Copy
Nieuwsbrief Juli 2017
Wedstrijden KDO Deurne

Evi Thielen heeft tijdens de Districtfinale turnen op 24 juni in Kaatsheuvel, in de categorie divisie 4 jeugd 2 een mooie bronzen medaille gehaald! Een super prestatie en volgend seizoen mag ze gaan trainen om uit te komen in divisie 3. Renske van Elewout heeft in deze finale een mooie 4de plaats behaald.Verdere uitslagen van diverse wedstrijden kunt u vinden op onze website www.kdodeurne.nl en we zijn natuurlijk ook te volgen op facebook en instagram!


De vakantie gaat bijna beginnen van maandag 17 juli 2017 t/m zondag 27 augustus 2017 zijn er geen trainingen. Op maandag de 28e augustus gaan de eerste trainingen weer van start!

FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL!!

AGENDA

17 juli t/m 27 augustus
Vakantieperiode


28 augustus:
aanvang lessen


16 september:
GroteclubActiedag


17 september:
seizoensopening Turnen
Lessen seizoen 2017-2018

Voor iedereen is het inmiddels bekend welke dagen en uren ze gaan trainen vanaf 28 augustus. We willen iedereen er aan helpen herinneren om een wijzigingsformulier in te vullen als je op een andere dag gaat trainen en/of je meerdere/mindere uren gaat trainen, deze is te downloaden via de site van KDO Deurne (Link: http://www.kdodeurne.nl/kdodeurne.nl/images/PDF/wijzigingsformulier.pdf)
GroteclubActie dag

Op zaterdag 16 september hebben we weer een groteclubactie dag gepland, in de ochtend vanaf 10.00 uur gezellig samen loten verkopen en na de lunch s'middags kun je je uitleven op het beweegplein, je kunt je opgeven via info@kdodeurne.nl.
Ook zijn we nog op zoek naar ouders die willen komen helpen die dag!

Dat vragen we aan??....Britt Claassen

Wat is je lievelingseten?
Pizza
Wat voor een huisdier zou je willen?
een klein schattig hondje
Wat zou je altijd nog willen doen in je leven?
Safaritocht in Afrika

Aan wie van de leiding mogen we de volgende keer de vragen stellen?  Manushka PenanjanThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KDO Deurne · Postbus 10 · Deurne, Nb 5751 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp