Copy

 

Să nu fim doar oameni!
Să fim oamenii lui Dumnezeu!

 

Samuel Gabriel Pîslariu
                                                                                        
De mic, eu mi-am tot dorit, ca să devin musafir
Iar apoi, crescând puțin, să mă fac șofer de tir...
Dar observ că Domnul vrea, ca să devin misionar
Și să excelez în viață, cu ce El mi-a dat in dar!

 Aventura mea împreună cu Isus a început când am acceptat provocarea de a merge la TPM Craiova, pentru a face un DTS (școala de ucenicie si misiune). Am auzit de această școală cu o săptămană înainte să înceapă, de la doi prieteni din Italia, care mi-au devenit si colegi (Daniel Galai si Alexandru Miron). Am simțit că este momentul pentru o schimbare in viața mea si drept urmare m-am înscris si eu. Deși nu am primit încă răspunsul, mi-am facut bagajul si am pornit prin credința spre România. Ajuns la Craiova, Dumnezeu mi-a confirmat de mai multe ori că acesta este locul in care El mă dorește. Au urmat apoi 3 luni de teorie intensă, in care L-am descoperit mai mult pe Dumnezeu si totodata mi-am descoperit darurile cu care El m-a înzestrat (unul din ele fiind pasiunea pentru poezie si dorința de a transmite mesajul lui Dumnezeu oamenilor, dar într-un mod creativ) pentru câteva creații proprii, dă clik aici.

 Școala a durat 5 luni (3 luni teorie și 2 luni practica). În fiecare săptămână am avut profesori și misionari diferiti pentru teme diferite.
Am fost  6 studenți foarte uniți care ne-am ajutat și susținut reciproc.
Pentru a afla ce am învățat în fiecare săptămână
  clik aici.

Misiunea s-a desfășurat in 3 locații: Oltenia, Serbia, Grecia, iar viziunea echipei a fost: "Să asistăm la minunile lui Hristos si să ajutăm la restaurarea vieților"
Oltenia - locul in care Dumnzeu a început lucruri noi
 Aici am slujit prin diferite modalități: vizite în case, evanghelizare pe stradă, împărțire de Noi Testamente, lucrare cu copiii, slujire în biserici (mărturii, îndemnuri, poezii). Am rămas surprins sa aflu de la pastorul local că echipa noastră a avut un impact pentru mii de oameni.
 La sfârșitul primei saptamâni care a avut loc in Draganesti Olt, am putut deja să vedem cum Dumnezeu es
te credincios si ce promite îndeplinește. O fată de 13 ani pe nume Sorina, și-a predat viața lui Isus, motivată fiind de ceea ce Dumnezeu i-a vorbit prin mine. Pentru mine a fost prima experiență, in care după ce am vorbit cu o persoană, aceasta s-a întors la Hristos. M-am bucurat enorm si totodată a fost un motiv de sărbătoare pentru întrega echipă.
Misiune Serbia 

 În Serbia am arat terenul în rugăciuneîntr-un oraș unde nu era nici o biserică evanghelică. Ne-am rugat ca Domnul să aducă lucrători și să se formeze biserici. Pe lângă marșuri  de rugăciune am încurajat misionarii și i-am ajutat la treburi practice.
Cel mai mult mi-a plăcut proiectul "
un lanţ de rugăciune pentru 24 de ore", în care fiecare mebru din echipă, acoperea 2-3 ore, mijlocind pentru oraş. A fost o experienţă unică, în care o oră de rugăciunea, părea să fie echivaletul a 5 minute. Prin această minuntă experieţă, Dumnezeu mi-a schimbat perspectiva asupra rugăciunii şi am început să o îndrăgesc mai mult decât am făcut-o vreodată. Am ajuns la concluzia că rugăciunea este una dintre cele mai puternice arme pe care un credincios le are la îndemână şi că Dumnezeu îţi dă cheia care te ajută să ieşi din probleme, dar tu trebuie să o foloseşti! "Rugaţi-vă neîncetat" 1 Tesaloniceni 5:17

Misiune Grecia 

 Grecia este un punct strategic de intrare a refugiaților în Europa. Timp de 3 saptămâni am lucrat printre refugiați, fiind provocaţi ca în fiecare zi să le arătăm din dragostea lui Dumnezeu. In ciuda faptului că îmi formasem anumite concepții greșite despre ei, cum ca ar fi nişte teroriști care vor să invadeze Europa, Dumnezeu m-a schimbat si m-a ajutat să ii văd prin ochii Lui si acum pot spune că ii iubesc. Pe toti! Chiar şi pe tine, care citești aceasta scrisoare si vei alege să te rogi pentru mine.

"Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." Matei 6:33
DTS Craiova 2016
Raport video al misiunii din Oltenia, Serbia și Grecia
Echipa alături de care lucrez în TPM Craiova

 Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, însă ştiu că e în mâna lui Dumnezeu! Deaceea mi-am dedicat următorii 2 ani din viaţa mea pentru a face misiune in Oltenia şi în Balcani. Îmi doresc să i-au parte şi eu la lărgirea împărăţiei lui Hristos. 
Lucrările in care sunt implicat:
coordonez grupul de tineri care ne întâlnim miercurea la
Casa Gloriei,
slujire in biserici prin poezie, îndemnuri, predici, activități administrative,
evanghelizare pe stradă, vizite la bătrâni si lucrarea cu copiii romi.

Motive de rugăciune:

- Pasiune in slujire;
- Protecţie fizică şi spirituală
- Călăuzire in luarea deciziilor;
- Să fiu un exemplu pentru tinerii în care investesc; 
- Suport financiar regulat

"Ajutăm generația noastră 
să Îl cunoască pe Dumnezeu
și să își împlinească chemarea 
pentru gloria Lui, 
aducând astfel transformare 
în societate și în Balcani!"


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Scrisoare de informare - SamuelG · Brestei 122 · Craiova 200207 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp