Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief TV DUNO - 22 november 2018

  • Vrijwillige bardiensten
  • Sinterklaas
  • Vrijwilligersdag
  • Trainingen woensdagavond
  • Input nieuwsbrief

Vrijwillige bardiensten

Voorlopig worden de bardiensten vrijwillig gerund door een aantal leden. Hier kunnen we nog hulp bij gebruiken! Info hierover vind je op de website.  Via de link van datumprikker kun je makkelijk aangeven wanneer je kunt helpen. Van maandag t/m vrijdagavond zijn er 2 diensten:

19:00 uur - 22:00 uur
21:00 uur - 24:00 uur

De tijdelijke Barcommissieleden gaan jullie in het begin uiteraard helpen. Wanneer je voor het eerst achter de bar staat zal er altijd iemand komen om te helpen, bijvoorbeeld bij het openen, met het alarm, met de bediening van het koffieapparaat, met het tappen van bier, enz. Veel wijst zich allemaal zelf en we hebben veel checklists en stappen-plannetjes gemaakt. Heb je nog een goed idee? We horen het graag.
Sinterklaas
Op vrijdag 30 november brengt Sint en zijn pieten weer een bezoek aan onze club. Alle jeugdleden zijn welkom met hun broertjes en zusjes, maar ook kinderen en kleinkinderen van leden mogen meefeesten! Er zijn geen kosten aan verbonden. Inschrijven is verplicht via sinterklaasduno@gmail.com en kan tot 27 november. 
Vrijwilligersdag 24 november
Op zaterdag 24 november krijgt het clubgebouw een grote schoonmaak- en opknapbeurt. Vele handen maken licht werk, dus heb je een paar uurtjes de tijd, kom ons helpen! We starten om 10.00 uur. 

Trainingen op woensdag 

De wintertrainingen zijn inmiddels een paar weken onderweg maar je kunt je nog opgeven voor trainingen op de woensdagavond. Vind je het leuk en leerzaam om nog trainingen te volgen met een groepje of bijvoorbeeld alleen? 
De trainingen kun je op verschillende manieren invullen: 
- Wil je je techniek wat aanscherpen en wat tips om het tennisniveau te verhogen? 
- Wil je in een groepje wat dubbelspel tactieken trainen om het dubbelen nog leuker te maken? 
- Een specifieke wensen training, waarin jij nog veel aandacht wilt besteden in je tennis. 
- Of natuurlijk gewoon trainingen volgen, waarbij jullie samen werken aan een hoger niveau.
Het aantal trainingen mag je zelf kiezen. Je kunt kiezen om t/m eind maart te trainen, maar je kunt ook een kortere lescyclus afnemen die jij zelf bepaalt. 
Interesse? Geef je dan op bij Shanna de Cortie: s.decortie@houseoftennis.nl of tel. 06-26368685. Wellicht tot op de baan! 

Input nieuwsbrief

Heb je informatie voor die voor alle clubleden interessant kan zijn? Wij horen het graag. Deel je nieuwtjes voor de 10e van de maand met communicatie@tvduno.nl en wij zetten het graag in de volgende nieuwsbrief. 


 


Nieuwtjes voor clubleden van TV Duno graag mailen naar:
communicatie@tvduno.nl 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TV Duno · W.A. Scholtenlaan 140 · Doorwerth, Gelderland 6865 NA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp