Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief TV DUNO - 15 februari 2019

  • Zomeravondcompetitie
  • 16 februari - Doubles voor Singles bij TV Beekhuizen
  • t/m 11 maart - Inschrijven laddercompetitie
  • 17 maart - Gratis proefles voor jeugd
  • 18 maart - ALV
  • Windmill Cup
  • Even voorstellen...
  • In memoriam
  • Hoofdsponsor voor TV Duno Open 

Zomeravondcompetitie

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je competitie spelen, maar ben je (vaak) verhinderd in het weekend? De zomeravondcompetitie wordt op zeven woensdagavonden in mei en juni gespeeld. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes. De inschrijving staat open t/m maandag 11 maart. Meer informatie is te vinden op de website van TV DUNO en op de site vanKNLTB.
16 februari - Doubles voor Singles bij TV Beekhuizen 
TV Beekhuizen wordt deze avond omgetoverd tot een plek waar singles elkaar onder het genot van een potje tennis, een andere activiteit en een goed gesprek beter leren kennen.

Ben je vrijgezel, 25 jaar of ouder en heb je zin in een gezellige sportieve avond, waarbij je nieuwe mensen leert kennen? Geef je dan snel op voor het Doubles for Singles toernooi.

Inloop vanaf 16.30u, we gaan om 17.00u de baan op.

Kosten: € 15,00 p.p. (dit is inclusief soep en een versnapering).
Tenniservaring is geen must.
Geef je snel op via het Doubles for singles evenement op https://tvbeekhuizen.nl/inschrijven-doubles4singles
t/m 11 maart - Inschrijven laddercompetitie
Het voorjaar komt in zicht dus ook de laddercompetitie is weer in aantocht. Hoog tijd dus om je in te schrijven. De laddercompetitie loopt van april t/m oktober en is bij uitstek de gelegenheid om wat vaker te enkelen. Klik hier om je in te schrijven.
 
17 maart  - Gratis proefles voor de jeugd
Op zondag 17 maart organiseert TV Duno een open dag met gratis proeflessen tennis!

- 11:00-12:00 uur proefles kinderen 4 tm 12 jaar
- 12:30-13:30 clinic voor volwassenen. 
Alle papa’s, mama’s, ooms, tantes, vrienden enz. zijn welkom om kennis te maken met tennis!

Kun je de 17e niet maar wil je toch eens vrijblijvend een paar tennislessen proberen? Wij bieden 3 proeflessen aan voor slechts €15,00. Inschrijven voor de proeflessen, of meer info mail naar: 
S.decortie@houseoftennis.nl

18 maart - ALV
Wil je weten wat er allemaal speelt op de club? Laat je stem horen op 18 maart. Dan is de volgende algemene ledenvergadering. 

Windmill Cup 

Tennisvereniging OTV is er trots op dat zij deze zomer wederom gastheer is voor de Windmill Cup. De Windmill Cup is een categorie I Tennis Europe voor de beste internationale jeugd onder 14 jaar. Van 13 tot en met 20 juli laten niet alleen spelers uit Europa maar ook spelers uit Australië, Azië, Zuid-Amerika en Canada deze week hun beste tennis zien. De organisatie zoekt gastgezinnen voor de spelers.Meer informatie is te vinden op de website: https://windmillcup.com/nl
Even voorstellen...
Ik ben Danielle Nielander. Een jaar of tien ben ik nu met plezier lid van TV DUNO.  Ik woon inmiddels bijna 20 jaar in Doorwerth en heb daar sinds een paar jaar een hondentrimsalon. Mijn (volwassen) kinderen wonen helaas niet in Doorwerth. Twee jaar geleden heb ik de ledenadministratie overgenomen van Stacey Tarenskeen en sinds de ALV dit jaar heb ik ook zitting mogen nemen in het bestuur.  Het eerste wat we hebben kunnen doorvoeren is de contributieverlaging voor de jeugd. Tennis is een sport waar je al jong mee kunt beginnen op heel veel verschillende niveau’s en vooral ook tot op hoge leeftijd mee doorgaan. Het is belangrijk al vroeg die basis te kunnen leggen. Want dat is het allerleukste aan tennis: het maakt niet uit hoe groot het leeftijdsverschil is.. samen spelen kan altijd! Hebt u vragen over uw contributie of ontvangen facturen.. mijn e-mail adres is ledenadministratie@tvduno.nl . Wilt u  graag teruggebeld worden dan kan dat ook. Vermeld dan even het tel nr waarop ik u kan bereiken.  Graag tot ziens op de baan. 
In memoriam
Marijke, onze tennisvriendin, is tijdens een reis in Egypte plotseling overleden. Wij zijn verslagen, verdrietig en kunnen het nog steeds niet geloven…
Meer dan 30 jaar samen tennissen en vaak twee keer per week. Vele van die jaren competitie gespeeld. Strijdlustig, maar met veel plezier en naar mate we ouder werden ook veel relaxter.

Het was niet alleen tennis. Je hield van muziek, lezen, de natuur , een goede film en natuurlijk reizen met Evert. Dat dit jouw laatste reis zou worden is niet te bevatten.

Wij zijn blij dat we jou, lieve kleurrijke vrouw, al die jaren in ons midden hebben gehad. Wij wensen Evert, de kinderen en kleinkinderen kracht en liefde toe om dit te verwerken. Wat overblijft zijn zoveel dierbare herinneringen, die wij zullen blijven koesteren. Wij zullen jou nooit vergeten. Namens jouw teamgenoten.
Nel Stavinga
Hoofdsponsor voor TV Duno open
Wij zijn verheugt te melden dat er een hoofdsponsor is gevonden voor TV Duno open!
In de volgende nieuwsbrief vertellen we er meer over...


Nieuwtjes voor clubleden van TV Duno graag mailen voor de 10e van de maand naar:
communicatie@tvduno.nl 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Duno · W.A. Scholtenlaan 140 · Doorwerth, Gelderland 6865 NA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp