Copy
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,

Het duurt niet zo lang meer voordat 2018 ten einde komt en 2019 van start gaat.
 

Over de Drempel

En hoe gaat dat dan meestal, met zo’n jaarwisseling? In de aanloop naar de 31e december vallen Sinterklaas en met name Kerst, we hebben het druk, we maken ons druk, in het beste geval nemen we nog nét de moeite om een paar goede voornemens te bedenken… die vaak al zijn vervlogen voordat januari van het nieuwe jaar goed en wel voorbij is…

Inzichten

Dat is jammer, want de jaarwisseling is bij uitstek een mooi moment om eens even stil te staan bij jezelf en bij je leven.
Misschien loop je al tijden rond met plannen waar je maar niet verder mee komt, of ben je nog op zoek naar wat jóúw hartsverlangen eigenlijk precies is?

Wat hield je tot nu toe tegen? Hoe kun je dat loslaten en nu wél de stappen zetten die nodig zijn? Of hoe kun je verbinding maken met je hartsverlangen en er meer helderheid in brengen?

Met deze vragen gaan we aan de slag in de 2-daagse retraite 'Over de Drempel'. Door middel van oefeningen, stilte, meditatie, opstellingen en healings word je (be)geleid naar het antwoord op deze en op eventuele andere vragen die in je leven spelen.

Door de toegepaste methodiek krijg je handvatten om er zelf mee verder te gaan na de retraite. Maar er zijn ook nog 2 terugkommiddagen, waarin we samen kijken hoe ver je al bent met het uitvoeren van je plannen, en of je nog op één of meer punten een duwtje in de rug nodig hebt. Ook krijg je op deze middagen opnieuw healing, steun en nieuwe energie om ermee verder te gaan.

We gaan Over de Drempel op 28 en 29 december 2018.
 
 Meld je aan vóór 1 december en ontvang € 77,00 korting!
Share on Fb
Ja, ik meld me aan!
Ik wil eerst meer informatie

Opstellingsavonden

De data voor de opstellingsavonden in Zoetermeer voor de laatste 2 maanden van 2018 staan op de website. Als representant ben je sowieso altijd welkom; fijn als je van tevoren even laat weten of je komt! Wil je voor jezelf een opstelling laten doen, neem dan tijdig contact met mij op!

Share on Fb
Ik ben Rob van der Niet, energetisch healer. Mijn gave is van generatie op generatie doorgegeven. Ik besef dat het niet vrijblijvend is en dat ik deze gave dien in te zetten voor het welzijn van andere mensen.

Dit is het novembernummer (2018-03) van de nieuwsbrief van Equilibre - Centrum van Licht.
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2018 RNH / Equilibre, Alle rechten voorbehouden.


Wijzigingen aanbrengen voor deze e-mails?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp