Copy
View this email in your browser
 
 
 
 
 
 

Rawhides' nieuwsbrief:

Wauw! Wat een zomer!

Er zit weer een zomer vol activiteiten en ontwikkelingen op. Er is een hoop gebeurd en gedaan, maar er staan ook nog wat nieuwe ontwikkelingen in de steigers...
Terugkijkend op de zomer

Wat was het een geweldige zomer! Aan de ene kant wat minder weer, maar aan de andere kant barstte alle activiteiten uit hun voegen. Zo veel mensen die mee wilden gaan op elandsafari, zo veel kinderen die wilden leren bijlgooien, zo veel mensen die wilden leren vliegvissen, het was simpelweg overweldigend. En de reacties van al mijn gasten was nog vele malen meer overweldigend: wat zijn er een hoop mensen enthousiast geworden over elanden, beren, de Zweedse natuur en het vliegvissen. Ik ben zo gruwelijk trots dat ik heb mogen bijdragen aan al die vakantieherinneringen. DANK JULLIE ALLEMAAL ENORM VOOR DEZE MOGELIJKHEID!!!

Deze zomer hebben we natuurlijk ook een aantal berensafari's gedaan, en deze waren stuk voor stuk een succes. Elke avond hebben we beren mogen verwelkomen, maar ook op de heen- en terugweg zijn we heel wat moois tegengekomen: watervallen, rendieren, magische wegen, noem maar op! Hopelijk krijgen we volgend jaar weer de gelegenheid om deze activiteit te doen, want door de populariteit gaan de reserveringen erg snel van de spottershut. Mocht je iets van plan zijn volgende zomer, wees er dan op tijd bij!
Natuurlijk kan ik het succes van mijn boek De Koning van het Woud niet vergeten: niet alleen de gasten die op elandsafari waren hebben dit boek gekregen, ook online was de vraag groot. Ondertussen heb ik al de nodige berichtjes ontvangen van kinderen die aan de hand van deze informatie op school een spreekbeurt gaan houden over elanden. Is dat niet gaaf?

Samengevat was dit het beste seizoen ooit voor Rawhides' Guiding Company, voor Mirjam en mijzelf. Dat kon natuurlijk nooit zonder jullie enthousiasme. Daarom nogmaals een enorm hartelijk en welgemeend bedankt voor al het enthousiasme en vertrouwen!
Nieuw in de webwinkel

Tussen de bedrijven door zijn we ook druk bezig geweest met andere dingetjes... Telkens als we leuke spulletjes tegenkwamen die we vonden passen bij onze activiteiten, dachten we: Deze dingen zijn nou leuk om in de webwinkel te hebben! In de vvv's en souvenirwinkeltjes vind je steeds maar dezelfde spulletjes voor stevige prijzen, dus waarom gaan we niet zelf wat mooie dingetjes verzamelen en aanbieden met een elandthema, en dat dan tegen wat normalere prijzen?

Zo hebben we dus de webwinkel uitgebreid met allerlei sjaaltjes met elandmotief, leuke oorbellen, koekjesvormen, warme wintermutsen met een elandgewei en nog meer eland gerelateerde artikelen. Als je wilt weten wat er nu te krijgen is, kijk dan maar eens in de webwinkel.

Het is vanzelfsprekend dat we jullie als dank voor alle support mee willen laten vieren met de uitbreiding van de shop. Daarom hebben we een klein cadeautje voor je:

Bij een bestelling van minstens 10,00 euro in de shop, nemen wij de verzendkosten (binnen Nederland) voor onze rekening. Je hoeft dan alleen maar de exclusieve kortingscode NIEUWSBRIEF in te vullen tijdens het afrekenen. Als je verzending buiten Nederland wil, dan kan je de kortingscode NIEUWSBUIT invullen, en krijg je dezelfde korting in waarde als bij een binnenlandse verzending.
 

Nogmaals enorm bedankt voor al jullie support! Ik hoop van harte dat we elkaar komend jaar weer mogen ontmoeten in fysieke of digitale vorm! En denk eraan: als je vragen hebt over elanden voor een spreekbeurt, of als je foto's daarvoor nodig hebt, dan kan je me altijd een mailtje sturen.

Groetjes!

Yvo en Mirjam
Rawhides' Guiding Company

Onze Facebook-pagina
Onze Website
Copyright © 2019 Rawhides' Guiding Company, Alle rechten voorbehouden.


Wil je veranderen hoe je onze nieuwsbrief ontvangt?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp