Copy
Nieuwsbrief Maart 2017
Diverse wedstrijden KDO Deurne

Regiokampioenschappen Heren in Duiven: Op 11 februari waren de eerste voorwedstrijden turnen heren 3e divisie. KDO deed hier met 3 jongens aan mee. Lamek Berkers eindigde als 18e, Storm de Groot als 5e bij de pupillen. Kees Buiter werd 15e bij de Junioren II. Kees en Storm hebben zich geplaatst voor de ¼ finale.

Voorwedstrijd Dames D1 en Divisie 4 in Sint Oedenrode:  In het weekend van 11 en 12 februari heeft KDO Deurne meegedaan aan de voorwedstrijden meerkamp turnen op niveau D1 en Divisie 4. Maud Aldenzee (zaterdag) en Faye Werts (zondag) behaalde de gouden medaille in de categorie Instap. Evi Thielen werd 3e in de categorie Jeugd 2.  Maud Aldenzee, Faye Werts, Evi Thielen, Renske van Elewout, Femke van Elewout, Debbie van Bree, Fleur Hebben, Astrid Heessels, Lara van den Berg, Fenne Friesen, Linda van Stratum, Monique Linders en Juul Nooijen hebben zich geplaatst voor de Regiofinale op 8 april in Boxmeer. Lisa van Diest staat reserve.

Regiokampioenschappen vrije oefenstof Heren in Veldhoven: Op 18 februari turnden Teun Groels en Freek Strijbosch hun 1e wedstrijd in de vrije oefenstof, ze eindigden op een tiende en een elfde plaats. Mart Peeters kwam uit in de categorie junioren II vierde divisie en behaalde de derde plaats. Kees Buiter werd in de categorie Junioren II derde divisie eerste met stabiel geturnde oefeningen.ZuidNederlandse Kampioenschappen Acrogym in Deurne: 11 en 12 maart waren de ZNK acrogym in Deurne georganiseerd door KDO Deurne. Op zaterdag de E en D nivo's met erg mooie oefeningen. op zondag de C en B nivo's, hier werden Maud Aldenzee en Vera Damen eerste en Maartje van de Heuvel, Linda van Stratum en Meike van de Mortel hebben een mooie 2e plaats behaald op B Nivo. Evi Thielen, Vera Vlemmings en Iris van de Beek hebben op C nivo de zilvere medaille mogen omhangen.

Voorwedstrijden Heren 2e divisie in Volendam: 11 maart is Diesel de Groot 8e en Simon Beerens 13e geworden op de 1/8 finale turnen heren instap 2e divisie. Diesel heeft zich daarmee geplaatst voor de 1/4 finales.

Wat een mooie prestaties!
JAARVERGADERING KDO 28 Maart

Graag nodigen wij u (ouders en verzorgers van leden) en leden vanaf 14 jaar uit voor de jaarvergadering. Voor u de mogelijkheid om uw mening te geven omtrent de gang van zaken binnen gymnastiek- en turnvereniging K.D.O.

een aantal agenda punten:
- Het Handboek van KDO Deurne wordt ter goedkeuring aangeboden aan haar leden. (te lezen op de site www.kdodeurne.nl)
- Contributieaanpassing: van 10 maanden naar 11 maanden
- Kosten wedstrijdpassen en inschrijfgelden worden door belast voor alle wedstrijden
- Jubilarissen
- Huisvesting

We zien u graag tijdens deze vergadering, 20 00 uur in de kantine van KDO Deurne!!

==========================================

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE


Dit jaar zal de Rabobank Clubkas Campagne in het voorjaar plaatsvinden. Van 6 tot en met 30 april kun je als lid van de Rabobank Peelland Zuid je stem uitbrengen. Alle leden van de Rabobank Peelland Zuid zullen stemkaarten ontvangen waarmee ieder lid vijf stemmen ter beschikking heeft. Deze stemmen kunnen via internet uitgebracht worden. We zouden het erg fijn vinden als je stem naar K.D.O. Deurne gaat!
We willen iedereen oproepen die nog geen lid is van Rabobank Peelland Zuid om lid te worden en zo te kunnen stemmen op K.D.O. Deurne. Iedere stem is geld waard!
AGENDA

18 & 19 maart:
Acrogym plaatsingswedstrijd AB nivo

18 & 19 maart: Voorwedstrijd damesturnen D2

25 & 26 maart:
Competitie turnen  Dames D2, D1 en divisie 4

28 maart:
JAARVERGADERING KDO

1 &2 April:
Districtsfinale Acrogym CDE nivo (pw3)

8 &9 April:
1/4 e finale Herenturnen (nationaal)

8 &9 April: Acrogym plaatsingswedstrijd AB nivo

8 &9 April: Regiofinale dames turnen D1, D2 en divisie 4

 
Club Kleding:
Mocht er aan uw clubkleding, te verkrijgen bij Sportpunt Deurne, een logo los zitten, een gerafelde naad of andere gebreken, kunt u altijd bij Sportpunt Deurne terecht. Zij zorgen voor een passende oplossing!

Dank aan alle vrijwilligers van de Zuid Nederlandse Kampioenschappen Acrogymnastiek bij KDO Deurne!

Naast de gymnasten hebben ook het bestuur en diverse leiding van KDO een topprestatie geleverd. Van vrijdagavond 10 maart 19.00 uur tot en met zondagavond 12 maart 20.00 uur zijn zij in touw geweest om het wedstrijdweekend voortreffelijk te laten verlopen. Natuurlijk mede dankzij de hulp van vele andere vrijwilligers.
En wat zou het weekend geweest zijn zonder Jack en Cindy Welten. Ook zij doen elk acroweekend in het zuiden, maar ook landelijk en internationaal aan topsport. Namens de acrocommissie staan zij telkens weer paraat om hun bijdrage te leveren. En zoals altijd had Jack de techniek weer perfect voor elkaar en konden ook de mensen thuis weer mee genieten van de wedstrijd via de livestream!

Al met al een fantastisch weekend op sportief en organisatorisch gebied dat zeker voor herhaling vatbaar is. Eén en ander ook mede mogelijk gemaakt door de middenstand van Deurne. KDO wil daarom ook Movico, Restaurant DAF, Autoverhuur van de Putten en Freek Gerris Stagesupport hartelijk bedanken voor hun bedrage aan dit evenement.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KDO Deurne · Postbus 10 · Deurne, Nb 5751 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp