Copy
-20% på en rekke varer til INKtober!

Helgetilbud på en rekke varer til INKtober!

HELGETILBUD! Denne helgen får du -20% på utvalgte blekk- og tegneprodukter til INKtober! Tilbudet gjelder i våre butikker og i nettbutikken.

Tilbudet gjelder i våre butikker fra torsdag 26. til lørdag 28. september, og så langt lageret rekker. Utvalget kan variere fra butikk til butikk. I nettbutikken gjelder tilbudet fra torsdag 26. til søndag 29. september. 
 

Finn din nærmeste butikk
Gå til tilbudet i nettbutikken

Hva er INKtober? 

Hvert år i oktober tar kunstnere og illustratører del i utfordringen om å gjøre en tusjtegning om dagen gjennom hele måneden - derfor INKtober. 
 
Den amerikanske kunstneren Jake Parker startet dette i 2009 for å utfordre sine egne tegneferdigheter, og for å utvikle positive tegnevaner. Det er nå en verdensomspennende begivenhet med tusenvis av tegnere som tar utfordringen hvert år. 
 
Alle kan være med på INKtober. Bare plukk opp en penn og start å tegne! Post dine bilder på sosiale medier under hashtag #inktober og #inktober2019. Se mer på www.inktober.com

Blekkprodukter -20%

GOLDEN HIGH FLOW 

En tynn, svært pigmentsterk akrylmaling fra Golden i kunstnerkvalitet. Kan brukes til alle flytende teknikker, airbrush, tusj og fyllepenn. Finnes i 49 farger.
LIQUITEX ACRYLIC INK

Liquitex Professional Acrylic Ink er en supertynn flytende akrylmaling, som blekk. Den egner seg til bruk med både pensel, penn og airbrush, og finnes i 35 ulike farger.

W&N DRAWING INK

Drawing Ink er det gode gammeldagse tegneblekket i de ikoniske små krukkene. Blekket er hurtigtørkende, permanent og transparent. Serien består av 26 ulike farger i krukker på 14 ml, i tillegg til sort i 4 størrelser.

W&N CALLIGRAPHY INK

Calligraphy Ink fra Winsor & Newton er et kalligrafiblekk med gode, lysekte fargepigmenter. Blekket er lysekte og permanent når den er tørket.  Calligraphy Ink kommer i 18 ulike farger og i ulike sett. 

UTVALGTE SETT FRA DERWENT -20%

INKTENSE FARGEBLYANTSETT

Derwent Inktense er en unik, vannløselig fargeblyant som gir en tusjeffekt når den løses i vann. Fargen blir permanent når den tørker. Settene finnes med 12, 24, 36 og 72 farger. 

LINE MAKER SETT

Line Maker fra Derwent er en fineliner med japansk høykvalitetsspiss i ulike størrelser. Kommer i sort, ulike farger og sett. 
PAINT PEN SETT

Paint Pen fra Derwent er en fineliner med vannbasert, lysekte og permanent blekk. Pennen har en robust kvalitetspiss på 0,5 mm som er produsert i Japan. 

Sett med tusj- og penner -20%

SETT MED PROMARKER

Promarker er en tusj med 2 spisser (fin rund og bred), og finnes i 148 farger. Fargene er transparente, slik at du kan jobbe lag på lag og oppnå utallige fargekombinasjoner.

SETT MED BRUSHMARKER

Brushmarker er en tusj 2 spisser og samme, alkoholbaserte blekk som Promarker. Brushmarker har en myk penselspiss og en bred. Finnes i 72 farger.
TUSJSETT FRA STAEDTLER

Ulike sett med fargetusjer fra Staedtler: Triplus, Twin-Tip, Brush Letter Duo og Calligraph Duo. 
FINELINERSETT

Sett med sorte fineliner/pigmentlinere med ulike spissbredder fra Staedtler, Aristo og Derwent. 
KALLIGRAFISETT

Sett med tradisjonelle verktøy til kalligrafi og kalligrafitusjer fra Cretacolor og Edding. 

Utvalgte tusj- og tegneblokker -20%

BRISTOL BOARD

Bristol Board fra Hahnemühle og Lana. Tegnepapiret er tykt og har en glatt overflate for blyant, penn, marker og airbrush. 
HAND LETTERING

Hand Lettering tegneblokk fra Hahnemühle inneholder hvitt papir med glatt overflate, spesielt utviklet for kalligrafi og tegning med tusj og penn. 
DRAW

Vårt mest populære tegnepapir med medium struktur. Papiret er syrefritt, og egner seg godt for tegning med blyant, fargeblyant, kritt, pastell og kull, samt lette penselstrøk med akryl, gouache eller akvarell. 
 
SUMI-E

Sumi-E er et spesialpapir fra Hahnemühle som egner seg for japansk blekktegning og kalligrafi. 
MARKERPAPIR

Markerpapir fra W&N, som er spesielt egnet for Promarker og Brushmarker, men også andre alkoholbaserte markere.

Papiret er spesielt behandlet, blør ikke, og fargene opptrer som fyldige og intense.
Facebook
Instagram
Website
Med vennlig hilsen TORSO Kunstartikler.


Ønsker du å endre hvordan du mottar disse e-postene? 
Du kan endre innstillingene eller melde deg av