Copy
Dit is een nieuwsbrief van Bontekoe Reizen, waarin we u kort op de hoogte brengen van nieuwtjes en vaartochten in de toekomst.

Unsere Website ist jetzt auch in deutscher Sprache verfügbar

Berkijk nieuwsbrief in browser
Direct naar de website
Steun ons, zeil met ons!
Beste allemaal,

Na een wat hectische tijd voor iedereen lijkt er toch weer wat mogelijk en mogen we gaan varen met kleine groepjes! Langzamerhand wordt de lock down opgeheven en ook voor ons biedt dit mogelijkheden. Ons seizoen is letterlijk in het water gevallen en 90% van onze omzet is verdwenen, maar zoals altijd zijn we optimistisch. Wij hebben het geluk dat ons schip zeer ruimtelijk is opgezet, waardoor wij goed de 1,5 meter kunnen waarborgen. 1 juni zijn wij dan ook uitgevaren met een gezin om eens even te testen hoe dat is om met 1,5 meter samenleving te varen, en dat ging super. Heerlijk om weer op het water te zijn!  Helaas kunnen wij natuurlijk niet de omzet behalen die we nodig hebben, maar alle beetjes helpen. Om die reden  zakken wij niet teveel in prijs, want een 111 jaar oud schip varen is kostbaar. 

Maar hoe zeilen we met een kleine groep?
Wij hebben het geluk als bemanning dat wij altijd met twee schippers en een maat zijn. Wij zullen dan ook veel meer vooraan staan om het zeilen te begeleiden. Als het moet kunnen wij het schip prima met zijn drieën tuigen en zeilen. Derhalve hebben we ook besloten dat wij niet meer naar een sportschool moeten, maar gewoon heerlijk gaan zeilen! Helpen met zeilen kan zeker, maar we zullen veel duidelijker instructies geven, en meer op afstand regelen. Ons goedgekeurd protocol zullen we binnenkort op de website zetten. Dit protocol voldoet aan de richtlijnen van de branche en aan de richtlijnen van de RIVM. 
 
De waddenweken zijn bijna volgeboekt, maar er is nog een kans!
Zowel onze 7 daagse en 5 daagse waddenreis zitten bijna vol, want we mogen met onze alleengaande tochten maximaal 11 mensen mee nemen, 1 persoons per hut. Om deze reden plannen wij nog een extra waddenweek in. Dit zal een alleengaande zevendaagse reis zijn van 15-21 augustus 2021 voor 750,- p.p. Deze prijs is inderdaad wat hoger dan de andere 7 daagse, helaas wisten we bij het plannen bij de voorgaande reis natuurlijk niet dat we met kleinere groepen moesten gaan varen. Ook willen we dat de waddenweek toch voor iedereen toegankelijk blijft dus vandaar deze prijs, hopend op jullie sympathie;). Heb je interesse, neem dan gauw een optie!

Zeilen met je eigen gekozen groep? Dit zijn onze mogelijkheden, van een dagje weg tot meerdaags:
 • Ook kunnen wij met gezinnen varen, omdat deze een hut kunnen delen. Hoeveel mensen precies hangt af van groepssamenstelling en daar kunnen wij samen in overleg naar kijken.
 • Met je vriendengroepen tot ongeveer 11 personen, afhankelijk van de hutindeling, want 1 huishouden per hut.
 • Ben je toch met een wat grotere groep, dan kunnen wij eventueel ook de groep ook over 2 schepen verdelen zodat wij altijd de 1,5 meter kunnen waarborgen. 
 • Of een dagje! Denk aan in namiddag aanmonsteren, ' S avonds barbecueën op het water en 'S avonds of de volgende ochtend weer terug! Voor een dagtocht mogen wij max. 20 personen mee nemen. 
 • Bel ons voor arrangementen op maat en wellicht bedenken jullie opties waar wij niet aan denken.
Wij verheugen ons op mooie zeiltochten met jullie, blijf gezond en tot ziens!

Liefs Niels, Renée, Vera en Renske
Wat zijn onze prijzen, exclusief catering?
 • Dagje of avondje zeilen, of een nachtje voor anker (tot 20 personen)
  • Neem contact met ons op voor een offerte op maat! 
 • Weekend
  • 200,- per persoon met 11 personen, elk extra persoon betaald 150,- (mits dit kan met de huttenindeling). Wij hanteren ook kinderkorting.
 • 5 daagse reis
  • 350,- p.p met 11 persoon, elk extra persoon betaald 300,- (mits dit kan met de huttenindeling). Wij hanteren ook kinderkorting.
 • 7 daagse reis
  • 500,- p.p. met 11 personen, elk extra persoon betaald 450,- (mits dit kan met de huttenindeling). Wij hanteren ook kinderkorting.
Met catering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Vanaf 2019 zijn wij aangesloten bij de coöperatie Holland Sail.
Hier kunt u ons hele schip boeken voor uw eigen gelegenheid!

>> Website Holland Sail
Een keer met ons mee gevaren graag ontvangen van je een recensie op onze facebook of een leuk verhaal in ons gastenboek

Wij hopen jullie snel weer te verwelkomen aan boord!

Boeken

Alleen op vakantie
(Meer info)


Waddenweek 7 dagen 2020

 
(Alleengaand)
18 - 24 juli 2020
Kosten: €629,- p.p.

>>Meer info | >>Boeken

 

Waddenweek 7 dagen 2020

 
(Alleengaand)
15 - 21 augustus 2020
Kosten: €750,- p.p.

>>Meer info | >>Boeken

 

Individueel

(Meer info)

Waddenweek 5 dagen 2020

(Open inschrijving)
9 - 14 augustus 2020
Kosten: v.a. €459,- p.p.
>>Meer info | >>Boeken

Nazomerweekend 2020
(Open inschrijving)
11 - 13 september 2020
Kosten: v.a. €258,- p.p.
>>Meer info | >>Boeken


Brandarisrace 2020

(Open inschrijving)
16-18 oktober  2020
Kosten: €200,- p.p.
>>Meer info | >>Boeken
 
Copyright © 2020 Bontekoereizen, All rights reserved.
 U bent in onze bestanden gekomen omdat u een keer met ons meegevaren heeft, of zich via de website heeft ingeschreven- Hoe dan ook: Ontzettend bedankt

Neem contact met ons op via:
Info@bontekoe.com
WhatsApp en mob. nummer: 06-10 60 73 77
Of via ons contactformulier

Onze nieuwsbrief anders instellen of inschrijven?
>> Instellingen |>>Inschrijven

Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan door hier te klikken  >> Uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp