Copy
FIMU ry:n uutiskirje / Helmikuu 2019

Helsingin kaupunki, Fimu ja useat jäälajien liitot kutsuvat kaikki viettämään hauskaa koko perheen yhteistä liikuntapäivää Kontulan liikuntapuistoon torstaina 21.2.2019. Luistimia ja kypäriä saa lainaksi, ja ohjaajat auttavat osallistujia luistelun saloihin.
Energistä tunnelmaa luo ja musiikista vastaa Fimun jäsenseura HNMKY:n Yökoris

Helsingin kaupungin sivuilta löytyy muutkin talviloman hauskimmat lasten, nuorten sekä koko perheen tapahtumat. Tule mukaan Paloheinän talviriehaan viettämään vauhdikas päivä Ryhmä Haun johdolla, tuo lapsesi mukaan EasySport-viikolle ilman ennakkoilmoittautumista tai hyppää mukaan vesiliikuntarata Wibit Aquatrackn pyöreisiin.
 


27.-28.4.2019 Kisiksen Salsaviikonloppu
 
Kisakeskus järjestää yhdessä Fimun sekä jäsenseuramme
Pääkaupunkiseudun Salsanystävät 
-Sabor ry:n kanssa tanssillisen koko perheen hyvinvointiviikonlopun Kisakeskuksen Urheiluopistossa.

Aikuisille on luvassa pari- ja soolosalsan opetusta ammattitaitoisen kuubalaisen Saborin salsaopettajan, energisen ja ammattitaitoisen Adunais Perez´n johdolla. Perheen pienimmät pääsevät tutustumaan jousiammuntaan, melontaan ja geokätkentään. Illalla tanssitaan koko perheen voimin, saunotaan ja pulahdetaan kauniissa Kullaanjärvessä.  
Lue lisää ja varmista paikkasi täältä:
Kisakeskuksen Salsaa ja Hyvinvointia koko perheelle
 
Mamanet -koulutus Kisahallissa 5.1.2019
 
Fimu yhdessä yhteistyökumppaneidensa, mm. Helsingin kaupunki, Vantaan Sporttia kaikille sekä TUL ry, järjesti Kisahallilla järjestyksessään toisen avoimen Mamanet-lajikoulutuksen. Koulutukseen kuuluu mm. tutustumista pelin sääntöihin, lajin alkuperään sekä käytännön harjoituksia ja pienpeliä kentällä.


Mamanet on Israelissa kehitetty sosiaalinen liikuntaprojekti, joka on kohdistettu erityisesti perheiden äideille. Israelissa liigassa pelaa jo yli 16.000 naista, ja se on maan kolmanneksi suosituin liikuntalaji. Laji on koppipallon tyyppinen helpotettu versio lentopallosta. lsraelin lisäksi lajia pelataan jo useissa Euroopan maissa, USA:ssa, Kanadassa, Intiassa, Meksikossa ja Singaporessa.

Mamanet on virallisena lajina osana kansainvälisen työläisurheiluliiton CSIT:n maailmankisoja, jotka järjestetään joka toinen vuosi. 
Tutustu lisää: Kansainväliset sivut: mamanet.org.il/International, Suomen sivut: Mamanet-Finland

Copyright © FIMU ry 2019, All rights reserved.

Our mailing address is:
toimisto at fimu.fi

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto FIMU ry · Valimotie 10 · Helsinki 00380 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp