Copy
View this email in your browser
 
 
 
 
 
 

Rawhides' nieuwsbrief:

WAARDEVOLLE INFORMATIE!

Zoals al aangekondigd in de vorige nieuwsbrief, heb ik een aantal informatieve e-boeken in onze webwinkel klaarstaan, die je gaan helpen om de beste belevenissen van je vakantie te realiseren.
De mooiste vliegvisplekjes

De mooiste vliegvisplekjes voor jou verzameld: Ik heb een tweetal e-boeken geschreven, waarin je de mooiste plekjes van de regio kunt vinden... Natuurlijk maakten al een flink aantal gasten gebruik van de mogelijkheid om samen met mij op pad te gaan naar deze plaatsen (en nog een aantal moeilijker bereikbare plaatsen), op zoek naar die superforel of mega-vlagzalm. Maar er kwam ook vraag naar de optie om op eigen houtje de regio te verkennen. Daardoor ben je niet afhankelijk van een vaste dag of vaste planning, maar heb je de volledige vrijheid over je vakantie. Even snel een uurtje de hengel uitgooien tussen de bedrijven door, of nog eens je geluk beproeven net na een goede regenbui...

Deze twee boeken nemen al het zoekwerk tussen al die mogelijke visplekjes die er zijn in de regio voor je weg: ik heb een selectie gemaakt per gebied (rondom Sysslebäck en wat verder daarbuiten), waarbij je per plek precies krijgt aangegeven hoe je er naartoe rijdt, en wat je kunt verwachten. Dus geen uren tevergeefs rijden naar een plaats die op de kaart wel leuk leek, maar in het echt de vering van je auto kost en vol ligt met troep. In plaats daarvan kies je gericht uit wat je wilt doen, en de routebeschrijving brengt je precies daar waar je zijn moet. En vergis je niet: deze verzameling informatie is niet bij iedereen bekend!

Daarnaast heb ik een mooi aanbod gemaakt: als je de twee boeken tegelijk koopt, dan krijg je er nóg een boek bij! Daarin vind je tips over welke kunstvlieg het meest succesvol is op welke plek en op welk moment. Dus nog meer bruikbare info gratis en voor niets erbij....

Voordat je vol enthousiasme naar de webwinkel op de site gaat, zou ik wel de rest van de nieuwsbrief lezen, want dat kan je nog wat extra's opleveren!

De spectaculairste routes

Ondertussen ben je als vaste bezoeker van de website al bekend met de Värmland-rondrit. Op deze rit breng ik je naar mooie plekjes middenin de bossen over onverharde wegen. Maar als je met je motor of met je gezin op vakantie bent, dan is het natuurlijk ook leuk om gezellig samen de hort op te gaan. Maar waar ga je dan naartoe? Op internet en bij de VVV geven ze je wel alle mogelijkheden, maar elke bezienswaardigheid is even mooi en net zo de moeite waard. Túúrlijk....

Ook daarvoor heb ik een oplossing: een pakket met een aantal mooie routes, die je over goed verhard wegdek brengen naar de échte mooie bezienswaardigheden. Deze routes kun je downloaden als bestand voor je TomTom of Garmin, en worden begeleid door een uitgebreid e-boek met een beschrijving van de routes. Elke route start op een vast punt in Sysslebäck, en komt daar ook weer terug. Omdat het dus rondritten zijn, kan je via je navigatiesysteem op elk punt onderweg aanhaken, en kom je daar ook weer terug. Je hoeft dus niet persé eerst naar Sysslebäck te rijden, mocht je ergens anders in de regio je onderdak hebben!

Oftewel: kant en klare routes met de meest spectaculaire uitzichten naar de mooiste plaatsen in de regio, en dat over nette wegen (dus geen gehobbel over grindwegen en bospaadjes). Nieuwsgierig? Lees toch nog maar even verder...

Voor de avonturiers en enduro-fans

Dus je bent wat avontuurlijker aangelegd, en je hebt een stoere terreinwagen of een stevige enduro-machine? Dan blijf je natuurlijk niet op het asfalt terwijl al die mogelijkheden door de bossen voor je klaar liggen.... Maar welke boswegen zijn nu de moeite, en welke sluiten nu goed op elkaar aan, zodat je niet tig kilometer terug moet rijden over hetzelfde stuk?

Op zoek naar de plekjes waar de elanden zich ophouden om de safari's te rijden, kom ik natuurlijk op de leukste weggetjes... Daaruit heb ik een selectie gemaakt, en hiervan heb ik een mooi pakket aan routes samengesteld, die je dwars door de bossen meenemen over onverharde wegen naar geweldige uitzichten en stille meertjes.

Ook dit pakket heeft naast de downloadbare routes voor in je navigatiesysteem een e-boek met een duidelijke beschrijving van de trips. De kans dat je op deze weggetjes veel verkeer gaat tegenkomen is zo goed als nul. Dus laat je avontuurlijke hart spreken, en duik het bos in!

Ook avonturiers willen niet teveel geld uitgeven, dus lees nog even verder...

Speciaal aanbod

Dus je hebt inderdaad verder gelezen... Dat vraagt natuurlijk om een beloning! Daarom geef ik iedere lezer van mijn nieuwsbrief als dank voor je interesse een korting van 20% op elk artikel in mijn webwinkel! Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: NWSB, en de korting wordt automatisch verrekend.

Let op! Dit aanbod is slechts geldig tot 15 juni 2017, dus wacht niet te lang!

Hartelijk dank voor je interesse in mijn belevenissen! Ik hoop dat ik je tegenkom deze zomer ergens in het bos of langs het water, en dat je veel plezier beleeft aan de informatie die ik met je heb gedeeld. Hoe dan ook, alvast een hele fijne vakantie gewenst met geweldige avonturen!

Copyright © 2017 Rawhides' Guiding Company, Alle rechten voorbehouden.


Wil je veranderen hoe je onze nieuwsbrief ontvangt?
Je kan je voorkeuren aanpassen of je uitschrijven voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp