Copy

 
View this email in your browser

Uutiskirje 1 / 2017

AjankohtaistaKevättä kohden

Kevät on tullut kohisten. FIMUn kehitystyö on lähtenyt hyvin vauhtiin ja etenee askel kerrallaan. Kehitystyö on samalla valitettavan näkymätöntä ja aikaa vievää, eikä näyttäydy heti konkreettisesti jäsenille. Asioista kuitenkin tiedotetaan ja kerrotaan, ja jäseniä kontaktoidaan jo ennen kevätkokousta. Ensimmäinen tilaisuus keskustella FIMUsta ja sen tulevaisuudesta avautuu kevätkokouksessa 13.5. TERVETULOA!
 
FIMUun ja sen osaamiseen luotetaan. Valtionapu FIMUn perustoimintaan sekä erityisavustus Punainen kortti rasismille -hankkeeseen nousivat kummatkin. Nousujohde kertoo hyvin tehdystä työstä, joka jatkuu nyt etenkin toimiston laajennuttua suunnitelmien mukaan. Hanna Sarkeala aloitti toimiston yhteyspäällikkönä huhtikuussa.

Uutiskirjeestä löydät myös tärkeitä päivämääriä loppuvuodeksi. Save the dates!
 

HUOM!   Kevätkokous 13.5.
 
Tervetuloa FIMUn sääntömääräiseen kevätkokoukseen 13.5.2017.
Paikka: Kulttuurikeskus Caisa, Mikonkatu 17, Helsinki
Aika:     Klo 13.00

Ennen kokousta FIMU tarjoaa lounaan kahdelle kokousedustajalle Cafe Caisassa klo 12.00. Ilmoittautumiset viim. 2.5.: toimisto (at) fimu.fi

Muuta huomioitavaa kevätkokouksesta:
Jäsenmaksutiedot on lähetetty sähköpostitse. Jäsenmaksun eräpäivä 26.4.  Huom: Vain maksaneet jäsenet voivat äänestää kokouksessa. Asialista on lähetetty jäsenten sähköposteihin, sekä postiosoitteisiin 13.4.

Tervetuloa kokouksen jälkeen juttelemaan kanssamme epävirallisissa merkeissä Cafe Caisaan!
 
Lisätietoja: toimisto (at) fimu.fi tai 050 5511197
 P.L.A.Y ! – Peer education, Leadership, Action, Youth - promoting grassroots sport for educational success and social inclusion

Kick off – eli Erasmus -hankkeen aloitustapahtuma – sujui onnistuneesti. Paikalla olivat kaikki partnerit Italiasta, Espanjasta, Sloveniasta ja Iso-Britanniasta. FIMUlla on hankkeessa suuri työ, johon kutsutaan mukaan niin jäsenseurat, sidosryhmät koulumaailmasta, kunnista, erilaisista oppilaitoksista ja muista liikuntajärjestöistä. Aiheesta järjestetään toukokuussa workshop. Seuratkaa päivityksiä FIMUn kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.
 
Stephen Whittaker, Rugbyliitto ja  Ilari Äijäla, PKR

Punainen kortti rasismille ja Rugby yhteistyöhön!

PKR aloitti yhteistyön Suomen Rugbyliiton kanssa ja tarkoitus on näkyä vuoden seura- ja maajoukkueiden peleissä.
Rugby on laji, joka sopii kaikille, joten syrjinnän- ja rasisminvastainen yhteistyön aloittaminen oli erittäin luontevaa. Lisäksi Brittein saarilla Rugby on ollut jo monia vuosia mukana Show Racism the Red Card -kampanjassa.

Rugby on yksi maailman seuratuimmista urheilulajeista ja kovassa kasvussa myös Suomessa. Rugbyliitto toivottaa kaikki lajista kiinnostuneet tutustumaan ja kokeilemaan tätä toisia kunnioittavaa urheilulajia!

 

FIMUn työryhmät

Haluatko osallistua FIMUn toimintaan ja kehittää eri osa-alueita osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan?
Ilmoita meille mikä ryhmä olisi juuri sinulle paras, ja perustele muutamalla sanalla, ja tule mukaan tekemään uudistunutta FIMUa.

Ryhmät:
-Strategia/Kehitystyöryhmä
-Naisten ja tyttöjen liikunta
-Erasmus -hankeryhmä
-PKR

Ilmoita kiinnostuksesi 14.5 mennessä: katja.arpalo (at) fimu.fi 
 
Uuden Fimulaisen tervehdys - Hanna Sarkeala


Aloitin Fimussa yhteyspäällikkönä huhtikuussa, ja olen enemmän kuin innostunut työskentelemään Katjan kanssa monikulttuurisen liikunnan ja urheilun edistämiseksi Suomessa, yhdessä teidän kanssanne!

Olen työskennellyt useissa urheilu- ja liikunta-alan yrityksissä ja -liitoissa, mm. Suomen Tanssiurheiluliitossa, Nike Europe -pääkonttorissa Hollannissa, kv. Kilpa Aerobicliitossa Olympiastadionilla ja Suomen Olympiakomiteassa.  
Kansainväliset urheilutapahtumat ja niiden organisaatioiden eri työtehtävät ovat tulleet tutuiksi mm. viisissä Olympiakisoissa, sekä lentopallon ja yleisurheilun MM-kisoissa. Osaamisalueitani tapahtumien lisäksi ovat viestintä ja markkinointi, joiden kaikkien parissa tulen Fimussakin viihtymään.

Rakastan liikuntaa ja harrastan sitä monipuolisesti ja rennolla otteella tilanteen ja säiden mukaan - rullaluistelua, jumppaa, hölkkää, metsälenkkejä koiran kanssa ja kuubalaista salsaa.

Toivottavasti tulen tapaamaan paljon Fimulaisia, ja olemaan yhteyksissä muutenkin. Odottelen teiltä paljon hauskoja kuvia ja pieniä kertomuksia tapahtumistanne ja toiminnastanne seuroissa, Tulemme julkaisemaan niitä kaikkien iloksi somekanavissamme! Aurinkoa kevääseen!
Tulevia tapahtumia:
  La 13.5. FIMU kevätkokous

La-Su 27.-28.5. Maailma kylässä –festarit
FIMU ja PKR mukana, tule tervehtimään!

Elokuussa FIMUn perheliikuntaleiri

-Jäsenten yhteinen liikuntaleiri, jossa myös keskustelua FIMUsta ja tulevaisuudesta järjestetään elokuun alussa.
-Lisätietoja päivitetään FIMUn kotisivuille toukokuun alussa ja lopulliset ilmoittautumistiedot kerrotaan viimeistään kevätkokouksen aikaan.


Liikunnallinen päivä koko perheelle
La 19.8. LIIKUNTA KUULUU KAIKILLE -tapahtuma
klo 12–15, Liikuntamylly, Jauhokuja 3

-Monipuolisia liikunnallisia toimintapisteitä,
lajiesittelyjä, kisailuja ja pelailua.
-Ei maksua
-Ei ennakkoilmoittautumista

Suomen monikulttuurinen liikuntaliitto ry
Finnish Multicultural Sports Federation
Radiokatu 20, 00240 Helsinki
Tel. +358 50 55 11197

 
Our mailing address is:
toimisto (at) fimu.fi

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto FIMU ry · Valimotie 10 · Helsinki 00380 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp