Copy
View this email in your browser
Beste leden van TV Duno,

Het einde van 2018 nadert alweer. Dit jaar zijn wij nieuw in het bestuur aangetreden en zijn er de nodige veranderingen in gang gezet. De bar in eigen beheer blijkt een goede zet die zorgt voor een positieve sfeer op TV Duno. Er is door de verschillende commissies erg hard gewerkt! Er zijn gezellige en sportieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Op vrijwilligersdag is het clubhuis en het park weer goed onder handen genomen. Ook digitalisering en duurzaamheid hebben zijn intrede gedaan, deuren worden geopend met pasjes, energie wordt opgewekt met panelen, nieuwsbrieven worden regelmatig verzonden. De nieuwe trainers, Shanna en Lody, zorgen ervoor dat ook onze tennistechnieken up to date blijven en dat we ons ook in 2019 niet van de baan af laten slaan. Dat wordt genieten zowel op als naast de baan.

Hierbij willen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar toewensen. Vrijwilligers en sponsoren van TV Duno hartelijk dank voor jullie positieve bijdrage!

Op 12 januari om 16.00 uur wordt er een nieuwjaarsborrel georganiseerd in het clubhuis. Waarvoor wij iedereen willen uitnodigen.

Met vriendelijke groeten,
Namens het  bestuur van TV Duno
Stefan van Geffen, voorzitter.

Copyright © 2018 TV Duno, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp