Copy
View this email in your browser

Een avond familieopstellingen

Zoals ik al eerder aankondigde, vindt er aanstaande woensdagavond 20 februari weer een boeiende avond Familieopstellingen plaats. Ik heb twee mooie opstellingen gepland staan. Maar… nog (net) niet genoeg representanten!

Dus: wil je erbij zijn woensdag, dat doe zowel voor degenen die een opstellingen laten uitvoeren als voor jezelf (want je neemt er zelf ook altijd iets waardevols van mee!), meld je dan alsnog aan. Dat kan via de knop hieronder.

(Deelnemen aan een opstelling als representant of toeschouwer is kosteloos.)
 
Hopelijk tot woensdag!
 
Ik doe mee op 20 februari

Woensavond 20 februari om 19:30
Ierlandlaan 2, Zoetermeer.
Inloop vanaf 19:15 uur.


Ik hoop je te zien in Zoetermeer!

Warme groet,
Rob van der Niet.
 
Ik wil meer info
Wil je misschien zelf een opstelling laten neerzetten om jouw probleem of de beperking die je ervaart in je leven uit te werken? Laat me dat dan weten. Voor 20 februari is er geen plek meer, maar de volgende avond is al weer op donderdag 21 maart.
 
Ik wil een opstelling

Ik ben Rob van der Niet, energetisch therapeut en healer. Mijn gave is van generatie op generatie doorgegeven. Ik besef dat het niet vrijblijvend is en dat ik deze gave dien in te zetten voor het welzijn van andere mensen.

Balans & harmonie
Ziekte wordt veroorzaakt door een disharmonie in het lichaam en/of de mind, waardoor de levensenergie niet vrijelijk stroomt. Dit verzwakt het zelfhelend vermogen van de mens waarover iedereen beschikt. Om weer in balans te komen is het nodig om dit vermogen, zowel op geestelijk als op fysiek niveau, te herstellen.

Terug naar je kern
Onze kern, onze ware aard is licht, pure levenskracht. Daar wil ik naar je terug begeleiden – omdat daar elke vorm van heling begint. Door je te verbinden met het licht ga je vrede ervaren. En vanuit die verbinding kan ook genezing ontstaan, want het zal ertoe leiden dat de disharmonie kleiner wordt. En ongemak, onvrede, depressie en ook fysieke klachten krijgen de kans te worden geheeld.

Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © 2019 RNH / Equilibre, Alle rechten voorbehouden.


Wijzigingen aanbrengen voor deze e-mails?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp