Copy
Meetings.no er en gratis og uavhengig søkemotor for innhenting av priser og bestilling av møte- og kurslokaler i hele Norge og Skandinavia.
View this email in your browser
Meetings - gjør gode konferanser bedre

Skjærgårdskonferanse på Engø Gård

Engø gård
Sjøboden
Engø Gård, som ligger idyllisk til på Tjøme, kun 1,5 t fra Oslo, tilbyr en valgfri aktivitet inkl. i helpensjonen fra januar t.o.m mars. Er dere 30 eller flere kan dere ha hele gården alene: Møterom m/teknisk utstyr, kaffe/te/isvann og frukt i møterommet, 2-retters lunsj, ettermiddagssnacks, 4-retters meny i gourmetrestauranten (kan oppgraderes til skalldyrsbuffet for kun kr 350,- per person), overnatting og hjemmelaget frokost.
Aktivitet: velg mellom vinsmaking med Chablis og østers, ølsmaking med eget Engø øl og andre lokale øltyper fra Vestfold eller aperitiff i Sjøboden med hummersuppe. 
Historiefortelling i forbindelse med aktivitet.
Pris per person  kr 2.500,- i enkeltrom / kr 1.950,- i dobbeltrom. 

Kombiner møte med en hyggelig aktivitet, -  ta med teamet til skjærgården!
Send forespørsel!

Konferanse på Sørmarka med frisk luft på kjøpet

Sørmarka konferansehotell ligger vakkert og landlig til, kun 20 minutter syd for Oslo sentrum. Hotellet ligger midt i naturen, og det skal gjestene nyte godt av. For møter som avholdes fra januar til juni er det  inkludert en utelunsj i helpensjonen.
Vær og føreforhold avgjør om det blir Gapahuk, brygga, terrassen eller en rusletur bort til bålplassen. Bålplassen ligger 15 minutter fra hotellet, så her må man ta med sekk med godsaker. Så blir det walk and talk til og fra lunsj. Alle vet at mange og gode tanker kommer under slike "gåmøter". 
Pris per person kr 1960,- i enkeltrom som inkluderer:
møterom, kaffe/te og fruktbuffet hele dagen, lunsj ute i det fri, eller Sørmarkas bugnende lunsjbuffet, 3 rettes middag, overnatting og deilig frokost.

Ta med teamet ut i skogen, - i Oslo!

Send forespørsel
Kontakt oss
Copyright © 2017 Meetings as, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list