Copy
Niemand hoeft alleen te zijn in de strijd tegen GIST  
 
 
 
Digitale nieuwsbrief Contactgroep GIST

Lieve lotgenoten, beste belangstellenden.

Hierbij een nieuwe editie van onze digitale nieuwsbrief. Ondanks de vakanties hebben bestuur en vrijwilligers deze zomer hard voor de contactgroep gewerkt. Daarvan doen we hierbij verslag. We willen nog twee zaken extra onder uw aandacht brengen:

•Onze contactdag wordt gehouden op 24 september 2016 op Landgoed Zonheuvel in Doorn. U kunt u nog steeds aanmelden! De deelname is gratis voor leden met één introducé.

•Sinds 1 augustus kunt bellen met onze telefonische hulplijn. Deze is bedoeld voor mensen, leden of niet, die problemen willen bespreken die samenhangen met hun GIST: 030-7603967.

 
 
Bezoek aan Life Fest 2016
De Life Raft Group is een in de Verenigde Staten gevestigde, internationale organisatie voor GIST-patiënten. Eens in de twee jaar organiseert de Life Raft Group haar Life Fest, een bijeenkomst die enigszins vergelijkbaar is met onze jaarlijkse Contactdag. Afgelopen 15 tot 17 juli vond het Life Fest 2016 plaats in Torrance, in de buurt van Los Angeles. Onze voorzitter Gerard van Oortmerssen en ondergetekende waren erbij namens de Contactgroep GIST Nederland-België.

Links op de foto: Paul, Gerard met Emilie van Karnebeek (weduwe Jeroen Pit) en de jongste zoon van Jeroen en Emilie.

Lees meer
 
Vrijwilligersbijeenkomst op 13 augustus, thuis bij Ton Jansen.
Bijeenkomsten bij Ton Jansen kennen een ongekende gezelligheid. Er is een zonnige tuin met bloemen; om te eten is fruit uit eigen tuin, er zijn noten uit eigen tuin, puur of verstopt in een bijzonder gerecht, bieten uit eigen tuin, appeltaart van eigen appels, noten van de eigen notenboom, karnemelk van de nabijste boer, wijn van het huis. Alleen om dat mee te maken zou men vrijwilliger willen worden bij de Contactgroep GIST. Zoals al is gemeld is Ton per 1 juli j.l. uit het bestuur getreden, maar hij heeft toegezegd op de achtergrond onze Contactgroep te blijven volgen.
Lees meer
 
 
Resultaten ledenraadpleging over onderzoeksthema’s
In mei dit jaar vroegen we u via een enquête welke thema’s wat u betreft hoog op de onderzoeksagenda zouden moeten staan van de GIST-specialisten. Velen van u hebben hierop gereageerd. Hierbij berichten we u over de uitkomsten van de enquête
 
Lees meer
 
 
 
Telefonische hulplijn van de Contactgroep GIST

Hebt u een acute vraag over GIST of de behandeling ervan? Of hebt u als GIST-patiënt behoefte aan morele steun? Dan kunt u bellen met onze telefonische hulplijn, telefoonnummer: 030-7603967. U krijgt dan iemand aan de lijn die niet medisch geschoold is, maar wel over veel ervaringskennis aangaande GIST beschikt.

 
 
Landelijke Contactdag 2016
Het is nog steeds mogelijk om u in te schrijven voor de patiëntencontactdag 2016, wij organiseren als Contactgroep GIST een patiëntencontactdag voor patiënten en naasten met een Gastro-intestinale stromale tumor (GIST).

De dag is kosteloos voor leden en donateurs waarbij het van belang is te weten hoeveel mensen willen deelnemen aan deze dag. Op de dag zelf zullen een aantal inspirerende medici een presentatie houden en na de lunch zijn er een aantal thema's programma's waar aan de hand van een onderwerp de deelnemers met elkaar in gesprek gaan. Ter afsluiting is er een borrel en diner voor alle aanwezigen. U als deelnemer krijgt er de gelegenheid vragen te stellen.

Voor meer informatie verwijzen we u naar ons besloten ledenforum voor het aanmeldformulier.

Lees meer
 
 
 
Facebook Twitter Linkedin
 
 
 
 
© 2016 Contactgroep GIST l Privacy l Disclaimer l Nieuwsbrief opzeggen l Contact
Let op: Je kan op deze e-mail niet direct antwoorden.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Contactgroep GIST · Churchilllaan 11 · Utrecht, 3503 RD · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp