Copy
Nieuwsbrief september 2016
                    De GroteClubActie Dag

Op zaterdag 15 oktober wordt er een GroteClubActie dag georganiseerd, het geld dat wordt binnengehaald met deze actie komt volledig ten goede aan de nieuwe accommodatie! We gaan dan in groepjes samen loten verkopen, na de verkoop zijn er veel leuke dingen te doen bij KDO. De tumbling baan staat op, je kunt een glittertattoo laten zetten en een coole foto maken in de Photobooth (met brillen, snorren en hoedjes) voor een lunch wordt ook gezorgd! degene die de meeste loten verkocht heeft aan het einde van de actie krijgt 4 toegangskaarten van Jump XL!!
De dag start om 10.30 uur in de aula van KDO Deurne, als jullie willen komen graag aanmelden voor 16 september via app naar 06-22981766 of info@kdodeurne.nl.
 

 
In het verleden is deze foto gemaakt met alle leden van KDO Deurne, wij willen op zaterdag 15 oktober (tijdens de GCA dag)
om 12 uur willen we met alle 322 leden op één foto, deze zal in het jubileum boek geplaatst worden.
 
p.s. Mocht je deze dag niet kunnen dan krijg je een boekje mee naar huis om zelf loten te verkopen

Vacature in het bestuur
 

KDO Deurne timmert de laatste jaren duidelijk aan de weg. We hebben samen een fantastisch 75 jaar jubileum mogen vieren en nu staan we voor de opgave om een nieuwe accommodatie te realiseren. Het bestuur heeft opdracht gegeven aan de accommodatie specialist van de KNGU om de grove plannen uit te werken tot een gedetailleerd plan voor realisatie van een nieuwe turnhal. Dit zal tegen het einde van het jaar gereed zijn zodat het voorgelegd kan gaan worden aan betrokken partijen. KDO Deurne gaat daarmee een toekomst tegemoet die een krachtig bestuur nodig heeft. Daarom willen we het bestuur uitbreiden met een persoon die zijn of haar financiële kennis wil inzetten om mee te helpen deze geweldige club op een hoger niveau te brengen zodat zowel onze wedstrijdturners als recreanten turners hier hun plezier aan kunnen beleven.

 

Denk jij met jouw kennis KDO Deurne te kunnen helpen dan moedigen we je aan contact op te nemen met onze voorzitter Leo Cuijpers (voorzitter@kdodeurne.nl) voor een vrijblijvend gesprek.


 
AGENDA

11 september: Poetsdag
vele handen maken licht werk!

25 september: Seizoens opening
in helmond in de hal van HT 35

3 t/m 7 oktober: Kijkles

8 & 9 oktober: MiniKamp Dames & Heren wedstrijdgroepen & Acrogroepen

15 oktober: GroteclubActiedagDe Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!


Een gedeelte van de winst van de Rabobank is beschikbaar voor verenigingen en stichtingen. Ook dit jaar heeft KDO Deurne zich hiervoor aangemeld. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Ieder lid ontvangt 5 stemmen van á € 3,75 die ze mag toekennen aan hun favoriete clubs (max 2 stemmen op dezelfde club). Stemgerechtigde leden ontvangen uiterlijk 1 oktober 2016 een stemcode waarna ze van donderdag 6 tot en met maandag 17 oktober 2016 hun stemmen kunnen uitbrengen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting. Dit geld kunnen we als KDO Deurne zeer goed gebruiken. Om onze turnmaterialen goed te onderhouden en te vernieuwen en onze accommodatiekosten mee te betalen. Vergeet daarom niet te stemmen op KDO Deurne en moedig familieleden, vrienden en kennissen ook aan hun stem uit te brengen op KDO Deurne.


Wij rekenen op jullie! Ben je nog geen lid van de Rabobank maar heb je wel een rabo rekening. Meld je dan nu al aan als lid zodat jij ook volgend jaar een stem uit kunt brengen.

Dat vragen we aan??....Daisy Berkers

Wat is je lievelingseten?
Pizza
Wat voor een huisdier zou je willen?
ik heb een Konijn, hij heet Floep
Wat zou je altijd nog willen doen in je leven?
op vakantie naar Bali

Aan wie van de leiding mogen we de volgende keer de vragen stellen?  aan mijn moeder, Linda BerkersThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KDO Deurne · Postbus 10 · Deurne, Nb 5751 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp