Copy
Meetings.no er en gratis og uavhengig søkemotor for innhenting av priser og bestilling av møte- og kurslokaler i hele Norge
View this email in your browser
Meetings - gjør gode konferanser bedre

Hotellkapasiteten i Bergen øker

Det skjer mye i Bergen: Innen 2018 øker byens hotellkapasitet med 60%!
Byen har utviklet seg til en møteby av internasjonal karakter og har alle fasiliteter for små og store møter, kongresser og messer. Bergen er allerede en Unesco Verdensarvby med Bryggen, og har nå også fått status som gastronomiby.
Ny flyplassterminal åpner i august 2017 og det er gode flyforbindelser til 65 nasjonale og internasjonale destinasjoner.
Flere store arrangement vil sette sitt preg på byen i 2017, bla. Sykkel VM i september. Planlegger du et arrangement i Bergen, kontakt oss nå så finner vi de beste tilbudene.

 4 nye hotell åpner dørene i starten på 2017. De er presentert under.
Scandic Flesland Airport
Comfort Hotel Flesland
Hotel Zander K
Hotel Bergen Børs

Scandic Flesland Airport

Åpner 3. april 2017.
Dette blir Bergens største kongresshotell - kun en kort spasertur fra terminalen.
Hotellet legger vekt på god tilgjengelighet og vil være praktisk tilrettelagt for alle. Hotellet får 300 rom og 25 møterom med stor fleksibilitet og nyeste teknologi, hvorav de 2 største vil ha kapasitet til 1100 og 500 personer. Hotel Zander K

Åpner 15. mars 2017.
Hotellet får 249 rom i skandinavisk design og ligger rett ved  tog- og busstasjonen i Bergen sentrum. Dette blir et inspirerende sted å bo for travle gjester. Her finnes treningssal og en avslappende kafé og bar der det serverer håndbrygg og lokal, organisk mat fra fjord og fjell. 
Les mer

Comfort Hotel Flesland

Åpner 28. februar 2017.
Comfort Hotel Bergen Airport får 304 rom og ligger bare 2 min. gange fra terminalen. Start reisen på et fargerikt rom med en herlig seng, wifi når og hvor du vil, treningsrom, restaurant og bar.
11 konferanserom, utstyrt med det nyeste innen teknikk for opptil 175 deltagere.

Les mer


Hotel Bergen Børs
Åpner 20. april 2017.
De 127 rommene i Bergen Børs får et interiør som kombinerer avslappet luksus og rene linjer fra nordisk design. Dette blir et luksushotell uten å være prangende, med bla. 12 eksklusive suiter som går over to etasjer. Byens mest   sentrale beliggenhet mellom Vågsallmenningen, Torget og Torgallmenningen.
Se alle hotell i Bergen
Bruk vår lange erfaring og kunnskap - Spør oss
Copyright © 2017 Meetings as, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list