Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief TV DUNO - 28 oktober 2018

  • Bar in eigen beheer 
  • Deur clubhuis + bar te openen met KNLTB pas
  • PJ Milieu sponsort TVDuno
  • Afsluiting najaarscompetitie

Bar in eigen beheer

Met het vertrek van onze pachter gaan we bij TV Duno een nieuwe fase in. We gaan ervaren hoe we zonder pachter toch naar ieders zin het clubhuis open kunnen houden en de bar kunnen bemensen. We zijn op zoek naar een goede balans tussen de juiste openingstijden en toch weinig "verplichte" bardiensten. Dus op welke tijden is het gewenst dat er barservice wordt verleend, en wanneer volstaat alleen toegang tot het clubhuis om zelf bijvoorbeeld een kop koffie of thee in te schenken?

Voorlopig gaan we 's-avonds de bar bemensen met vrijwilligers. Overdag wordt tot november door de barcommissie geïnventariseerd wanneer er barbezetting nodig c.q. gewenst is. We hebben daarbij jullie input nodig. Geef aan wanneer je het zelf wel zou kunnen, maar ook wanneer een barkeep(st)er onmisbaar is. Dit kan bij de barcommissie: e-mail: tbc@tvduno.nl / telefoon: 06 - 4364 2362 (John).

Zo'n 30 leden hebben al aangegeven wel eens een bardienst te willen draaien! Help je ook mee? Het is nog gezellig ook!

Tijden en meer informatie staat op de website.Voor het inplannen van de bardiensten is een datumprikker gemaakt waar je jezelf kunt inplannen. Er is ook een whatsapp groep. 

Vul je beschikbaarheid in via:
https://datumprikker.nl/pqxi6zcsp3b5ax5k

Klik op deze link als je ook in de Whatsapp groep wil. 
Deur clubhuis + bar te openen met KNLTB pas
Duno Goes Digital! De deuren van het clubhuis zijn voorzien van een card reader. Leden kunnen de voordeur openen met de KNLTB-pas en vrijwilligers die bardienst doen kunnen hiermee ook de toegangsdeur naar de bar openen. De voordeur is open van 9:30 - 0:00 door de week en in het weekend van 9:30-19:00. Buiten deze tijden kan ieder lid met KNLTB-pas de deur openen.
PJ Milieu sponsort TVDuno!
PJ Milieu BV, partner voor advies en uitvoering van bodem en asbest gerelateerde projecten, is nieuwe sponsor van TVDuno. Bedankt en welkom bij onze club! Er is een spandoek geplaatst bij baan 6. 
http://www.pjmilieu.nl/

 

Afsluiting najaarscompetitie


Op vrijdagavond 2 november wordt de najaarscompetitie afgesloten. Naast een gezellig drankje wordt er deze avond ook getennist.Neem je racket mee want we gaan tossen!


 


Nieuwtjes voor clubleden van TV Duno graag mailen naar:
communicatie@tvduno.nl 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Duno · W.A. Scholtenlaan 140 · Doorwerth, Gelderland 6865 NA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp