Copy
Problemer med å åpne nyhetsbrevet
Se denne eposten i din nettleser

Nytt fra Visit Vestfold nr 7

Visit Vestfold er et nyetablert destinasjonsselskap for reiselivet i Vestfold. Visit Vestfold skal være drivkraft for at Vestfold skal realisere sitt potensiale for verdiskaping i reiselivet og ha et profesjonelt og mest mulig helårig reiseliv. Visit Vestfold er organisert som medlemsorganisasjon.

Nye medlemmer


Vi er nå 144 medlemmer! Siden sist nyhetsbrev ønsker vi velkommen til Stolpestad Camping, Tønsberg Vandrerhjem, Tufte Gård og Verdens Ende Spiseriet. Har du ikke tegnet medlemskap enda, kontakt Trude eller Ellen på info@visitvestfold.com, tlf 33 46 05 90.
Send oss ditt arrangement på Epost. Følg med på alt som skjer i Vestfold i vår Hva skjer kalender.

Reiselivet samles 29.11 – Bli med!

Over 150 deltagere har meldt seg på til "Bli sterke sammen" - Et seminar om verdien av samarbeid mellom opplevelsesnæring, kommune og næringsliv. Utnytter vi potensialet? Hvordan skape vekst sammen? Spennende foredragsholdere og solide kapasiteter på programmet. Fortsatt en mulighet for etternølere å melde seg, men det bør skje raskt! Fri deltakelse. 

Tid: Tirsdag 29. november 10.00 – 14.30
Sted: Larvik. Sliperiet - Hammergata 15 
Frist for påmelding: Tirsdag 22. november 

Vertskapsrollen - Hvordan kan vi sammen skape en vinnende vertskapskultur?

8.-9. november samlet 20 deltakere seg til kurs i Horten i regi av Visit Vestfold. Den engasjerte Märit Torkelson var kursholder, der ledere og mellomledere fra Vestfold deltok. Vi vil ha fokus på hvordan Vestfold kan utnytte møtene med våre gjester for mersalg, økt verdiskapning og et ønske om å komme tilbake. Hvordan kan vi skape en felles, vinnende vertskapskultur. Kurset tok for seg det utvidede begrepet av vertskap som holdning, med oppfølging og fordypning i «10 nøkler for en sterk vertskapskultur». Dette er del av Innovasjon Norges kurs- og kompetansetilbud for reiselivet. Det vil bli egen oppfølgingsdag 12.12.

Invitasjon til Frokostmøte - digitalt innhold

Visit Vestfold inviterer medlemmer til gratis frokostmøte for faglig påfyll! Vi ønsker en uformell arena der våre medlemsbedrifter kan utveksle erfaringer for en hyggelig sammenkomst. På vårt første frokostmøte vil vi fokusere på digitalt innholdSe program og meld deg på!

Tid: Torsdag 8. desember fra kl. 08.00 – 10.00
Sted: Scandic Park Sandefjord
Frist for påmelding: Torsdag 1. desember

Kort om statistikk - nye Visitvestfold.com

Visitvestfold.com har en solid økning i webtrafikk sammenlignet med fjoråret og tidligere år. Høstkampanjen har gitt gode resultater og gir en økning på hele 396% sammenlignet med september tall i fjor. Antall brukere denne måneden har økt fra 2301 i 2015 til 9118 i 2016.

Totalt i sommermånedene fra juni til august har vi nær en dobling i antall brukere fra 2015 til 2016.

Vår mest besøkte side i sommer er Hva skjer kalenderen, etterfulgt av Aktiviteter, Overnatting og Barnas Vestfold.
53% bruker mobil, 30% bruker pc og 17% nettbrett.
69% er nye brukere, mens 31% er returnerende brukere.
Vi får desidert mest trafikk gjennom organisk søk og Google, 61%. Vi setter stor pris om du finner en naturlig plass på websiden din, og linker inn til visitvestfold.com.
Våre nyhetsbrev sendes til medlemmer, bransjeaktører og samarbeidspartnere. 

<<Epost>> 
Oppdater profilen din eller
Avslutt abonnement dersom du ikke ønsker å stå på listen

Kontakt oss på
Kurbadet – Thor Dahlsgt. 7
3210 Sandefjord
Norge

Email Marketing Powered by Mailchimp.