Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief TV DUNO -  April 2019 (2)

 • Bericht van TV De Bakkershaag
 • Geef je op voor de laddercompetitie
 • Veeginstructies voor de gravelbanen
 • Maandagavond = Tossavond!
 • Data voor in de agenda
 • Stage-opdracht
 • Club van 100

Bericht van TV De Bakkershaag


Bij Bakkershaag zijn we al volop bezig met de voorbereidingen van het gezellige open jeugdtoernooi! Maandag 10 juni t/m vrijdag 14 juni wordt er gespeeld op het mooie nieuwe park in Renkum. Je kunt je inschrijven voor Groen (enkel en dubbel) en Geel 10 - 14 & 11 - 17 (enkel, dubbel en mix)

Sluit mooi aan op de competitie, dus dat wordt knallen! Je kan mooie (en lekkere!!) prijzen winnen maar natuurlijk vooral gewoon heel leuk en gezellig, alleen of met een maatje. Je kunt je al inschrijven op toernooi.nl. Meteen maar even doen, dan kun je het in ieder geval niet vergeten :-) Oh en ook leuk, het Bakkershaag open voor volwassenen is in dezelfde week, kan bijvoorbeeld je vader, moeder, opa of oma gezellig daar aan meedoen! 
 
Een sportieve groet,
Toernooicommissie
Noelle de Boer-Struijk, André Groenewoud en Sjanneke Hazen 
TV Bakkershaag

Geef je op voor de laddercompetitie

Onze ladder competitie staat garant voor gezellige wedstrijden op elk niveau!
Leer nieuwe mensen kennen, doe ervaring op met single wedstrijden.

Ladder competitie TV Duno:
- 1 single wedstrijd per 2 weken
- je kunt de wedstrijd inplannen wanneer het je uitkomt
- leer andere clubleden kennen
- speel wedstrijden op jouw niveau- ook voor beginnende spelers!
Inschrijven kan via deze link en op de website.


 

Veeginstructies voor de gravelbanen.

Jan en Willem en andere vrijwilligers hebben weer hun uiterste best gedaan de gravelbanen klaar te maken voor het komende seizoen. Om de banen in goede conditie te houden wordt het volgende van je gevraagd:

1) Veeg na iedere set (of half uur spelen) in cirkels en neem de uitlopen ook mee
2) Niet glijden
3) Kuilen meteen dichtmaken en egaliseren
4) speel alleen op gravel met gravelschoenen
Input caption text here. Use the block's Settings tab to change the caption position and set other styles.

Maandagavond = Tossavond!

Terug van weggeweest! Iedere maandagavond is weer Tossavond. Vanaf 19:30 uur zijn alle leden en aankomende leden welkom.

Ben je nieuw op Duno en weet je niet waar je moet beginnen? Wil je graag vaker tennissen maar is er niemand te vinden? Misschien wil je ook wel eens een paar andere leden leren kennen dan hetzelfde groepje waar je altijd mee op de baan staat. De Tossavond biedt uitkomst.

Hoe gaat het in z’n werk? We spelen (voor zover mogelijk) dubbelpartijen van ongeveer een halfuur en wisselen dan van samenstelling. Je speelt dus steeds met en tegen andere mensen, waarbij we naar leuke partijen streven. Wie mee wil doen kan iedere ronde vrij aan- of afhaken. Kom dus gerust een halfuur later als 19:30 te vroeg is en stop wanneer je er genoeg van hebt. Zet ter plekke simpelweg je pasje op het tossbord en geef aan dat je mee wilt doen.

Met een lange zomer en heerlijke zomeravonden in het verschiet begint het terras natuurlijk alweer te lonken en na de Tossavond is er altijd tijd voor een drankje. 

Data voor in de agenda's:

 • 10 juni t/m vrijdag 14 juni: Open Jeugdtoernooi bij de Bakkershaag
 • 22 juni: Vrijwilligersdag; we gaan aan de slag met het schilderwerk van het clubhuis, wie komt helpen?
 • 12 t/m 17 augustus: Rabobank Open Jeugdtoernooi T.V. Duno 2019
 • 14 t/m 17 augustus: Jeugdtoernooi en tenniskamp T.V. Duno. Meer informatie volgt snel! Voor meer informatie kun je de jeugdcommissie benaderen.

Stage-opdracht 

Mag ik mij even voorstellen… mijn naam is Eline Pronk, 19 jaar en studeer momenteel Leisure Management aan Breda University. Voor mijn opleiding ben ik bezig met een stakeholdermanagement opdracht. Dit houdt in dat ik de aankomende tijd voor T.V. Duno aan de slag ga om te kijken of ik een plan kan maken om meer vrijwilligers bij de club te betrekken. Zelf heb ik ook mijn hele jeugd getennist bij T.V. Duno en vind het dan ook erg leuk dat ik deze opdracht hier kan doen. Wellicht zult u nog het één en ander van mij voorbij zien komen en ik hoop dat u mij indien nodig, verder kunt helpen. Met vriendelijke groet, Eline.

Club van 100 

De sponsorcommissie introduceert binnen TV Duno De Club van 100. De Club van 100 is een groep tennisliefhebbers van binnen of buiten de vereniging die het niet bij woorden laat, maar hun enthousiasme voor en betrokkenheid bij TV Duno in een financiële bijdrage omzetten.

Leden van TV Duno betalen contributie waarmee alle noodzakelijke uitgaven worden gedaan. Toch blijven er altijd wensen onvervuld omdat daarvoor binnen de begroting (nog)geen ruimte is. Doelstelling van “De Club van 100” is het financieel ondersteunen van diverse activiteiten rondom tennis binnen TV Duno. Iedereen kan lid worden van "De Club van 100". Geïnteresseerd? Meer informatie is te vinden op de website.

Wanneer je vragen hebt neem dan contact op Jeep of Stefan van de Sponsorcommissie: sponsorcommissie@tvduno.nl

Houd de komende nieuwsbrieven in de gaten voor meer info over een speciaal tennis event deze zomer op T.V. Duno! 

Input nieuwsbrief

Heb je informatie voor die voor alle clubleden interessant kan zijn? Wij horen het graag. Deel je nieuwtjes voor de 10e van de maand met communicatie@tvduno.nl en wij zetten het graag in de volgende nieuwsbrief. 


 


Nieuwtjes voor clubleden van TV Duno graag mailen naar:
communicatie@tvduno.nl 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Duno · W.A. Scholtenlaan 140 · Doorwerth, Gelderland 6865 NA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp