Copy

FIMU ry:n uutiskirje, kesäkuu 2018

FIMUn toimisto on kiinni heinäkuussa 1.-27.7.2018.

Suostumus uutiskirjeen lähettämiseen
 
EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) alettiin soveltaa 25.5.2018 alkaen ja se vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn koko EU:n alueella. Asetuksen tavoitteena on parantaa luonnollisten henkilöiden oikeusturvaa henkilötietojen - kuten sähköpostiosoitteet - käsittelyn osalta.

Mikäli et jatkossa halua FIMU ry:n uutiskirjettä, pyydämme sinua perumaan tilauksesi lähettämällä vapaamuotoisen sähköpostin osoitteeseen toimisto@fimu.fi. Jos et peruuta tilaustasi, katsomme sinun antaneen suostumuksesi uutiskirjeemme lähettämisestä, ja uutiskirje saapuu sinulle jatkossakin. FIMU ry:n uutiskirjeen tietosuojaseloste löytyy täältä.

 


   

  
FIMU SuomiAreenalla 2018:
Arjen Gladiaattorit ylittävät liikkumisen esteitä Porissa 16.7.

Millaisia liikkumisen haasteita kohtaat arjessasi ja millaisia ratkaisuja olet löytänyt liikkumisen esteiden madaltamiseksi? Mitä tehdä jos liikkumista hankaloittaa ajan tai seuran puute, fyysiset rajoitteet tai vaikkapa henkinen uupumus?

Näitä niin yksilön hyvinvoinnin kuin yhteiskunnan kannalta keskeisiä kysymyksiä käsitellään SuomiAreenan avajaispäivänä 16.7.2018 järjestettävässä Arjen gladiaattorit – yli liikkumisen esteiden –keskustelutilaisuudessa Antinlavalla. Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) järjestää tilaisuuden yhdessä Kunnossa kaiken ikää -ohjelman, Liikkuva koulu -ohjelman, Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto FIMU ry:n, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n ja Veikkauksen kanssa. Kutsumme sinut ylittämään kanssamme liikkumisen esteitä ja löytämään sisäinen arjen gladiaattori! 
Lue lisää... 

 

   
Opintomatka Brysseliin avasi silmiä: EU vaikuttaa jokapäiväiseen liikunta- ja urheilutoimintaan

Toukokuun lopussa Brysselissä vieraili 24 hengen ryhmä lajiliitoista, muista järjestöistä, urheiluopistoista, opetus- ja kulttuuriministeriöstä ja kaupungeista EU-opintomatkalla. Fimusta matkalle osallistui toiminnanjohtaja Hanna Sarkeala. Tavoitteena ryhmällä oli hakea eväitä EU-rahoitukselle ja EU-vaikuttamiselle, ja tähän pyrittiin ”ison kuvan” hahmottamisen kautta. Ohjelmaan sisältyivät vierailut Europarlamenttiin, Suomen pysyvään EU-edustustoon, Euroopan Olympiakomitean EOC:n EU Officeen ja Helsingin EU Officeen. Matkan järjestivät Liikunnan aluejärjestöt yhdessä Olympiakomitean ja Opetushallituksen kanssa. Lue lisää ... 


   

Tule, koe, kokeile! – SM-viikon lajikokeilupäivä perjantaina 6.7.

SM-viikko esittelee 5.-8. heinäkuuta Vantaalla lähes 20 urheilulajia neljän päivän aikana. Mikäli kiinnostut jostain lajista, järjestetään perjantaina 6.7. Heurekan piha-alueella ja Myyrmäen urheilupuistossa mahdollisuus tutustua moneen eri lajiin ammattilaisen ohjauksessa.

Mitä, missä ja monelta? Katso tarkemmat tiedot julisteesta tai SM-viikon kanavista. 
Facebook: SM-viikko  Twitter: SMviikko   Instagram: SMviikko   Youtube: SM-viikko


  

PLAY- hankkeen vapaaehtoiset nuoret Italiassa 29.5.-1.6.2018

Hankkeen kansainväliselle liikuntaleirille osallistui vapaaehtoisia ja hankkeen työtekijöitä 5 eri maasta: Espanjasta, Sloveniasta, Suomesta, Englannista ja Italiasta. Leirin aikana jaettiin kokemuksia ja ohjausmetodeja eri maissa tehdyistä liikuntakerhopiloteista, tutustuttiin muiden maiden vapaaehtoisiin ja liikuttiin.

Kuusi nuorta - 2 tyttöä ja 4 poikaa -  hankkeeseen rekrytoiduista 13 vapaaehtoisesta nuoresta osallistui kv. liikuntaleirille Italiassa 29.5.-1.6.2018. Lisäksi matkalla oli mukana vapaaehtoisten kouluttaja Hanna-Mari Toivonen (Jyväskylän Liikuntatieteellinen Yliopisto), tuutori Mishel Odeh (09HHR) ja hankekoordinaattori Riitta Latvio (FIMU ry). Lue lisää...

Play-hankkeen sivut
Seuraa hanketta twitterissä
Seuraa hanketta facebookissa


    

Ohjattuja, maksuttomia luontoretkiä kesällä 2018 Helsingissä

PLAN International järjestää miltei viikoittain kaikille avoimia ja maksuttomia luontotapahtumia Helsingissä kesällä 2018. Ohjelmassa on kalastus- ja luontoretkiä kesä-, heinä- ja elokuussa ainakin Vuosaaren ja Lammassaaren maisemissa.

Retkille on ennakkoilmoittautuminen: Anu Seppälä, Plan International Suomi, p. 050 44 200 20, anu.seppala@plan.fi ja ne toteutuvat mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi. Planilta voi myös kysellä erillisiä tutustumisretkiä lähiluontoon (noin 1,5 tuntia) tai pidempiä retkiä (noin 4 tuntia) Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa jne. Katso retkien päivämäärät täältä…
 


   

VFT Vantaan kesän 2018 kaikille avoimet jalkapallotreenit

Kiskaise itsesi ylös kisastudion sohvalta ja lähde ottamaan omakohtaista tuntumaa nurmeen! VFT Vantaa ry järjestää kesäkaudella kaikille avoimia jalkapalloharjoituksia keskiviikkoisin Hakunilassa ja perjantaisin Tikkurilassa. Vetäjänä toimii Eteri Sarre. 

Katso tarkemmat ajat ja paikat täältä…

 

Tapahtumia:

4.- 8.7.    SM-viikko, lajikokeilupäivä 6.7.
16.-20.7.  Porin Suomi Areena  

 

Copyright © *|FIMU ry 2018|* All rights reserved.

Our mailing address is:
*|toimisto at fimu.fi|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto FIMU ry · Valimotie 10 · Helsinki 00380 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp