Copy


   

FIMU ry:n uusin jäsenseura Barreto Helsinki ry

Barreto Helsinki on Malmilla toimiva monipuolinen kamppailu-urheiluseura, joka tarjoaa liikuntaa lapsille, nuorille, aikuisille. Barretossa voi urheilla, kilpailla tai harrastaa sen mukaan, mikä itselle parhaiten sopii. Barreto tarjoaa myös matalan kynnyksen kuntoliikuntaa ja peruskursseja, joiden avulla on helppo aloittaa liikkuminen. Ideana onkin että jokainen etenee harjoituksissa oman kunto- ja taitotason mukaan.

Barretossa voi harrastaa mm. brasilialaista jiujitsua, vapaaottelua ja thaiboxingia. Eri lajien peruskurssit starttaavat useamman kerran vuodessa. Fimu toivottaa Barreton tervetulleeksi liittoon!

 


 

Yhdenvertaisen liikuntakulttuurin edistäminen - seminaari 12.3.2018


Yhdenvertaisen liikuntakulttuurin edistäminen Suomessa- seminaari pidettiin 12.03 Helsingissä. Tilaisuuden järjestävinä tahoina toimivat Punainen kortti rasismille-hanke, FIMU, Peace United ja Liikkuva seurakunta. Seminaarissa käsiteltiin eri näkökulmista uskonnon ja kulttuurin vaikutusta erityisesti maahanmuuttajataustaisten tyttöjen ja naisten liikunnan kehittämiseen.
 
Seminaarin avasi Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar. Hän totesi, että seminaarin aihe on erittäin tärkeä, sillä Suomessa on meneillään hyvinvoinnin jakautumisen eriarvoistuminen ja tämä koskee myös eri alueiden eriarvoistumista pääkaupunkiseudulla. Tämän jälkeen eri toimijat monikulttuurisessa liikuntatoiminnassa esittelivät omia kokemuksiaan, joiden saralta käytiin rakentavia keskusteluita. Lue lisää...

 

Naisten ja tyttöjen uimavuorot pääkaupunkiseudulla, Round Table 28.2.2018

 

FIMU kutsui maahanmuuttajajärjestöjä ja Helsingin, Espoon ja Vantaan virkamiehiä kokoukseen 28.2. keskustelemaan vain naisille tarkoitetun vesiliikunnan tämän hetken tarjonnasta ja yhteistyöstä tarjonnan edistämiseksi.

Tarkoituksena oli kartoittaa nykytilannetta ja pohtia mitä voitaisiin tehdä, jotta pääkaupunkiseudulle saataisiin enemmän säännöllisesti pyöriviä vain naisille tarkoitettuja vuoroja vesiliikuntaan (uimavuorot, vesijumppa, uimaopetus jne.).  Lue lisää.....


 

Erasmus+ Sport PLAY- hankkeen vapaaehtoisten koulutukseen osallistuu aktiivisia ja motivoituneita nuoria


PLAY-hankkeen tavoitteena on edistää syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten koulunkäyntiä liikunnan avulla. Hankkeeseen osallistuu vapaaehtoisina alle 30-vuotiaita nuoria pääasiassa FIMU ryn jäsenseuroista, mm. Sahan-seurasta, 09HHR rystä ja KOHMU rystä. Nuoret saavat hankkeessa koulutuksen ja tulevat sitten toimimaan omissa seuroissaan lasten ja nuorten liikuntakerhoissa vertais- ja apuohjaajina. 

Hankkeessa hyödynnetään menetelmänä Don Hellisonin vastuuntuntoisuuden mallia TPSR (Teaching Personal and Social Responsibility through Physical Activity), jota Jyväskylän yliopistossa ovat edelleen kehittäneet prof. Taru Lintunen ja väitöskirjatutkija Hanna-Mari Toivonen. Toivonen on luonut ja testannut Jyväskylässä Nuoret johtaa -vastuuntuntoisuuskoulutusta aloitteleville ohjaajille ja kouluttaa myös PLAY-hankkeen nuoret. Lue lisää ...

Play-hankkeen sivut
Seuraa hanketta twitterissä
Seuraa hanketta facebookissa

 

  

Luontoretki FIMUn jäsenille 7.3. klo 18-20 Vuosaaressa 


Plan Suomi järjesti hauskan ja rennon iltaretken FIMUn jäsenseuroille Vuosaaren Uutelassa.
Illan ohjelmaan kuului mm. heijastinsuunnistusta, nuotion äärellä tunnelmointia ja herkuttelua, ja mukavaa yhdessäoloa. Onnistunut yhteistyö johti yhteisen Unelmien Liikuntapäivän suunnitteluun 10.5, luvassa onkin koko päivän kestävä luontoretki Vuosaaren merellisissä maisemissa. 

 

 
  

Tule juoksemaan PKR:n hauskaan tiimiin Naisten kympissä 27.5.2018

FIMU ryn kutsuu jäsenseurojensa naisia osallistumaan Naisten kymppiin 2018. Kymmenen ensimmäistä pääsee mukaan Fimun tarjoamana Suomen suurimpaan naisten liikuntatapahtumaan juoksemaan tai kävelemään Punainen kortti rasismille- kampanjan tiimissä. Ilmoittautukaa mukaan 30.4. mennessä oheisella lomakkeella: (2 tyttöä/naista per seura)

 


Avustushakuja:

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma, haku auki 1.-31.3.

Tapahtumat:

10.5        Unelmien Liikuntapäivä
12.5.       Fimu ryn kevätkokous
26.-27.5. Naisten Kymppi 
26.-27.5  Maailma Kylässä -festivaalit

 

Copyright © *|FIMU ry 2018|* All rights reserved.

Our mailing address is:
*|toimisto at fimu.fi|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto FIMU ry · Valimotie 10 · Helsinki 00380 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp