Copy
Meetings.no er en gratis og uavhengig søkemotor for innhenting av priser og bestilling av møte- og kurslokaler i hele Norge og Skandinavia.
View this email in your browser
Meetings - gjør gode konferanser bedre

Hva skjer hos Meetings?

Mer enn 100 firma, forbund og foreninger fikk bistand fra Meetings til sine arrangement i 2016, og totalt var vi involvert i rundt 800 arrangement.
Fokuset i 2016 var utvikling av ny nettløsning for booking av konferanser, for å kunne betjene enda flere kunder i fremtiden. Vi fortsetter fremgangen i 2017.

 

Meetings som teknisk arrangør/konferanseadministrator

Vi har fått ansvar for drøye 2000 deltagere fordelt på 9 arrangement 1. halvår i 2017! Etter 3 gjennomførte konferanser, er vi stolte av å kunne si at både arrangør og deltagere gir oss gode tilbakemeldinger. Med 100% oppmøte på siste arrangement, noe som sjelden forekommer, vet vi at våre rutiner og systemer fungerer.
UKENS TIPS: Vær tidlig ute, og sikre deg plass for dine årlige arrangement for flere år fremover. Vi følger opp!

Nye ansatte

For å møte veksten i 2017 ble fra 1. januar, Mona Tangen Andresen (tv) en del av vårt team. Mona har variert erfaring fra jobb i forbund, i finans, hotell og eventbyrå.
1. februar ønsket vi Thea Rustand (th) velkommen til oss. Hun har inntatt Veronica Persson sitt kontor i hennes barselpermisjon. Både Mona og Thea skal jobbe med å lage gode konferanser bedre, ved å hjelpe dere med å finne riktig sted og forhandle gode avtale.

meetings.no


Vi fortsetter å videreutvikle Meetings.no – med oppdateringer om hotell og smarte løsninger for kommunikasjon.
Se filmen som presenterer hvor enkelt det er å innhente tilbud her!
Prøv selv neste gang du skal finne konferanselokaler med eller uten overnatting.

Dette sier en av våre kunder: Jeg vil gjerne få å skryte litt av nettsiden deres – det er enkelt å bestille konferanser her da siden er veldig bra, oversiktlig og tidsbesparende.
Bruk vår erfaring og kunnskap - Spør oss!
Copyright © 2017 Meetings as, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list