Copy
View this email in your browser

Je leven ten volle leven!

Iedereen maakt heftige dingen mee in het leven. Dat kan ertoe leiden dat de energie in het (familie)systeem vast komt te zitten. En dát heeft vaak tot effect dat je niet voluit kunt leven. De wens is er wel, maar iets blokkeert je. Soms is dat een gevoel van schuld, schaamte of angst; vrijwel altijd is het onbewust. Vaak heb je al van alles geprobeerd om verder te komen; om van die blokkade af te komen. En af en toe leek het te lukken... tot je weer terugviel in het oude patroon.

Dan kan een opstelling vaak de uitkomst bieden. In de opstelling kan namelijk datgene wat jou blokkeert, zichtbaar worden gemaakt, worden erkend en geëerd. Meestal verschuift er daarna iets in de energie, waardoor je wél je leven ten volle kunt leven!

Vorige maand waren er 2 opstellingen die onder andere dit prachtig lieten zien.

Wat denk jij dat de opstellingenavond van juni voor ons in petto heeft? Ik weet het (ook) nog niet, maar je kunt er in elk geval bij zijn als je wilt. Op donderdag 20 juni mogen er weer 2 mensen hun familiesysteem raadplegen met behulp van een opstelling.

Er is nog plek voor representanten en/of toeschouwers. Representant zijn doe je zowel voor degenen die een opstelling laten uitvoeren als voor jezelf, want je neemt er zelf ook altijd iets waardevols van mee!

Dus: heb je je nog niet opgegeven en wil je erbij zijn?
Meld je dan aan met de knop hieronder.

(Deelnemen aan een opstelling als representant of toeschouwer is kosteloos. Een vrijwillige bijdrage als je de avond waardeert, wordt op prijs gesteld).
 
Hopelijk tot 20 juni!
 
Ik doe mee op 20 juni

Donderdagavond 20 juni om 19:30
Ierlandlaan 2, Zoetermeer.
Inloop vanaf 19:00 uur.


Let op: op straat is het betaald parkeren!
Gratis parkeren op de parkeerplaats achter het gebouw.
Voor route en OV klik hier.

Ik hoop je te zien in Zoetermeer!

Warme groet,
Rob van der Niet.
Wil je misschien zelf een opstelling laten neerzetten om jouw probleem of de beperking die je ervaart in je leven uit te werken? Laat me dat dan weten. Er is 20 juni nog een plekje vrij.
 
Ik wil (misschien) een opstelling

Ik ben Rob van der Niet, energetisch therapeut en healer. Mijn gave is van generatie op generatie doorgegeven. Ik besef dat het niet vrijblijvend is en dat ik deze gave dien in te zetten voor het welzijn van andere mensen.

Balans & harmonie
Ziekte wordt veroorzaakt door een disharmonie in het lichaam en/of de mind, waardoor de levensenergie niet vrijelijk stroomt. Dit verzwakt het zelfhelend vermogen van de mens waarover iedereen beschikt. Om weer in balans te komen is het nodig om dit vermogen, zowel op geestelijk als op fysiek niveau, te herstellen.

Terug naar je kern
Onze kern, onze ware aard is licht, pure levenskracht. Daar wil ik naar je terug begeleiden – omdat daar elke vorm van heling begint. Door je te verbinden met het licht ga je vrede ervaren. En vanuit die verbinding kan ook genezing ontstaan, want het zal ertoe leiden dat de disharmonie kleiner wordt. En ongemak, onvrede, depressie en ook fysieke klachten krijgen de kans te worden geheeld.

Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © 2019 RNH / Equilibre, Alle rechten voorbehouden.


Wijzigingen aanbrengen voor deze e-mails?
Je kunt je voorkeuren wijzigen of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp