Copy
Dit is een nieuwsbrief van Bontekoe Reizen, waarin we u kort op de hoogte brengen van nieuwtjes en vaartochten in de toekomst.

Unsere Website ist jetzt auch in deutscher Sprache verfügbar

Berkijk nieuwsbrief in browser
Direct naar de website
Op de daken van de Sint Janskerk in Gouda
Het was een jaar met hoogtepunten
Wauw wat een seizoen en eindelijk weer een nieuw doel bezeild dit jaar! Van het ene moment genoten we nog van de Waddenzee en de Waddeneiland en het moment erop bevonden we ons op de kanalen richting Zeeland. Nieuwe plekken waar de Bontekoe zelfs in haar 113 jaar nog niet was geweest.

Yerseke, Zierikzee, Willemstad, Hellevoetsluis, maar we kwamen ook in Dordrecht waar de Bontekoe in de jaren 70 ook al was te vinden, maar toen als kraanschip. En elke jaar denken we weer nou maar dit seizoen kan toch niet zo mooi worden als het seizoen, maar echt waar elke tocht die we dit jaar weer voeren voelde als bijzonder en uniek.

De meezeilreizen zowel met de alleengaanden, maar ook de individuele reizen (waar iedereen zich mag aanmelden), elke keer weer andere dynamiek, maar altijd mooi, men leert elkaar kennen en leert van elkaar, geniet, huilt, lacht. Ook de groepsreizen waren weer genieten. Van een schoolgroep waar we mee naar Texel varen om naar Ecomare (aquarium en zeehonden opvang) te gaan en droog te vallen. Een vriendengroep die een weekend komt zeilen om ’s avonds ook nog gezellig de kroeg in de duiken, een familiereis waarin we alle eilanden afgaan, zeehonden spotten, droogvallen en krabbetjes vangen. Tot aan een bedrijfsuitje waarin we vergaderlocatie zijn en een lunch voorzien, een overnachting bieden en de dag erop een paar uurtje zeilen om even helemaal uit te waaien.
 
Hieronder vind je nog een paar mooie foto's van dit jaar

Krijg je ook zin om een keer mee te varen met ons? Neem contact met ons op voor informatie!
 
Onze meezeilreizen zijn inmiddels ook gepland en vind je onderaan de nieuwsbrief. Let op onze website kunnen we momenteel niet bijwerken, dus deze is niet actueel. 
 
Data 2023
Hieronder alvast de meezeilreizen voor volgend jaar. Er volgen er nog meer en het komt binnenkort allemaal nog op de website, maar boeken kan alvast via onderstaande link.
Een keer met ons mee gevaren? Graag ontvangen we van je een recensie op onze facebook of een leuk verhaal in ons gastenboek

Wij hopen jullie snel weer te verwelkomen aan boord!

Agenda

Alleen op vakantie
(Meer info)

 

Paasreis 

(Alleengaand)
7 - 10 april
>>Boeken


Waddenweek 8 dagen 

(Alleengaand)
28 juli- 4 augustus
 >>Boeken
 

 

 

Individueel

(Meer info)

Waddenweek 8 dagen

(Open inschrijving)
18 juli -25 augustus 2022
 >>Boeken
 

 


 

Wedstrijden

(Meer info)

Pieperrace

(Open inschrijving)
31 maart- 2 april 2022
>>Boeken
 
 
Copyright © 2022 Bontekoereizen, All rights reserved.
 U bent in onze bestanden gekomen omdat u een keer met ons meegevaren heeft, of zich via de website heeft ingeschreven- Hoe dan ook: Ontzettend bedankt

Neem contact met ons op via:
bontekoereizen@gmail.com
WhatsApp en mob. nummer: 06-10 60 73 77
Of via ons contactformulier

Onze nieuwsbrief anders instellen of inschrijven?
>> Instellingen |>>Inschrijven

Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan door hier te klikken  >> Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp