Copy
 

Vi ønsker dig en god sommer
- og god læselyst!


Fra 1. juli får Sprogcenter Midt ny centerchef. Du kan møde hende her. Du kan også møde nogle af vores kursister, der har en god historie at fortælle. Endelig kan du læse, hvorfor vores Integrationspris denne gang går til Reitan Distribution.

Ny centerchef på sprogcentret

For nyudnævnt centerchef Mette Hedegaard Jørgensen er sprogcentrenes rolle meget værdifuld:
-At lære dansk er meget afgørende for at få et arbejde og forsørge sig selv. Uddannelsen her er virkelig vigtig i forhold til at definere ens livsvilkår, så der er meget på spil for den enkelte. Det gør selvfølgelig hverdagen spændende og udfordrende, men også dybt meningsfuld, siger hun og fortsætter:
-Samspillet med virksomhederne om danskundervisningen er enormt vigtig både for den enkelte, for virksomhederne og for samfundet som helhed, siger den nye centerchef.
 
Læs mere om Mette Hedegaard Jørgensen...

Reitan Distribution får Integrationsprisen

Reitan Distribution får prisen for sin store indsats for at hjælpe højtuddannede unge udlændinge ind på det danske arbejdsmarked. 
-Det unikke er, at Reitan virkelig prioriterer danskundervisningen. Reitan har et klart formål med at tilbyde medarbejderne danskundervisning – de vil gerne rekruttere indefra.
Læs om samarbejdet og sommerens translokation...

Lærerne er bare go'e

På baggrund af undersøgelsen af vores kursisters tilfredshed, som vi fortalte om i sidste nyhedsbrev, har vi spurgt to kursister om deres personlige oplevelser med Sprogcenter Midt.

Vlora Berisha:

-Jeg kan mærke, at læreren kender mine fejl og mine ressourcer, og de følger hver elev tæt. Det er også dejligt at møde vejlederne, som virkelig tager hensyn til den enkelte.

Ahmad Ghanam

-Lærerne forstår at behandle os forskelligt, alt efter hvor dygtig man er og hvad man har brug for. Nogle skal ha’ ekstra hjælp, andre skal ha’ ekstra opgaver, og de er gode til at se den enkelte.
Læs hele artiklen her...

Det er helt okay at blive klogere

14 dages kursus i dansk og matematik har givet sosu-medarbejdere mod på at lære endnu mere. En af dem er Maria Jensen, der er sosu-hjælper og nattevagt på Tamdrup Plejecenter. Hun er ordblind og har derfor også fået særlig ordblindeundervisning i løbet af kurset, men har også altid haft det svært med matematik.
-Nogle gange holder man sig lidt tilbage fra det, der er svært. Her har jeg lært, at det er rigtig godt bare at kaste sig ud i det, siger Maria.
Også Jaypee og Heidi har fået nyt med i rygsækken, læs om deres oplevelser…
Egentlig har jeg altid troet, at jeg var lidt 'dum'...

GDPR
 

Vi har altid passet godt på dine oplysninger, og det gør vi fortsat. Vi deler dem ikke med andre og benytter dem kun til at sende dig dette nyhedsbrev. Du kan dog til enhver tid slette dig som modtager via linket nederst i denne mail.
 

SPROGCENTERMIDT

Emil Møllers Gade 30, 8700 Horsens
Kejlstrupvej 99D, 8600 Silkeborg
Grønlandsvej 5, 8660 Skanderborg
Telefon: +45 7625 9925  |  Mail: kontakt@sprogcentermidt.dk

Ønsker du at ændre, hvordan du modtager disse e-mails ?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig denne liste


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sprogcenter Midt · Emil Møllers Gade 30 · Horsens 8700 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp