereen zulke mooie ervaringen en daarom ben ik een programma aan het ontwikkelen dat voor vrijwel iedereen toegankelijk is. Deels online en deels live leer je in dit programma om te verbinden met je kern, je essentie en van daaruit te helen.

Ik zal je uiteraard de komende maanden op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen. Voor nu alvast éérst: een eerste blik achter de schermen van nog een ander programmaonderdeel dat ik in petto heb, Over de Drempel.

Share on Fb

Over de Drempel
Stap bewust het nieuwe jaar in!

‘Over de drempel’ is een eerste uitvloeisel van de inspiratie die ik in de afgelopen weken mocht ontvangen. Het is een 2‑daagse retraite aan het einde van dit kalenderjaar, waarin je gaat onderzoeken wat je achter je wilt laten bij het afsluiten van het oude jaar, en vooral: wat je voor jezelf wilt verwezenlijken in het nieuwe jaar. Misschien loop je al tijden rond met plannen waar je maar niet verder mee komt. Misschien krijg je wel heel nieuwe inzichten over wat jij met je toekomst wilt/moet gaan doen.

Wat hield je tot nu toe tegen? Hoe kun je dat loslaten en nu wél de stappen zetten die nodig zijn?

Met dat thema gaan we aan de slag. Door middel van oefeningen, stilte, meditatie, opstellingen en healings word je (be)geleid naar het antwoord op deze en op mogelijk andere vragen die in je leven spelen.

Door de toegepaste methodiek krijg je handvatten om er zelf mee verder te gaan na de retraite. Maar er zijn ook nog 2 terugkommiddagen, waarin we samen kijken hoe ver je al bent met het uitvoeren van je plannen, en of je nog op één of meer punten een duwtje in de rug nodig hebt. Ook krijg je op deze middagen opnieuw healing, steun en nieuwe energie om ermee verder te gaan.

Meer info vind je op de website.

Share on Fb

Tibetaans Lichtwerk 2
Je innerlijk licht laten schijnen

Eerder schreef ik al een artikel over Tibetaans Lichtwerk: wat is het en wat kun je ermee? En natuurlijk ook: wat doe ik ermee? Nu is deel 2 verschenen over Tibetaanse geneeskunde. Hierin wordt ook een antwoord gegeven op de vraag wat lichtwerk eigenlijk is.
Lees het artikel op de website.

Share on Fb

Zuiveren en balanceren in India
5 handelingen

Al enige tijd ben ik op zoek naar een mogelijkheid om te onderzoeken op welke manier ik onderdelen uit de Ayurveda kan integreren in mijn healings. De Ayurveda is de eeuwenoude geneeskunde van India die daar nog steeds op heel grote schaal wordt uitgeoefend, vaak samen met wat wij de ‘reguliere’ geneeskundige methoden noemen. Met name het onderdeel Panchakarma zou ik graag verder willen onderzoeken.

In dat kader ga ik binnenkort zelf naar India om een Panchakarma-kuur van 3 volle weken te volgen. ‘Panchakarma’ is een woord uit het Sanskriet dat vaak wordt vertaald als ‘5 handelingen’. Een kuur op basis hiervan bestaat uit een reeks zachte en toch intensieve behandelingen met als doel de hele mens, op alle niveaus, te zuiveren en opnieuw in balans te brengen. En dat lijkt me een prachtige aanvulling op mijn healings!

In Nederland duurt zo’n kuur vaak 2, 5 of 7 dagen. Overdag krijg je behandelingen en ’s avonds slaap je gewoon thuis. Het nadeel daarvan is dat je telkens slechts voor een korte periode (enkele uren overdag) uit je dagelijkse ritme wordt gebracht, waarna je dit voor een deel ’s avonds en ‘s nachts weer oppakt. Echt ‘uit je routine breken’ en helemaal tot jezelf komen is er daardoor niet bij.

In India bestaat een goede Panchakarma-kuur uit ten minste 3 aaneengesloten weken, waarbij je de gehele kuur lang in het centrum verblijft. Je begint ’s ochtends met yoga, waarna een Ayurvedisch verantwoord ontbijt volgt. Dan komen de behandelingen, met een Ayurvedische lunch tussendoor en een licht diner tot slot. ’s Avonds ga je naar je kamer of huisje op het terrein om daar te slapen.
Dankzij de langere duur en de intensievere aanpak is er met zo’n kuur veel meer mogelijk. De moeilijkheid voor mij was alleen tot nu toe om een goed en betrouwbaar centrum in India te vinden.

Nu is dat onverwachts gelukt dankzij inspirator en inmiddels vriend Henk Fransen (gespecialiseerd in integratieve behandeling bij kanker – zie hier zijn website). Hij heeft zo’n centrum gevonden en zelf uitgeprobeerd. Hij organiseert nu voor een aantal van zijn patiënten een eerste, verkennende reis naar dit centrum en dankzij zijn vriendelijke aanbod mag ik ook mee om zelf te ondervinden wat zo’n kuur kan doen!

Ik zal daarom komend najaar in totaal 4 weken in India zijn. Mijn praktijk is dan helaas gesloten. Online consults zullen slechts mondjesmaat mogelijk zijn vanwege de beperkte internetverbinding in het centrum. Mailen kan waarschijnlijk wel, al zal ik dan misschien niet altijd binnen 24 uur antwoorden.

Ik adviseer daarom iedereen die voor mijn vertrek eind september graag nog live contact met mij wil om even af te stemmen wanneer dat kan. Dat kan bijvoorbeeld via de website.

Uiteraard laat ik na afloop weten hoe het mij is bevallen in India en wat ik eruit meeneem, zowel voor mezelf als voor mijn cliënten natuurlijk. Ik hoop ook daar ter plekke al af en toe iets op Facebook te kunnen plaatsen, maar dat hangt natuurlijk af van de Wifi! Volg mij als je wilt op facebook.

Share on Fb
Ik ben Rob van der Niet, energetisch healer. Mijn gave is van generatie op generatie doorgegeven. Ik besef dat het niet vrijblijvend is en dat ik deze gave dien in te zetten voor het welzijn van andere mensen.

Dit is het septembernummer (2018-02) van de nieuwsbrief van Equilibre - Centrum van Licht.
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2018 RNH / Equilibre, Alle rechten voorbehouden.


Wijzigingen aanbrengen voor deze e-mails?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp