Copy

Nieuwe energie in mijn opstellingen

Het organiseren van familie- en themaopstellingen is voor mij al jaren een geliefde manier om mensen te helpen helen. De laatste tijd ervaar ik een intense verandering in de energie bij deze opstellingen. Dat gebeurt zowel bij opstellingen die ik één-op-één doe met mensen als bij opstellingen in groepsverband, met representanten.
Wat is er veranderd?
De energie tijdens mijn opstellingen voelt intenser en mijn rol als begeleider verandert, doordat ik steeds meer intuïtief de aanwijzingen ontvang van wat er mag gebeuren. De representanten worden in deze energie meegenomen, en wat zij de vraagsteller kunnen laten zien, wordt steeds helderder en duidelijker. Hierdoor wordt het effect van de opstellingen uiteraard krachtiger, maar ook liefdevoller.
 
Ik heb de afgelopen periode een aantal posts op Facebook geplaatst over opstellingen en de manier waarop ik die ervaar. Een bundeling van deze posts vind je hier.
 
Nieuwe data
Op 16 juli is de laatste opstellingenavond voor de vakantie. De eerste na de vakantie is op 18 september. Wil je eens een opstelling bijwonen? Dat kan. In de agenda staan de nieuwe data tot en met het eind van dit jaar. Je kunt je daar ook aanmelden; als representant, als toeschouwer of als vraagsteller. Aan jou de keus. Meer informatie vind je op de website.
 

Vakantie in zicht

Het lijkt nog vroeg, maar de zomervakantie is toch alweer in zicht. Sommige mensen gaan deze maand al voor enkele dagen of weken hun vrijheid vieren, familie of bekenden bezoeken, uitrusten, enz.
Voor mij duurt dat nog heel even. Maar ik wil iedereen nu alvast laten weten dat ik deze zomer de praktijk maar liefst 7 weken sluit! Mijn laatste werkdag is 19 juli; de eerste dag dat ik weer mensen ontvang is 9 september.
 
Ayurveda!
Wat ga ik doen in die tijd? Ga ik echt 7 weken aan het strand liggen bakken? Nee, zeker niet! Mijn vrouw Ellen en ik gaan ook dit jaar weer naar India. Enerzijds om ons te laven aan de bijzondere cultuur, religie en – vooral – de mensen van dat fascinerende land, en daarnaast om voor de tweede keer een ayurvedische Panchakarma (ontgiftings- en vitaliteitskuur) te doen, in hetzelfde centrum waar we ook vorig jaar zijn geweest. Want dat is echt heel goed bevallen! Zowel Ellen als ikzelf hebben opvallend positieve effecten gemerkt van de vorige kuur. Zowel fysiek als mentaal zijn we meer in balans gekomen en voelen we ons gezonder en ‘heler’.

Nieuwe inspiratie

Met name de periode in het ayurvedische centrum zal ik ook gebruiken om nieuwe inspiratie op te doen en voorbereidingen te treffen voor het komende najaars- en winterseizoen. Juist vanuit de ultieme rust en stilte die daar heersen, heb ik daartoe alle kans. Ik kijk ook daar dan ook enorm naar uit! Want met hoe meer goede ideeën en positieve energie ik terugkom, hoe krachtiger en liefdevoller ik weer een jaar lang helemaal voor jullie klaar kan staan met healing, reading en channeling, familie- en themaopstellingen en nog veel meer.
 
Ik wens iedereen alvast een heerlijke zomer en een mooie vakantie toe!
 
Warme groet,
Rob

Ik ben Rob van der Niet, energetisch therapeut en healer. Mijn gave is van generatie op generatie doorgegeven. Ik besef dat het niet vrijblijvend is en dat ik deze gave dien in te zetten voor het welzijn van andere mensen.

Balans & harmonie
Ziekte wordt veroorzaakt door een disharmonie in het lichaam en/of in de mind, waardoor de levensenergie niet vrijelijk stroomt. Dit verzwakt het zelfhelend vermogen van de mens waarover iedereen beschikt. Om weer in balans te komen is het nodig om dit vermogen, zowel op geestelijk als op fysiek niveau, te herstellen.

Terug naar je kern
Onze kern, onze ware aard is licht, pure levenskracht. Daar wil ik je naar terug begeleiden – omdat daar elke vorm van heling begint. Door je te verbinden met het licht ga je vrede ervaren. En vanuit die verbinding kan ook genezing ontstaan, want het zal ertoe leiden dat de disharmonie kleiner wordt. En ongemak, onvrede, depressie en ook fysieke klachten krijgen de kans te worden geheeld.

Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © 2019 RNH / Equilibre, All rights reserved.


Wijzigingen aanbrengen voor deze e-mails?
Je kunt je voorkeuren wijzigingen of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp