Copy
Nieuwsbrief Maart 2018
Kijkles KDO Deurne

4x in het seizoen wordt er een kijkles georganiseerd in de groepen van KDO Deurne, wat vinden onze gymnasten het leuk om te mogen laten zien aan ouders en familie wat ze leren tijdens de turnlessen.


in de kijkles van de gymmiegroep op woensdag
Wedstrijduitslagen:

- 24 en 25 februari waren Zuid Nederlandse kampioenschappen acrogym. Op zaterdag werden er mooie oefeningen gedraaid, maar helaas was dit net niet voldoende voor een medaille. Op zondag werden in de categorie B senior Daisy, Evi en Maartje 2de, Britt, Vera en Faye mochten de 3de plaats betreden. In de categorie B junior mochten Laura, Fenna en Pleun de zilveren medaille omhangen.

- Kees Buiter heeft zich 10 maart met een 7e positie geplaatst voor de 1/4 finale turnen heren 24 maart in Winterswijk. Hij kwam uit in de 3e divisie Senior.

- 10 en 11 maart vonden in Asten de voorwedstrijden D2 plaats. Zaterdag wist instapper Ise Spierings met een knappe 6e plaats een plekje op de regiofinale te bemachtigen. Jeugd 1 Mandy van Bussel (10e) en instapper Sanne van der Schaaff (12e) staan reserve. Instapper Noa Scase werd 15e. Jeugd 1 Jodi Michels werd 25e en behaalde een mooie sprongfinale. In de middag de beurt aan pupillen 1, Sofie Hunslip het brons te behalen en een toestelfinale sprong en balk. Maud Coolen stroomt door naar de regiofinale met een 9e plaats. Zondag waren de pupillen 2 aan de beurt. Anouk van der Wurf behaalde een verdiende 2e plaats en mag door op de toestellen brug en balk. Terwijl ze net 4 weken uit het gips is! Ook Lisa Meulendijks plaatste zich met een 10de plek voor de regiofinale. Samen met Merel Sleegers hebben zij een plekje bij de toestel finale op brug.

-
Britt, Vera en Faye werden zaterdag 10 maart knap eerste tijdens de eerste plaatsingswedstrijd voor de Nederlandse kampioenschappen acrogym. Ze behaalden ook de limiet waardoor de doorstroming naar het NK bijna zeker is.

AGENDA

17-18 maart:
Acrogym Districts
kampioenschappen Nivo CDE

24-25 maart:
Regiofinale D1, D2 & Divisie 4, dames turnen

24-25 maart:
Plaatsingswedstrijd 3 & 4, Acrogym, Nivo AB

28 maart:
Jaarvergadering KDO

7 april:
Halve finale dames Turnen, N3 en Div. 3


7 & 8 April:
Toestelfinale dames turnen, D1, D2 en Div.4

21 april:
Halve Finale Acrogym C nivo

22 april:
Plaatsingswedstrijd 5, Acrogym, Nivo AB

5 mei:
Halve Finale Acrogym DE nivo

28 Mei:
Kijkles

Jaarvergadering KDO Deurne

Op woensdag 28 maart organiseren we onze Jaarvergadering, we willen u heel graag uitnodigen om deze vergadering bij te wonen. Om 20.00 uur start de vergadering onder het genot van een kopje koffie of thee. De agenda van deze avond alsook de notulen van de jaarvergadering van 2017 worden nog naar alle leden toegestuurd. We hopen u te zien op woensdag 28 maart, 20.00 uur in de Kantine van KDO Deurne!
https://www.facebook.com/GymnastiekVerenigingKdoDeurne/


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KDO Deurne · Postbus 10 · Deurne, Nb 5751 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp